hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
177 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Intim (fost Scoica)

Costinesti


Profil: Recomandat pentru confortSituare: Hotelul este situat in partea de sud a statiunii (in noul cartier rezidential), la 150 de metri de faleza. Info: Hotelul a fost dat in folosinta in anul 2007 si are trei corpuri; dispune de bar propriu, terasa si curte interioara, in care este amenajat un iaz cu nuferi si pestisori. 


de la
238 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Forum

Costinesti


Profil: Tineret / Familii cu copiiSituare: Hotelul este situat la 20 de metri de plaja.Info: Dispune de plaja proprie, loc de joaca pentru copii, sauna si de 4 sali de conferinta dotate cu echipament performant.


de la
297 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Impact G

Costinesti


Profil: EconomicSituare: Este situat la aproximativ 50 m de mare, plaja fiind larga, cu nisip fin si intrare lina in mare.Info: Hotelul ofera conditii excelente de cazare in centrul statiunii tineretului. Hotelul are o receptie moderna cu magazine.


de la
391 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Atena

Costinesti


Profil: Pentru tineret. EconomicSituare: Hotelul este amplasat intr-un loc ideal de cazare, fiind situat la aproximativ 150 m de gara veche, 200 m de plaja, respectiv de principala atractie turistica, „Epava Evanghelia”.Info: Hotelul reprezinta locatia ideala de cazare in Costinesti. Hotelul ,,Atena' a fost construit recent, in anul 2009, si ofera tuturor varstelor conditii excelente de cazare.


de la
400 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Vox Maris Grand Resort

Costinesti


Profil: Recomandat tinerilor, pentru relaxare si confortSituare: Vox Maris No. 1 Club este un complex turistic aflat in partea de sud a statiunii.