hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
180 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Alexandros

Busteni


Profil: relaxare si businessLocalizare: ,,Complexul Turistic Alexandros' din Busteni este amplasat pe artera principala de acces catre Brasov, DN1/E60, pe segmentul superior al Vaii Prahovei.


de la
189 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Silva

Busteni


Hotel Silva*** se afla in apropiere de centrul orasului, chiar langa punctul de plecare al telecabinei din Busteni.


de la
233 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Paraul Rece

Busteni


Situare: Hotelul ,,Paraul Rece' este situat in Busteni  langa DN 1 (E60).Camere: Hotelul dispune de 14 camere duble, 2 suite (compuse din: 1 camera dubla, 1 camera single, baie si hol) de 3 locuri; camerele sunt dotate cu bai proprii, minibar, TV cablu, internet gratuit, telefon cu acces national si international, sonorizare ambientala.<span style='font-size:8.5pt;line-height:115%; font-family:' arial','sans-serif';mso-fareast-font-family:calibri;mso-fareast-theme-font:='' minor-latin;mso-ansi-language:en-us;mso-fareast-language:en-us;mso-bidi-language:='' ar-sa'=''>Restaurant: Restaurantul este unul de 3 stele; terasa are o capacitate de 60 de locuri, iar un grill este pus la dispozitia clientului; micul dejun este inclus in tariful de cazare.


de la
507 LEI
persoana / sejur
4 noptiHotel Hotel Margaritar

Busteni


Hotel ,,Margaritar', din Busteni, dispune de 48 locuri de cazare distribuite in 13 camere double (2 camere cu pat matrimonial), dotate cu grupuri sanitare proprii, cu cabina de dus, telefon, TV, balcon (numai in 10 camere).


de la
1013 LEI
persoana / sejur
4 noptiHotel Casa Freya

Busteni


Situare: Casa Freya este usor de localizat in zona Zamora, in imediata apropiere a Castelului Cantacuzino, iesind in evidenta printr-o arhitectura deosebita. Situata la circa 1 km de DN1 si, implicit, de centrul statiunii Busteni, locatia este usor de identificat, dispunand de o cale de acces foarte buna. Casa Freya se gaseste intr-un cadru linistit, departe de zgomotul orasului, incadrata fiind de o priveliste incantatoare oferita de Muntii Bucegi si zonele inconjuratoare.


de la
1430 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Pestera

Busteni


Situare: Complexul hotelier ,,Pestera' este situat in Parcul Natural Bucegi, la 1600 de metri altitudine, in imediata apropiere a Manastirii Pestera Ialomitei. Departe de stresul cotidian, amplasarea in mijlocul naturii si serviciile deosebite fac din Hotelul ,,Pestera' locul ideal pentru a petrece clipe de neuitat.


de la
2303 LEI
persoana / sejur
4 noptiHotel Complex Turistic Gura Diham

Busteni


Cabana ,,Gura Diham' a fost construita in anul 1910, initial aici functionand un han. La acea vreme cabana era amplasata la o distanta foarte mica de granita cu Austro-Ungaria. Dupa razboi a devenit cabana turistica. In anul 1987 au fost construite 2 corpuri noi, renovate integral in 2006.