Hotel Favorit Venus

Profil: Recomandat familiilor cu copii
Situare: Hotel Favorit este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 150 de metri de plaja.
Oferta sejur
Profil: Recomandat familiilor cu copii
Situare: Hotel Favorit este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 150 de metri de plaja.
Hotel Favorit se află la doar 150 m de golful statiunii Venus, o zonă cu o plajă largă si intrare lină in apă. Se intinde pe o suprafată de 10.000 mp cu o vegetatie bogată, o zonă ce oferă liniste si relaxare, aproape de centrul statiunii. La Hotel Favorit puteti achita sederea si cu vouchere de vacantă.
Cele 220 de camere sunt complet renovate, spatioase si  dotate cu un mobilier modern si functional. Toate camerele beneficiaza de balcon, televizor, frigider incăpător si mobilier functional, cu dulap si spatiu de depozitare. Toate băile camerelor au in dotare cabină de dus de tip walk-in si obiecte sanitare de ultimă generatie. Camerele au fost modernizate constant si complet in ultimii 4 ani si permit includerea unui pat suplimentar. Toate camerele au in dotare aer conditionat si internet wireless gratuit.
Hotel Favorit este locul ideal de cazare cu animale de companie  pe litoralul romanesc . Vă puteti bucura impreună cu pisicuta sau cătelul dumneavoastră de un concediu la mare reusit, intr-un hotel in care animalele de companie sunt, intotdeaua, binevenite. Tot ce trebuie să faceti este să ne anuntati in momentul rezervării pentru a beneficia de ofertele noastre speciale.
Facilităti
Plaja privată Hotel Favorit
Oaspetii nostri beneficiază de plaja privată  situată in imediata apropiere a Hotel Favorit, contracost. Aflată la doar 150 m de hotel, plaja privată   este dotată cu sezlonguri si umbrele.
Parcare gratuită
Oaspetii Hotel Favorit Venus beneficiază de parcare gratuită , in limita celor 80 de locuri disponibile. Locurile de parcare nu pot fi rezervate inaintea sosirii sau in timpul sederii.
Terasa Hotel Favorit
Situată la primul etaj al Hotel Favorit, terasa  este dotată cu mobilier special. Poate fi folosită pe tot parcursul zilei, pană la miezul noptii.
Restaurant Melodia
Oaspetii nostri se pot delecta cu un mic dejun bogat la Restaurantul Melodia , aflat la doar 50 m distantă. Tot aici se pot servi mese in regim a la carte sau parte a pachetelor de demipensiune  sau pensiune completă.
Sala de fitness si saună  
In cadrul Hotel Melodia  si dotate cu vestiare, dusuri si aparate multifunctionale, sala de fitness si sauna sunt la dispozitia oaspetilor nostri, contracost.
Loc de joacă pentru copii 
Locul de joacă pentru copii este situat in imediata apropiere a receptiei Hotel Favorit, intr-o zonă răcoroasă, cu multă umbră. Este dotat cu pavaj protector reflex.
Copii:
In camere se pot caza maxim 2 adulti cu 2 copii, indiferent de varstele acestora.
 Copiii cu varsta sub 2 ani au gratuitate.
 In cazul in care intr-o cameră dublă cu doi adulti se cazează 2 copii, al doilea copil are obligativitate la pat suplimentar, indiferent de varsta celui mai mic dintre ei.
 In cazul in care intr-o cameră dublă cu doi adulti se cazează 1 copil cu varsta intre 2 si 11,99 ani, se achită 50% din valoarea micului dejun pentru un adult, respectiv 50% din valoarea demipensiunii sau pensiunii complete pentru un adult.
 In cazul celui de-al doilea copil cu varsta intre 2 si 11,99 ani, indiferent de varsta primului copil, cazat intr-o cameră cu 2 adulti, acesta are obligativitate la pat suplimentar (50% din valoarea unui loc in cameră) si plăteste masa in baza categoriei de varstă.
 In cazul in care intr-o cameră dublă cu doi adulti se cazează 2 copii cu varstele peste 12 ani, se achită 80% din valoarea unui loc de cazare adult, mesele achitandu-se integral pentru fiecare copil.
 Structura camerelor permite adăugarea a maxim un pat suplimentar sau un pătut pentru copil (0-1,99 ani). 


Detalii rezervare camere

Data Intrare
Data Iesire
Camera
Adult
Copii

Tipuri de camere

Nu exista oferte disponibile pentru acest hotel!

Autentifica-te pe sistemul nostru de rezervari online.

Autentifica-te pe sistemul nostru de rezervari online.
Adulti
Copii
Date rezervare
Observatii

Ai nevoie de asistenta?

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru rezervari

0752-201.255


Alte hoteluri din zona