hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
102 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Coroana

Brasov


Este cel mai vechi hotel din oras iar stilul sau arhitectonic este barocul.


de la
103 LEI
persoana / sejur
1 noptide la
123 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Capitol

Brasov


Hotelul Capitol este un hotel de trei stele cu 184 camere duble ce sunt modern si confortabil mobilate (TV color, telefon, frigider, etc.). Hotelul asigura urmatoarele servicii: restaurant - Ia clasa, sala de conferinte, receptii si bancheturi si alegerea meniului pentru micul dejun. Sunt disponibile, de asemenea, si alte servicii suplimentare: room-service, compartiment de depozitare a obiectelor de valoare, birou de schimb valutar si servicii de curierat.


de la
136 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Apollonia

Brasov


Situat in centrul orasului , Hotel Apollonia *** pare locul preferat pentru multi dintre turisti, datorita asezarii aproape de poalele muntelui Tampa, gasesti aici o oaza de liniste intr – un frumos local ambiental


de la
150 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel CITRIN

Brasov


Situat in Centrul Civic al Brasovului si aproape de Centrul Vechi, permite o lejera programare a timpului atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru turistii interesati de cultura si istoria Brasovului.


de la
171 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel CONAC AMBIENT

Brasov


Vine o vreme cand parca simti o usoara adiere a trecutului mangaindu-ti pleopele...si uite asa, pe nesimtite, te trezesti in fata falnicelor porti ale conacului Ambient din Cristian, la 12 km de Brasov. Noua mosie are o mare virtute, dragi oaspeti, pentru ca aici si numai aici, De Mult-ul si Acum-ul s-au asternut la un taifas si isi talmacesc visurile chiar in jurul distinselor voastre prezente. 


de la
268 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Aro Palace 5*

Brasov


Cu o istorie de peste 70 de ani, fiind inaugurat cu mare fast in anul 1939, este singurul hotel de 5 stele din Brasov.


de la
900 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel RESIDENCE AMBIENT

Brasov


Bucurati-va de un concept de cazare cu totul nou la Ambient Residence, o unitate recent deschisa, in care veti avea ocazia de a experimenta confortul si intimitatea la preturi rezonabile, chiar in centrul vechi al Brasovului, in apartamentele noastre spatioase si dotate cu toate facilitatile necesare!


de la
1063 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel PENSIUNE AMBIENT

Brasov


Pensiunea Ambient va asteapta intodeauna cu ospitalitatea sa caracteristica si serviciile ireprosabile orientate catre satisfacera tuturor cerintelor dumneavoastra.


de la
1503 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel AMBIENT

Brasov


Amplasat ideal in centru Brasovului, la granita dintre zona veche si zona de afaceri a orasului, avand un acces auto facil, indiferent de directia dinspre care se soseste.