Hotel Sara Neptun

Profil: Recomandat familiilor cu copii

Situare: Hotelul este situat in centrul statiunii, pe malul lacului, la doar 200 m de plaja.

Oferta sejur

Profil: Recomandat familiilor cu copii

Situare: Hotelul este situat in centrul statiunii, pe malul lacului, la doar 200 m de plaja.

Profil: Recomandat familiilor cu copii

Situare: Hotelul este situat in centrul statiunii, pe malul lacului, la doar 200 m de plaja.

Info: Hotelul ,,Sara' de 3 stele (fostul Hotel ,,Midia'), situat in apropiere de centrul statiunii Neptun, la 200 de metri de plaja, dispune de 5000 de mp de spatiu verde cu iesirea spre Lacul Neptun. Hotelul se afla la cateva minute de agitatia statiunii, unde se gasesc terase, restaurante, cluburi si spatii de agrement. A fost renovat 100% in anul 2010. Acesta pune la dispozitia turisilor un generos spatiu verde in jurul hotelului, cu spatiu de joaca special amenajat pentru cei mici, unde se poate face gratar, precum si o partida de pescuit la malul lacului. 

Camere: Hotelul este compus din parter si 3 etaje pe care sunt dispuse 107 camere duble, 2 Junior Suite si 1 Senior Suite. Acestea sunt dotate cu geam termopan, grup sanitar propriu, frigider (minibar-racitor), TV LCD - cablu TV si seif. Camerele duble - exceptie fac cele de la parter - beneficiaza de o terasa cu vedere spre mare si gradina din jurul hotelului. Cele 2 apartamente Junior sunt dispuse la etejele doi si trei, ambele beneficiind de vedere spre mare. Apartamentul Senior, situat la etajul al treilea, este compus dintr-un living cu o canapea extensibila si un dormitor cu pat matrimonial.

Restaurant: Micul dejun (bufet) se serveste in salonul propriu; restul meselor (bonuri valorice) in restaurantele ,,Rosemarie', ,,Insula', Braseria ,,Dunarea' si ,,Amazon'.

Servicii gratuite: seif, internet wireless, parcare, vizionari evenimente pe videoproiector pe terasa exterioara, 2 sezlonguri , umbrela, masuta pe toata durata sejurului pe plaja privata a hotelului. 

Hotelul pune la dispozitie turistilor proprii 2 sezlonguri , umbrela si masuta gratuit pe toata durata sejurului , pe plaja privata a hotelului.

Servicii cu plata: telefon, fax, inchirieri ATV-uri, transfer la gara

Facilitati copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 12 ani (max 2 copii) beneficiaza de cazare gratuita. Primul copil cu varsta peste 12 ani achita 25 % din contravaloarea unui loc de cazare, fara pat suplimentar, iar al doilea achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar. Pentru patul suplimentar se achita 50 % din contavaloarea unui loc de cazare. 

Animale de companie: Accesul nu este permis. 

Atractii in zona: Rezervatia de Stejari Brumarii, lacul, restaurantul ,,Calul Balan' (Crama Murfatlar), bowling si bazarDetalii rezervare camere

Data Intrare
Data Iesire
Camera
Adult
Copii

Tipuri de camere

Nu exista oferte disponibile pentru acest hotel!

Autentifica-te pe sistemul nostru de rezervari online.

Autentifica-te pe sistemul nostru de rezervari online.
Adulti
Copii
Date rezervare
Observatii

Ai nevoie de asistenta?

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru rezervari

0752-201.255


Alte hoteluri din zona