hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
260 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Opal

Cap Aurora


Situare: Hotelul ,,Opal' este situat in partea nordica a peninsulei Cap Aurora, fiind amplasat pe faleza din statiune, la 50 de metri de plaja. Zona este pitoreasca, mai ales datorita reliefului spectaculos si a pozitionarii intre padurea Comorova si mare. Info: Privelistea din camera de hotel este superba. Dispune de restaurant, cofee lounge, 4 sali de conferinte si teren de tenis, toate avand la dispozitie un personal dedicat si pasionat. 


de la
400 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Cristal

Cap Aurora


Profil: EconomicSituare: Situat in centrul statiunii, la 30 m fata de plaja.Info: Hotelul detine parcare proprie si o sala de conferinte de 50 de locuri, cu aer conditionat. 


de la
983 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel California

Cap Aurora


NOU! ALL INCLUSIVE  din vara 2019Profil: Club pentru familii cu copiiSituare: Hotelul este situat la 25 m de plaja, intr-o locatie privilegiata, ce ofera o atmosfera intima si o priveliste superba asupra coastei Marii Negre.Info: Hotelul detine un restaurant cu aer conditionat, o piscina in aer liber si piscine copii, cocktail bar la piscina, terasa cu muzica live, pizzerie - cuptor cu lemne, sauna, jacuzzi, plaja proprie, bar de zi, parcare, loc de joaca pentru copii si 2 sali de conferinta.


de la
1102 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Mera Onix

Cap Aurora


 Mera Onix este situat in partea de sud a statiunii Jupiter, la 30 de metri de plaja, la granita dintre Venus si Cap Aurora.Dupa un lung proces de renovare si modernizare, Mera Onix, parte a grupului Mera Hotels, si compus din fostele hoteluri Onix si Safir, se va deschide in iulie 2018, cu un aspect nou, modern si avand dotari de 4 stele.Complexul Mera Onix beneficiaza de o pozitionare deosebita, pe faleza inalta a statiunii, cu privelisti deosebite spre intinsul marii sau spre statiune. Pachetele turistice vor include servicii de tip all inclusive.