hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
288 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Mures

Baile Felix


Hotel Mures 2* este amplasat la numai 500 m de centrul statiunii balneare Baile Felix.


de la
346 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Poienita

Baile Felix


Hotelul Poienita 3* este situat in statiunea balneara Baile Felix in apropierea drumului national Oradea - Deva, la 100 m de statia de autobuz, la 600 m de gara din Baile Felix, la 300 m de centrul comercial al statiunii, de parc si de lacul cu nuferi.


de la
396 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Nufarul

Baile Felix


Hotel Nufurul 3* este situat la liziera padurii, la 200 m de centrul statiunii balneare Baile Felix, la 10 Km de Oradea si la 15 Km de aeroportul din Oradea.


de la
434 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Termal

Baile Felix


Hotel Nufarul 3* este situat la liziera pedurii, la 200 m de centrul statiunii Baile Felix, la 10 Km de Oradea si la 15 Km de aeroportul din Oradea. 


de la
451 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel President

Baile Felix


Hotelul President 4* este situat  in statiunea Baile Felix, la liziera paduri intr-un cadru natural deosebit.Hotelul President vă pune la dispozitie 104 de camere, din care 6 sunt apartamente. 56 de camere si 4 apartamente sunt situate in aripa nouă a complexului finalizată in luna iunie 2011 intr-un cadru modern si elegant. 81 dintre camere dispun de balcoane orientate fie spre pădure, fie spre curtea complexului. Complexul President este un cadru perfect atat pentru un concediu cu familia cat si pentru organizarea de conferinte, team-building-uri sau chiar evenimente festive (nunti, botezuri, zile onomastice, etc.). 


de la
530 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel International

Baile Felix


Hotelul International 4*este situat in centrul statiunii balneare Baile Felix, la 10 km de Oradea.


de la
570 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Aqua President

Baile Felix


Situare: Hotelul Aqua President, clasificat la 3*, este situat langa o padure in statiunea balneara Baile Felix.Camere: Camerele moderne si spatioase sunt dotate cu televizor color, minibar si telefon. 


de la
1110 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Lotus Therm

Baile Felix


Lotus Therm SPA & Luxury Resort din statiunea banlneara Baile Felix reprezinta unicul complex termal de 5 stele din Romania, amplasat aproape de liziera padurii, in preajma lacurilor cu lotusi sacri, nuferi albi, nuferi termali.