Hotel Voila Constanta

Profil: Confort.

Situare: Hotelul Voila este localizat in centrul orasului Constanta. Situat in partea veche plina de farmec a orasului, hotelul se afla la doar 1 km distanta de centru, 30 metri de Piata Ovidiu, in imediata vecinatate a Bisericii Ortodoxe Grecesti, la numai 100m de Plaja Modern..

Oferta sejur

Profil: Confort.

Situare: Hotelul Voila este localizat in centrul orasului Constanta. Situat in partea veche plina de farmec a orasului, hotelul se afla la doar 1 km distanta de centru, 30 metri de Piata Ovidiu, in imediata vecinatate a Bisericii Ortodoxe Grecesti, la numai 100m de Plaja Modern..

Profil: Confort.

Situare: Hotelul Voila este localizat in centrul orasului Constanta. Situat in partea veche plina de farmec a orasului, hotelul se afla la doar 1 km distanta de centru, 30 metri de Piata Ovidiu, in imediata vecinatate a Bisericii Ortodoxe Grecesti, la numai 100m de Plaja Modern.

Info hotel: Complexul ofera toate facilitatile unui hotel de patru stele, sali de conferinta, un restaurant de top class cu bucatarie internationala si traditionala, lobby-bar, teren de sport.

Camere: Hotelul pune la dispozitia clientilor sai 15 camere confortabile (30 de locuri in camere duble/single), amenajate la cele mai ridicate standarde, fiecare este echipata cu: aer conditionat, acces la internet, cablu TV, linie telefonica directa, minibar si sala de baie privata. Cateva camere sunt dotate si jacuzzi.

Restaurant: Restaurantul Voila, situat la ultimul nivel al hotelului, va ofera un peisaj deosebit al Marii Negre si al Portului Turistic Tomis. Bucataria restaurantului reprezinta o provocare pentru cei cu gusturi culinare rafinate, bucatarii cu pregatire de inalta clasa fiind in orice clipa gata sa satisfaca cele mai sofisticate pretentii. Aici se pot organiza reuninuni de afaceri si familiale. In timpul verii, terasa este pusa la dispozitia clientilor, oferind astfel o priveliste minunata a Marii Negre.

Servicii gratuite: Parcare gratuita, internet wireless, room service, primirea mesajelor si corespondentei, trezirea clientilor la ora solicitata (wake-up call), comenzi taximetre, seif, serviciul pentru transportul bagajelor, informatii turistice si cultural.

Servicii cu plata: Acces la sauna, servicii masaj, taxa animal, servicii spalatorie-calcatorie, pat suplimentar: 70% din tarif cazare/persoana, servicii postale, servicii telefonice, fax-copiator, inchiriere sala de conferinte, Coffee Break.

Facilitati pentru copii: Un copil cu varsta intre 0 si 5 ani are gratuitate cand sunt folosite paturile existente. Un copil cu varsta intre 5 si 12 ani plateste 50 % din tariful camerei pe noapte pe persoana daca foloseste un pat suplimentar. Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare intr-o camera este de unul. Suplimentele nu sunt calculate automat in pretul total si vor fi platite separat in timpul sejurului.

Animale de companie: Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

Atractii in zona: Restaurante si pub-uri le gasiti la cativa pasi distanta de hotel. Gravity Patk, Faleza Cazino, Delfinariu, Parcul Tabacariei, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul de Arta, Moscheea Carol I, Muzeul Marinei Romane, Portul Tomis. Detalii rezervare camere

Data Intrare
Data Iesire
Camera
Adult
Copii

Tipuri de camere

Nu exista oferte disponibile pentru acest hotel!

Autentifica-te pe sistemul nostru de rezervari online.

Autentifica-te pe sistemul nostru de rezervari online.
Adulti
Copii
Date rezervare
Observatii

Ai nevoie de asistenta?

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru rezervari

0752-201.255


Alte hoteluri din zona