hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
114 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Dacia

Baile Herculane


Situare: Hotelul ,,Dacia' se afla in Parcul Vicol.Camere: Are cea mai mare capacitate de cazare din statiune. Hotelul ,,Dacia' dispune de 1070 locuri in camere duble si simple. Camerele sunt echipate cu baie / dus, radio / TV color si telefon. 


de la
115 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Sara s Sons

Baile Herculane


Camere: 7 camere cu pat matrimonial, 11 camere duble cu doua paturi si 3 apartamente confortabile. Incaperile sunt dotate cu aer conditionat, minibar, televizor color, cablu TV, internet si bai proprii. 


de la
119 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Diana

Baile Herculane


Camere: Hotelul ,,Diana' din Baile Herculane ofera servicii de cazare in 220 de camere (camere duble, camere single, matrimoniale, apartamente), recent reconditionate si dotate cu balcon, TV prin cablu, minibar, telefon si baie moderna, toate acestea fiind garantia unei experiente placute de cazare. Camerele spatioase, decorate cu bun gust, au un farmec elegant, au mobilier modern si sunt decorate in nuante de rosu, crem si maro. Jumatate dintre camerele de cazare sunt modernizate complet, cealalta jumatate este modernizata partial.


de la
129 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel GOLDEN SPIRIT

Baile Herculane


Situare: Hotelul ,,Golden Spirit' este se afla in statiunea Baile Herculane, intr-o zona foarte frumoasa a vaii Cernei, oferind un cadru deosebit pentru relaxare.Camere: Hotelul ,,Golden Spirit' are in dotare camere cu pat matrimonial, elegante si confortabile, care dispun de: TV color, cablu TV, frigider si baie proprie. 


de la
134 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Ferdinand

Baile Herculane


Info: Strajuit de maiestuosul Hercules, la marginea padurii, hotelul ,,Ferdinand' ofera oaspetilor sai conditii de cazare excelente, baza de tratament si piscina cu apa termala, deschisa inclusiv in weekend, o superba gradina de vara, miniclub pentru copii, sala de conferinta, sala de fitness si parcare supravegheata video. Prin modul in care este amenajat si dotat, precum si prin amplasament, hotelul ofera conditii optime pentru grupuri organizate, atat pentru turism, cat si pentru afaceri.


de la
169 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel AFRODITA

Baile Herculanede la
195 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Holiday Maria

Baile Herculanede la
349 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Domogled

Baile Herculane


Situare: Hotelul ,,Domogled' este situat intr-un peisaj de vis, pe valea raului Cerna, inconjurat de Muntii Mehedinti, la est, si de Muntii Cernei, la vest.Info: Dispune de 8 nivele, 2 lifturi, bar de zi, parcare cu plata.


de la
494 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel PRESIDENT

Baile Herculane


Situare: Pensiunea ,,President' se afla in centrul statiunii Baile Herculane, in zona Hotel Dacia (100 m), zona linistita, pe malul raului Cerna, oferindu-va servicii de cazare de 3 stele.


de la
996 LEI
persoana / sejur
4 noptiHotel Grand Hotel Minerva

Baile Herculane


Situat in centrul statiunii Băile Herculane, una din cele mai vechi statiuni balneare ale lumii, celebră pentru miraculoasele ape termale, pune la dispozitia oaspetilor un număr de 185 spatii de cazare.