Hotel Nayino Resort Hotel Mamaia Nord - Navodari


Oferta sejur

Nayino Resort Hotel este situat in statiunea Mamaia Nord, la 100 de metri de plaja Navodari, una dintre cele mai apreciate  plaje din  Romania. Ofera o piscina in aer liber, un lounge pe acoperis, inchirieri de  biciclete si acces gratuit la internet WiFi.

Camerele si suitele au vedere la Marea Neagra sau la gradina  plina de culoare de langa piscina. Toate unitatile de cazare au mobilier in  culori deschise si naturale, amintind de mare si de padurea tropicala, si sunt  dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

Piscina in aer liber are zona separata pentru copii. Este  disponibil si un loc de joaca.

Restaurantul Nayino serveste preparate din bucataria  mediteraneana. Cele 2 baruri ale hotelului, dintre care unul este pe acoperis, servesc bauturi si aperitive.

Sala de conferinte   Infinity are  o capacitate de 90 locuri si  poate fi  configurata, in functie de necesitatile evenimentului, cum ar fi dispunerea de  tip   teatru (numar maxim de 90 locuri), in forma de sala de clasa (numar  maxim  de  53  locuri) sau in forma de U (numar maxim de 32 locuri). Sala  de  conferinte  este    multifunctionala, complet echipata din punct de vedere tehnologic si beneficiaza de o zona  special   amenajata pentru pauzele de cafea.

Restaurantul  a  la  carte   al  hotelului are o capacitate de 140 de locuri, imbinand armonios liniile  arhitecturale clare cu design-ul modern si elementele naturale, mizand pe  simplitatea si functionalitatea formelor. Detalii rezervare camere

Data Intrare
Data Iesire
Camera
Adult
Copii

Tipuri de camere

Nu exista oferte disponibile pentru acest hotel!

Autentifica-te pe sistemul nostru de rezervari online.

Autentifica-te pe sistemul nostru de rezervari online.
Adulti
Copii
Date rezervare
Observatii

Ai nevoie de asistenta?

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru rezervari

0752-201.255


Alte hoteluri din zona