hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
120 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Elisabeta

Alba Iulia


Vila Elisabeta este unitate de cazare adaptata ultimelor standarde, in vara anului 2005.


de la
401 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Cardinal -Domeniile Martinutzi

Alba Iulia


Hotelul Cardinal se găseste la 10 km de orasul Alba Iulia si de cetatea renumită a acestuia. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sibiu, situat la 69 km de proprietate. Elegantă si stil, intr-un decor imbelsugat de verdele naturii, Cardinal Hotel a fost deschis cu scopul de a servi drept loc de relaxare si bună-dispozitie pentru toti cei care-i trec pragul.Hotelul face parte din domeniile Martinutzi.


de la
491 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Tara

Alba Iulia


Hotel Tara va pune la dispozitie camere single si double cu baie proprie si televizor, sala de nunti cu 350 locuri, salon pentru servirea mesei cu 50 locuri, terasa, si parcare pazita in fata unitatii, la soseaua Clujului.


de la
840 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Hermes

Alba Iulia


Prin amplasarea sa 'Hotel Hermes' imbina intr-un mod util si comod necesitatea unui confort ridicat cu dinamismul oferit de zona specifica unui mic centru comercial.


de la
841 LEI
persoana / sejur
7 noptide la
1464 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Theodora Golf Club

Alba Iulia


Theodora Golf Club este un complex modern de golf dcu o suprafata totala de 62 hc, situat in Teleac, la doar 4 km de Alba Iulia.Din suprafaţa totală a complexului 56 ha revin terenului de golf cu 18 găuri, cu o lungime totală de 6518 metri. Complexul include vile şi camere duble dotate cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat şi canale prin cablu. Băile private includ cadă sau duş, iar unele camere au şi terasă. De asemenea, clubul de golf are piscină in aer liber, restaurant elegant, cu terasă şi vedere la terenul de golf, precum şi de o zonă privată pentru luat masa şi sală de conferinţe.