hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
194 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Elite Resort Hotel (Oradea)

Baile Felix


Elite Resort Hotel Elite Resort Hotel se situeaza la numai 10 km de Baile Felix. Acesta pune la dispozitia clientilor sai 40 de camere confortabile si primitoare, piscina exterioara, un restaurant cu preparate romanesti si internationale si o sala de evenimente cu o capacitate de 200 de locuri. In incinta acestui hotel de 4 stele sunt Complexul Balnear Medical Elite Life si Elite Life SPA.  


de la
233 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Crisana

Baile Felix


Hotelul 'Crisana**' este situat la intrarea in statiunea Beile Felix si dispune de 2 camere single, 91 de camere duble si 3 apartamente.Toate camerele sunt dotate cu balcon, doue paturi twin, televizor, cablu TV, telefon si baie cu cabine de dus sau cade.


de la
377 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Muncel

Baile Felix


Situare: Hotelul ,,Muncelul' se afla in statiunea Baile Felix, statiune situata la altitudinea de 140 m, in partea de nord-vest a Romaniei, in Campia Crisurilor, la zona de contact cu extremitatea vestica a dealurilor de la poalele Muntilor ,,Padurea Craiului'. Camere: Hotelul ,,Muncel' are o capacitate de 578 locuri in 287 camere cu 2 paturi si 2 apartamente. Numarul total de etaje este de 12, iar cel de lifturi, 6. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV cablu, frigider (se inchiriaza la receptie, in limita disponibilitatilor) si balcon. 


de la
451 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel President

Baile Felix


Hotelul President 4* este situat  in statiunea Baile Felix, la liziera paduri intr-un cadru natural deosebit.Hotelul President vă pune la dispozitie 104 de camere, din care 6 sunt apartamente. 56 de camere si 4 apartamente sunt situate in aripa nouă a complexului finalizată in luna iunie 2011 intr-un cadru modern si elegant. 81 dintre camere dispun de balcoane orientate fie spre pădure, fie spre curtea complexului. Complexul President este un cadru perfect atat pentru un concediu cu familia cat si pentru organizarea de conferinte, team-building-uri sau chiar evenimente festive (nunti, botezuri, zile onomastice, etc.). 


de la
589 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Mures

Baile Felix


Hotel Mures ** la 500 m de centrul statiunii Băile Felix , ce dispune de o piscină exterioară cu apă termală, de o bază de tratament proprie si de loc special de joacă amenajat pentru copii. 


de la
636 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel President SPA

Baile Felix


Hotel President SPA 4* este amplasat in Baile Felix, comuna Sanmartin, DE79 ORADEA-DEVA, km. 10 (800 m de centru statiunii).Facilitati generale hotel: restaurant (masa se serveste la restaurantul Aqua President), parcare proprie pazita, loc de joaca pentru copii, internet.Camere: 50 camere din care 45 duble si 5 apartamente dotate cu A/C, TV si minibar.


de la
658 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Poienita

Baile Felix


Profil: TratamentSituare: Este situat in Baile Felix in apropierea drumului national Oradea - Deva, la 100 m de statia de autobuz, la 600 m de gara din Baile Felix, la 300 m de centrul comercial al statiunii, de parc si de lacul cu nuferi.Camere: Hotelul dispune de 140 de camere duble, 14 camere single si 4 apartamente. Fiecare camera este dotata cu balcon, baie cu cada, televiziune prin cablu, telefon.


de la
715 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Lotus Therm

Baile Felix


Profil: TratamentSituare: Amplasat aproape de liziera padurii din Baile Felix, in preajma lacurilor cu lotusi sacri, nuferi albi si nuferi termali, ,,Lotus Therm Spa & Luxury Resort' este un spatiu datator de vitalitate si de echilibru.


de la
766 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Nufarul

Baile Felix


Profil: TratamentSituare:Hotel Nufărul *** este situat la liziera pădurii, la 200 m de centrul statiunii Băile Felix, la 10 Km de Oradea si la 15 Km de aeroportul din Oradea. A fost renovat complet in anul 2004 si dispune de toate facilitatile necesare unui hotel de 3* pentru relaxare,odihna si tratamentCamere: Hotelul are 2 etaje si dispune de 6 camere single, 70 camere duble si 2 apartamente, 1 lift, parcare, seif si internet la receptie si plata cu cardul. Camerele sunt dotate cu telefon, cada / dus,uscator de par, minibar, cablu TV, aer conditionat si, partial, balcon.


de la
843 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Termal

Baile Felix


Profil: TratamentSituare: Hotel Termal *** este situat in statiunea balneara  Baile Felix, la liziera padurii, la 200 m de centrul orasului, la 10 km de gara si 15 km de aeroportul Oradea.Hotelul dispune de restaurant 250 locuri in saloane si 100 locuri pe terasa, parcare proprie, pastrare obiecte de valoare, hotelul este complet renovat. bar de zi, terasa de vara, restaurant panoramic - etajul 10, gelaterie, club, internet, 3 ascensoare, magazin, schimb valutar, cosmetica, manichiura, pedichiura, se accepta carti de credit. Dotari camere:aer conditionat, TV, minibar, baie cu cada, baie cu dus, balcon, internet -la receptie, uscator de par.