hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
288 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Mures

Baile Felix


Hotel Mures 2* este amplasat la numai 500 m de centrul statiunii balneare Baile Felix.


de la
346 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Poienita

Baile Felix


Hotelul Poienita 3* este situat in statiunea balneara Baile Felix in apropierea drumului national Oradea - Deva, la 100 m de statia de autobuz, la 600 m de gara din Baile Felix, la 300 m de centrul comercial al statiunii, de parc si de lacul cu nuferi.


de la
377 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Muncel

Baile Felix


Situare: Hotelul ,,Muncelul' se afla in statiunea Baile Felix, statiune situata la altitudinea de 140 m, in partea de nord-vest a Romaniei, in Campia Crisurilor, la zona de contact cu extremitatea vestica a dealurilor de la poalele Muntilor ,,Padurea Craiului'. Camere: Hotelul ,,Muncel' are o capacitate de 578 locuri in 287 camere cu 2 paturi si 2 apartamente. Numarul total de etaje este de 12, iar cel de lifturi, 6. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV cablu, frigider (se inchiriaza la receptie, in limita disponibilitatilor) si balcon. 


de la
396 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Nufarul

Baile Felix


Hotel Nufurul 3* este situat la liziera padurii, la 200 m de centrul statiunii balneare Baile Felix, la 10 Km de Oradea si la 15 Km de aeroportul din Oradea.


de la
434 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Termal

Baile Felix


Hotel Nufarul 3* este situat la liziera pedurii, la 200 m de centrul statiunii Baile Felix, la 10 Km de Oradea si la 15 Km de aeroportul din Oradea. 


de la
451 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel President

Baile Felix


Hotelul President 4* este situat  in statiunea Baile Felix, la liziera paduri intr-un cadru natural deosebit.Hotelul President vă pune la dispozitie 104 de camere, din care 6 sunt apartamente. 56 de camere si 4 apartamente sunt situate in aripa nouă a complexului finalizată in luna iunie 2011 intr-un cadru modern si elegant. 81 dintre camere dispun de balcoane orientate fie spre pădure, fie spre curtea complexului. Complexul President este un cadru perfect atat pentru un concediu cu familia cat si pentru organizarea de conferinte, team-building-uri sau chiar evenimente festive (nunti, botezuri, zile onomastice, etc.). 


de la
530 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel International

Baile Felix


Hotelul International 4*este situat in centrul statiunii balneare Baile Felix, la 10 km de Oradea.


de la
530 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Aqua President

Baile Felix


Situare: Hotelul Aqua President, clasificat la 3*, este situat langa o padure in statiunea balneara Baile Felix.Camere: Camerele moderne si spatioase sunt dotate cu televizor color, minibar si telefon. 


de la
619 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Padis

Baile Felix


Complexul hotelier Padis este situat in nordul statiunii Baile Felix, la 400 de metri de Gara Baile Felix si 100 de metri de cea mai apropiata statie de transport in comun. Dispune de 868 de locuri de cazare, impartite in camere single, duble si apartamente.


de la
636 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel President SPA

Baile Felix


Hotel President SPA 4* este amplasat in Baile Felix, comuna Sanmartin, DE79 ORADEA-DEVA, km. 10 (800 m de centru statiunii).Facilitati generale hotel: restaurant (masa se serveste la restaurantul Aqua President), parcare proprie pazita, loc de joaca pentru copii, internet.Camere: 50 camere din care 45 duble si 5 apartamente dotate cu A/C, TV si minibar.