hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
115 LEI
persoana / sejur
1 noptide la
120 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Coroana

Brasov


Este cel mai vechi hotel din oras iar stilul sau arhitectonic este barocul.


de la
139 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Capitol

Brasov


Hotelul Capitol este un hotel de trei stele cu 184 camere duble ce sunt modern si confortabil mobilate (TV color, telefon, frigider, etc.). Hotelul asigura urmatoarele servicii: restaurant - Ia clasa, sala de conferinte, receptii si bancheturi si alegerea meniului pentru micul dejun. Sunt disponibile, de asemenea, si alte servicii suplimentare: room-service, compartiment de depozitare a obiectelor de valoare, birou de schimb valutar si servicii de curierat.


de la
277 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel ARMATTI

Brasov


Armatti este situat exact in centrul vechi al Braşovului, in locul cu cele mai faimoase locaţii ale oraşului. Este localizat langă Parcul Central, aproape de Cetatea Braşovului şi la 5 minute de Piaţa Sfatului. Aici se găsesc cele mai diverse opţiuni culinare in numeroasele restaurante, cafenele şi pub-uri din apropierea străzii Republicii. Oaspeţii noştri au acces direct la zona cea mai activă dintre zidurile oraşului.


de la
1460 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Ave Lux

Brasov


Hotelul Ave Lux este situat la intrare in Brasov, aproape de zona comerciala a orasului, la numai 5 minute de mers cu masina de parcul Aventura si de gradina zoologica. Centrul orasului poate fi accesat cu masina in 15 minute. Telescaunul Bunloc este, popular printre amatorii de zbor cu parapanta, este la 1 km de hotel.