hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
278 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Belvedere

CLUJ NAPOCA


Hotelul este situat pe Stada Calarasilor, nr. 1-3, pe Dealul Cetatuia - in centrul orasuluiHotel Belvedere dispune de 156 camere renovate complet, structurate pe camere single, double si apartamente, dotate cu televiziune prin cablu, internet wireless, climatizare, telefon, minibar, baie cu cada si uscator de par.


de la
707 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Royal Classic

CLUJ NAPOCA


Descriere:Hotelul Royal Classic, situat in cartierul Gheorgheni şi la doar 10 minute cu maşina de centrul oraşului Cluj-Napoca sau de aeroport, oferă camere şi apartamente moderne, cu TV prin cablu şi acces gratuit la Wi-Fi.


de la
968 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Beyfin

CLUJ NAPOCA


Situat in centrul orasului Cluj-Napoca, Hotelul Beyfin**** dispune de 31 de camere si apartamente care vin in intampinarea cerintelor de comfort si lux ale clientilor.Pozitia hotelului faciliteaza accesul spre Palatul de Justitie, Finantele Publice sau Camera de Comert si Industrie ale orasului, fiind destinatia ideala pentru turismul business. Nici turismul leasure nu este neglijat, in imediata apropiere a hotelului aflandu-se principalele puncte de atractie ale Clujului si anume Biserica Sf. Mihail, Catedrala Ortodoxa, Teatrul National si statuia lui Matei Corvin.