hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
128 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Belvedere

CLUJ NAPOCA


Hotelul este situat pe Stada Calarasilor, nr. 1-3, pe Dealul Cetatuia - in centrul orasului


de la
600 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Aparthotel Gutinului

CLUJ NAPOCA


Situat intr-o zona linistita, aproape de Gradina Botanica, ApartHotel Gutinului*** ofera oaspetilor o sedere placuta si relaxanta, alaturi de o panorama minunata.Principalul avantaj al hotelului este locatia centrala, care ofera acces facil si rapid spre mai multe puncte de interes din centru. Apart Hotel Gutinului*** este situat in zona rezidentiala a orasului Cluj-Napoca, beneficiind de multa liniste, intimitate si locuri de parcare.Apart Hotel Gutinului*** este situat in imediata apropiere a Capitolina City Chic Hotel***, in plin centru al municipiului Cluj Napoca, pe strada Gutinului nr. 5. La cateva minute de mers pe jos se afla Piata Unirii, Catedrala Sf. Mihail, Primaria Cluj-Napoca, Gradina Botanica, Teatru National, precum si numeroase banci, spitale si clinici.


de la
980 LEI
persoana / sejur
7 noptide la
1126 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Lol et Lola

CLUJ NAPOCA


Situat la mai putin de 10 minute de mers pe jos de centrul orasului, dar in acelasi timp la ad?post de vacarmul zilnic, LOL et LOLA este spatiul in care granitele geografice, culturale, lingvistice dispar intr-o clip?.


de la
1228 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Capitolina City Chic

CLUJ NAPOCA


Serviciile de calitate, confortul, amenajarea interioară si atmosfera relaxantă, operativitatea si profesionalismul personalului bine instruit si amabil, impreună cu personalizarea ofertei fac din Hotel Capitolina alegerea perfectă pentru business sau relaxare. Hotelul se află doar la 5 minute distantă de cele mai importante obiective turistice si culturale ale orasului Cluj-Napoca, de campusul universitar, de zona de promenadă, de centrele medicale, administrative si financiare. Capitolina vă pune la dispozitie 24 de camere, servicii hoteliere de prim rang, un salon - restaurant & sală de conferinte. Mic dejunul este de tip bufet suedez, insă pot fi comandate si servicii de catering pentru pranz si cină prin colaborarea cu trei restaurante.


de la
2494 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Golden Tulip Ana Dome

CLUJ NAPOCA


Situat pe Strada Observatorului numărul 129, in cartierul Zorilor din Cluj Napoca, hotelul Golden Tulip Ana Dome este uşor accesibil atat cu mijloace de transport in comun cat şi cu maşina. Hotelul Golden Tulip Ana Dome este potrivit atat pentru cei care vizitează Cluj Napoca cat şi pentru cei care vin in călătorii de afaceri, fiind situat la doar 10 minute distanţă de centrul oraşului. Hotelul vine in intampinarea dumneavoastră cu 109 camere, un restaurant cu specific internaţional, un centru de conferinţe la cele mai inalte standarde şi un centru wellness.