hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
128 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Capitol

Brasov


Hotelul Capitol este un hotel de trei stele cu 184 camere duble ce sunt modern si confortabil mobilate (TV color, telefon, frigider, etc.). Hotelul asigura urmatoarele servicii: restaurant - Ia clasa, sala de conferinte, receptii si bancheturi si alegerea meniului pentru micul dejun. Sunt disponibile, de asemenea, si alte servicii suplimentare: room-service, compartiment de depozitare a obiectelor de valoare, birou de schimb valutar si servicii de curierat.


de la
140 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Esprit

Brasov


Hotelul Esprit este localizat la o mica distanta de centrul orasului Brasov (aproximativ 5 minute de mers pe jos) si la 15 minute de Poiana Brasov, hotelul beneficiind si de o vedere panoramica surprinzatoare asupra intregului oras.Locatia a fost inaugurata in anul 2009 si dispune de 17 camere mobilate elegant si cu dotari dintre cele mai moderne : acces pe baza de cartela magnetica, aer conditionat, grup sanitar individual cu cabina de dus, incalzire pe baza de centrala proprie, TV cu plasma, minibar, telefon cu acces international, uscator de par si conexiune nelimitata la internet prin cablu . 


de la
179 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Ramada

Brasov


•Camerele hotelului Ramada Brasov sunt decorate cu gust si ofera totodata farmecul decorului clasic dar si eleganta, fiecare camera avand un design propriu care creeaza o atmosfera de relaxare si detasare. Camerele au o vedere panoramica deosebita. Au fost selectionate cele mai alese materiale pentru mobilier, ornamente si decoratiuni. Poti fi sigur ca aici cazarea va fi cea mai buna din oras.


de la
271 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Aro Palace

Brasov


Cu o istorie de peste 70 de ani, fiind inaugurat cu mare fast in anul 1939, este singurul hotel de 5 stele din Brasov.


de la
309 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Global

Brasov


Hotelul este situat intr-o zona linistita a Brasovului, la cateva minute de centrul orasului. Avem onoarea sa oferim cele mai bune servicii oaspetilor nostri intr-o atmosfera de confort si eleganta .


de la
1236 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Coroana

Brasov


Hotelul Coroana este situat intr-o zona pietonala din centrul istoric al Brasovului.Este cel mai vechi hotel din oras, iar stilul sau arhitectonic este barocul. Camerele hotelului sunt elegante si spatioase. Capacitate: 152 paturi, 76 camere duble, 2 garsoniere, 2 apartamente


de la
1241 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Casa Wagner

Brasov


Hotelul Casa Wagner ofera oaspetilor sai o locatie perfecta in centrul vechi al orasului, chiar in Piata Sfatului, cunoscuta pe vremea sasilor sub denumirea de Marktplatz, la doi pasi de principalele atractii turistice, de cafenele, terase, si restaurante somptuoase si magazine. Aflata intr-o cladire monument istoric, ce dateaza inca din anul 1477, in locul unde pe vremuri functiona o banca germana, Casa Wagner ofera oaspetilor sai cazare intr-un decor istoric plin de caldura si frumusete.


de la
1730 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Armatti

Brasov


Situat in centrul vechi al orasului Brasov, la 500 m de Piata Sfatului, Hotelul Armatti oferă un bar si camere elegante cu sistem de răcire. Recepţia are program nonstop, iar in toate zonele proprietătii este disponibil WiFi gratuit.


de la
1912 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Citrin

Brasov


Situat in Centrul Civic al Brasovului si aproape de Centrul Vechi, permite o lejera programare a timpului atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru turistii interesati de cultura si istoria Brasovului.


de la
2463 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Kronwell

Brasov


Hotelul superior de 4 stele Kronwell din Brasov ofera un restaurant a la carte elegant si unitati de cazare cu facilitati ultramoderne, precum si acces gratuit la internet wireless in zonele publice.