Hotel Favorit Venus

Profil: Recomandat familiilor cu copii

Situare: Hotel Favorit este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 150 de metri de plaja.

Oferta sejur

Profil: Recomandat familiilor cu copii

Situare: Hotel Favorit este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 150 de metri de plaja.

Profil: Recomandat familiilor cu copii

Situare: Hotel Favorit este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 150 de metri de plaja.

Info: Hotelul a fost renovat in anul 2013, iar in prezent pune la dispozitie 150 de camere duble modernizate, prevazute cu mobilier nou, minifrigider si balcon. Un bar cu terasa in aer liber este amenajat la primul etaj al hotelului. Langa hotel, pe spatiul verde, este amenajat un loc de joaca pentru copii. Hotelul are ca dotari: camere duble superioare, bar cu terasa, loc de joaca pentru copii, internet wireless in receptie si parcare proprie.

Camere: Cele 150 camere au fost renovate in 2013. Camerele sunt modernizate si dotate cu draperii, perdele noi, mobilier modern, instalatie de cablu TV, grupuri sanitare noi si balcoane cu sezlonguri. De la receptie se pot inchiria televizoare si frigidere.

Restaurant: Masa poate fi servita in sistem ,,à la carte' la restaurant ,,Melodia', situat in cadrul hotelului ,,Melodia'. Ca oaspeti ai restaurantului ,,Melodia', aveti acces la locul de joaca pentru copii al hotelului de 4 stele. De asemenea, puteti lua parte la programele artistice care se desfasoara pe terasa hotelului ,,Melodia', dar si la degustarile de vin organizate saptamanal in restaurant. Exista un bar modern cu terasa, locuri de joaca pentru copii si parcare proprie cu paza.

Servicii gratuite: parcare, acces loc de joaca pentru copii (la Hotel Favorit), internet wireless la receptie, acces la locul de joaca (la Hotel Melodia), program artistic (la terasa Melodia), degustare de vin (la restaurant Melodia) 

Servicii cu plata: acces la piscina (la Hotel Melodia), acces SPA (Melodia), cazarea cu animale de companie (20% din valoarea unui loc)

Accesul cu animale: Este permis.

Facilitati copii: Copiii intre 0-2 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar. Cei intre 2-12 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare gratuita, dar achita 50% din valoarea meselor. Al doilea copil intre 2-12 ani achita 50% din valoarea unui loc cu mese si se acorda pat suplimentar. Copiii intre 12-16 ani (neimpliniti) achita 50% din valoarea unui loc pentru pat suplimentar si 100% din valoarea mesei.

Atractii in zona: Herghelia Mangalia, Rezervatia naturala ,,Mlastina Hergheliei' Venus-MangaliaDetalii rezervare camere

Data Intrare
Data Iesire
Camera
Adult
Copii

Tipuri de camere

Nu exista oferte disponibile pentru acest hotel!

Autentifica-te pe sistemul nostru de rezervari online.

Autentifica-te pe sistemul nostru de rezervari online.
Adulti
Copii
Date rezervare
Observatii

Ai nevoie de asistenta?

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru rezervari

0752-201.255


Alte hoteluri din zona