hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
65 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Intim (fost Scoica)

Costinesti


Profil: Recomandat pentru confortSituare: Hotelul este situat in partea de sud a statiunii (in noul cartier rezidential), la 150 de metri de faleza. Info: Hotelul a fost dat in folosinta in anul 2007 si are trei corpuri; dispune de bar propriu, terasa si curte interioara, in care este amenajat un iaz cu nuferi si pestisori. 


de la
94 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Vox Maris Grand Resort

Costinesti


Profil: Recomandat tinerilor, pentru relaxare si confortSituare: Vox Maris No. 1 Club este un complex turistic aflat in partea de sud a statiunii. 


de la
194 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Forum

Costinesti


Profil: Tineret / Familii cu copiiSituare: Hotelul este situat la 20 de metri de plaja.Info: Dispune de plaja proprie, loc de joaca pentru copii, sauna si de 4 sali de conferinta dotate cu echipament performant.


de la
229 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Hotel Stefania

Costinesti


Hotelul Stefania, amplasat in centrul statiunii litorale Costinesti, intr-un spatiu linistit, la doar 200 de metri de Marea Neagra, ofera servicii si dotari de inalta calitate pentru turistii care prefera sa petreaca un concediu placut pe litoralul romanesc.


de la
265 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel MERIDIAN

Costinesti


Profil: EconomicSituare: Hotelul este amplasat intr-o zona linistita, la aproximativ 500 m de plaja.Info: Avand confortul si dotarea unui hotel de clasa, dar, in acelasi timp, intimitatea, caldura si eleganta locuintei proprii, hotelul ofera conditii de cazare moderne. 


de la
345 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Pierre

Costinesti


Profil: Pentru tineretSituare: Construit in anul 2004, hotelul este situat la doar 20 m de plaja, in cartierul rezidential al statiunii.