Hotel Complex Steaua de Mare Eforie Nord

Profil: Confort

Situare: Beneficiaza de un amplasament deosebit de favorabil, in vecinatatea plajei (50 m), la extremitatea nordica a statiunii Eforie Nord.

Info: A fost redeschis in anul 2012, dupa o renovare si modernizare totala prin cele doua hoteluri, ,,Meduza' 3* si ,,Delfinul' 3*.

Oferta sejur

Profil: Confort

Situare: Beneficiaza de un amplasament deosebit de favorabil, in vecinatatea plajei (50 m), la extremitatea nordica a statiunii Eforie Nord.

Info: A fost redeschis in anul 2012, dupa o renovare si modernizare totala prin cele doua hoteluri, ,,Meduza' 3* si ,,Delfinul' 3*.

Profil: Confort

Situare: Beneficiaza de un amplasament deosebit de favorabil, in vecinatatea plajei (50 m), la extremitatea nordica a statiunii Eforie Nord.

Info: A fost redeschis in anul 2012, dupa o renovare si modernizare totala prin cele doua hoteluri, ,,Meduza' 3* si ,,Delfinul' 3*.

Camere: Hotelul are o capacitate de 218 camere duble si 13 apartamente formate din living si dormitor separate. Hotelul are la etajele 1, 2 si 3 cate o camera pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele si apartamentele au vedere la mare. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV - LCD, minibar, telefon, mocheta si baie cu dus, iar apartamentele au baie cu cada. Toate camerele si apartamentele sunt fara balcon. Fiind un hotel de 13 etaje si avand 2 lifturi de capacitate mare, ultra-moderne si rapide, se poate ajunge foarte repede la barul de la ultimul etaj, ce are o vedere panoramica asupra statiunii si a coastei litoralului romanesc. De asemenea, puteti beneficia de servciile restaurantului, cu o capacitate de 400 locuri, intr-o ambianta unica, deosebit de agreabila. Hotelul ,,Meduza' 3* are o capacitate de 218 camere duble si 13 apartamente formate din living si dormitor separate. Toate camerele si apartamentele au vedere la mare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV - LCD, minibar, telefon, mocheta si baie cu dus, iar apartamentele au baie cu cada.

Restaurant: Toate mesele se vor servi in sistem ,,bufet suedez' in restaurantele ,,Delfinul' si ,,Meduza', fiecare cu o capacitate de 450 de locuri. In lunile mai, iunie si septembrie, masa se va servi sub forma de bufet, meniu fix sau ,,à la carte', in functie de numarul de turisti din hotel.

Servicii ,,All Inclusive': cazare, mic dejun, pranz si cina - bufet suedez -, bauturi incluse doar in timpul meselor, bauturi in intervalul 09:00-19:00 la piscina, snack (patiserie, minipizza etc) in intervalul orar 16:00-18:00.

Servicii gratuite: servicii de curierat, transmitere corespondenta, trezire la ora solicitata, transmitere mesaje telefonice, camera bagaje, pastrare valori, pastrare si restituire obiecte uitate, comenzi taxi, Wi-fi in spatiile publice (receptie, restaurant, bar, Panorama Bar, Braserie, piscina), biciclete, sah , table, remi, carti, billiard, loc de joaca pentru copii, parcare

Servicii cu plata: telefoane (locale, interurbane, internationale), fax

Acces cu animale: Animalele de companie nu sunt acceptate.

Facilitati copii: Pentru lunile mai, iunie si septembrie: 

Un copil mai mic de 6.99 ani beneficiaza de reducere 100 % fara pat suplimentar (cazare si mic dejun). Daca se solicita pat suplimentar, se achita 50% din valoarea unui loc. Un copil intre 7 - 11.99 ani achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar. Un copil pana in 13.99 ani achita 70% din valoarea unui loc cu pat suplimentar asigurat. 

Pentru perioada ,,all inclusive': 

Un copil cu varsta cuprinsa intre 0 - 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar. Pentru pat suplimentar se achita 40% din contravaloarea pachetului achizitionat de adult.

Atractii in zona: acces gratuit Wi-fi zone publice (receptie, restaurant, bar, Braserie), biciclete, sah, table, remi, billiard, acces gratuit la toate locurile de pentru copii, 3 locuri exterioare ,,Casuta cu povesti”, cu supraveghetor (numai pachet all inclusive), ,,Magic Planet”, cu spectacole pentru copii, jocuri interactive, dance party, karaoke, desene animate, play stationPACHETUL ALL INCLUSIVE contine: Cazare + mic dejun + pranz+cina.
Toate mesele se vor servi in sistem bufet in restaurantele ,,Delfinul' si ,,Meduza', fiecare cu o capacitate de 450 de locuri. Bauturile alcoolice / non-alcoolice se servesc in restaurant in timpul meselor: bauturi alcoolice (vin alb / rosu, bere draft), racoritoare / sucuri acidulate si neacidulate, cafea, ceai, apa plata, apa minerala. Vinul se serveste doar in timpul meselor, in restaurant.
Micul dejun se serveste intre orele 7:30-9:30.
Pranzul va fi servit intre orele 12:30-15:00.
Cina se serveste intre orele 19:00-21:00.
Snack-uri - intre orele 16.00 18.00; acestea se vor servi la piscina in locuri special amenajate, sub forma de mini-pizzasi produse de patiserie. 
Bauturi la piscina - intre orele 09-19:00 (apa, cafea, racoritoare).

In lunile iulie si august, accesul la piscina cu sezlong gratuit va fi numai pentru clientii care au achizitionat pachetul ,,all inclusive'. Sezlongurile se vor ocupa in ordinea sosirii si in limita disponibilitatii. 
In lunile mai, iunie si pana in 20 si septembrie, accesul la piscina va fi gratuit, cu plata sezlongului, si masa va fi meniu fix.

Entertainment: 
- acces gratuit Wi-fi in spatiile publice (receptie, restaurant, bar, Panorama Bar, Braserie, piscina) 
- biciclete de inchiriat, oferite gratuit pentru turistii complexului 
- sah, table, remi, carti, billiard 
- acces gratuit la toate locurile de joaca pentru copii 


Detalii rezervare camere

Data Intrare
Data Iesire
Camera
Adult
Copii

Tipuri de camere

Nu exista oferte disponibile pentru acest hotel!

Autentifica-te pe sistemul nostru de rezervari online.

Autentifica-te pe sistemul nostru de rezervari online.
Adulti
Copii
Date rezervare
Observatii

Ai nevoie de asistenta?

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru rezervari

0752-201.255


Alte hoteluri din zona