hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
112 LEI
persoana / sejur
1 noptide la
118 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Residence Ambient

Brasov


Bucurati-va de un concept de cazare cu totul nou la Ambient Residence, o unitate recent deschisa, in care veti avea ocazia de a experimenta confortul si intimitatea la preturi rezonabile, chiar in centrul vechi al Brasovului, in apartamentele noastre spatioase si dotate cu toate facilitatile necesare!


de la
176 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Conac Ambient (Cristian)

Brasov


Conacul Ambient se situeaza in localitatea Cristian, la aproximativ 11 km fata de Brasov, fiind destinatia ideala pentru un sejur relaxant si reconfortant, datorita pozitionarii sale intr-o zona linistita.


de la
196 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Ramada

Brasov


•Camerele hotelului Ramada Brasov sunt decorate cu gust si ofera totodata farmecul decorului clasic dar si eleganta, fiecare camera avand un design propriu care creeaza o atmosfera de relaxare si detasare. Camerele au o vedere panoramica deosebita. Au fost selectionate cele mai alese materiale pentru mobilier, ornamente si decoratiuni. Poti fi sigur ca aici cazarea va fi cea mai buna din oras.


de la
230 LEI
persoana / sejur
1 noptide la
1208 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Capitol

Brasov


Hotelul Capitol este un hotel de trei stele cu 184 camere duble ce sunt modern si confortabil mobilate (TV color, telefon, frigider, etc.). Hotelul asigura urmatoarele servicii: restaurant - Ia clasa, sala de conferinte, receptii si bancheturi si alegerea meniului pentru micul dejun. Sunt disponibile, de asemenea, si alte servicii suplimentare: room-service, compartiment de depozitare a obiectelor de valoare, birou de schimb valutar si servicii de curierat.


de la
1208 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Pensiune Ambient

Brasov


Pensiunea Ambient va asteapta intodeauna cu ospitalitatea sa caracteristica si serviciile ireprosabile orientate catre satisfacera tuturor cerintelor dumneavoastra.


de la
1262 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Coroana

Brasov


Hotelul Coroana este situat intr-o zona pietonala din centrul istoric al Brasovului.Este cel mai vechi hotel din oras, iar stilul sau arhitectonic este barocul. Camerele hotelului sunt elegante si spatioase. Capacitate: 152 paturi, 76 camere duble, 2 garsoniere, 2 apartamente


de la
1438 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Citrin

Brasov


Situat in Centrul Civic al Brasovului si aproape de Centrul Vechi, permite o lejera programare a timpului atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru turistii interesati de cultura si istoria Brasovului.


de la
1692 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel AMBIENT

Brasov


Amplasat ideal in centru Brasovului, la granita dintre zona veche si zona de afaceri a orasului, avand un acces auto facil, indiferent de directia dinspre care se soseste.