hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
91 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Hotel Oltenia

Baile Govora


Info: Hotelul ,,Oltenia' este amplasat chiar in centrul statiunii.Camere: Hotelul are o capacitate de 386 de locuri in 193 de camere duble, single si garsoniere. Camerele sunt dotate cu baie si dus, televizor, cablu TV, frigider si telefon.


de la
155 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Belvedere

Baile Govorade la
395 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel PARC

Baile Govora


Situat aproape de centrul orasului, are o capacitate de cazare de 195 locuri repartizate pe 5 etaje astfel: 1 garsoniera , 7 camere cu 3 paturi cu baie proprie, 70 camere cu 2 paturi cu baie proprie, 16 camere cu 2 paturi cu baie comuna dotate cu TV, cablu, telefon, restaurant cu capacitate de servire de 160 locuri, bar de zi – 20 locuri, terasa 60 locuri, baza de tratament proprie, lift, parcare.


de la
722 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Palace

Baile Govora


Monument istoric construit in perioada 1911-1914, HOTEL PALACE**** a fost primul hotel cu baza de tratament din Romania, construit dupa planurile arhitectului francez Ernest Doneaud, lucrarile fiind coordonate de inginerul roman Bratescu si italianul Pukliky. Arhitectura cladirii este eclectica cu influente de art nouveau si elemente de arhitectura neoromaneasca. Pentru ca greutatea constructiei sa fie cat mai mica, peretii despartitori au fost confectionati din pluta. Cladirea are 365 de goluri (usi, ferestre etc.), cifra simbolizand numarul de zile dintr-un an. Hotel de lux la acea vreme, Palace a fost construit in mijlocul parcului statiunii amenajat de arhitectul peisagist francez E. Pinard.Hotelul PALACE 4**** ofera:1. 132 de spatii de cazare din care:106 camere clasificate la categoria de 4 **** astfel:26 camere clasificate la categoria de 3 *** astfel:2. Restaurant cu 176 locuri.3. Sali de conferinta:Sala Ernest Doneau: 40 locuriSala Vintila Bratianu: 80 locuriBusiness ClubSpatiu comercial gen boutique, salon coafura/cosmetica.4. Baza BALNEO-SPA:Baza balneo-spa beneficiaza de cabinete medicale BFT si Cardiologie, aparatura de fizioterapie si cardio, bazine pentru proceduri si hidrokinetoterapie, sala fitness, sauna, solar si masaj. Intregul proces de cura balneara este foarte atent supravegheat de intreg personalul medical format din medici, asistenti generalisti, asistenti balneofizioterapeuti, kinetoterapeuti si maseori.5. Spatii special amenajate pentru persoane cu dizabilitati:3 spatii de cazare;1 grup sanitar comun;1 rampa la intrarea in hotel;6. Parcare - 80 locuri.