hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
59 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Montana

Covasna


Hotelul Montana - Covasna este situat intr-o zona linistita din Covasna, la mai putin de 1 km de centrul orasului.Proprietatea pune la dispozitie un restaurant, un bar si un centru de tratamente specializat.Accesul WiFi este gratuit in zonele publice. Fiecare camera ofera TV prin cablu, frigider, baie proprie cu dus sau cada si balcon cu vedere panoramica.La cerere si la un cost suplimentar, aveti la dispozitie o sauna, o cada cu hidromasaj, o cada cu apa termala si servicii de masaj. 


de la
83 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Cerbul

Covasna


Situare: Hotelul Cerbul, clasificat la 3*, este o unitate de cazare recent renovata, amplasata in centrul statiunii Covasna.


de la
83 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Covasna

Covasna


Situare: Hotelul Covasna, clasificat la 3*,  este situat in centrul statiunii Covasna.


de la
164 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Caprioara

Covasna


Hotelul Caprioara, cotat la 4*, este situat in centrul statiunii Covasna, statiune de renume international.Camerele: Hotelul Caprioara dispune de un total de 72 camere si apartamente, dotate cu minibar, telefon, LED TV, conexiune internet, baie cu dus, uscator de par, halat de baie.


de la
217 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Clermont

Covasna


Hotelul CLERMONT este uşor de localizat, datorită arhitecturii remarcabile şi amplasamentului excelent. Situat in partea de est a staţiunii Covasna, la aproximativ 50 m de strada principală. Hotelul CLERMONT beneficiază de o privelişte incantătoare oferită de munţii impăduriţi care il incadrează pe trei laturi. Pentru a ajunge la destinaţie trebuie traversată cea mai mare parte a staţiunii, insă nu veţi avea parte de trafic, oraşul fiind foarte liniştit. De altfel liniştea deplină şi aerul curat de munte sunt doar două dintre atuurile petrecerii unui sejur in cadrul acestui hotel.


de la
300 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel TTS

Covasna


Profil: Tratament & LeisureSituare: Hotelul Mercur este situat in renumita zona Valea Zanelor din statiunea Covasna, la 564 m altitudine, la aproximativ 100 m de strada principala. Camere: Capacitatea maxima a hotelului este de 116 locuri dispuse in 57 de camere. Hotelul Mercur se adreseaza si turismului de business, astfel punand la dispozitie un spatiu special amenajat pentru inatalniri si evenimente. Pauzele din timpul sedintelor pot fi petrecute in lobby barul de vis-a-vis de sala de conferinte.Restaurant: Restaurantul hotelului, deschis intre orele 07:30 - 23:00, va asteapta cu servicii de calitate si ambient muzical. Fie ca sunteti pofticiosi, gurmanzi, amatori de gustari reafinate, sau doriti o mancare 'ca la mama acasa', restaurantul Hotelului Mercur va asteapta cu mare drag.Baza de tratament: Centrul de relaxare si tratament situat la demisolul hotelului cuprinde totalitatea spatiilor amenajate pentru aplicarea metodelor de tratament specific cu factori terapeutici naturali: ape minerale carbogazoase, mofeta, proceduri de medicina fizica si kinetoterapie sub forma de cura balneara (terapeutica, de recuperare, profilactica primare si secundara).Pentru efectuarea curei balneare, baza de tratament ofera o gama larga de proceduri hidroterapeutice, electroterapeutice, termoterapie, masaj. centrul de relaxare si tratament are personal medical calificat care efectueaza proceduri terapeutice in zilele de luni pana sambata, in intervalul orar 07:30 - 15:30. Referitor la aparatura si proceduri, amintim: combia electroterapie si ultrasunet; margnetoterapie; drenaj limfatic; laser; vacuum; unde scurte; aerosol cu ultrasunet; baie galvanica; EKG; terapie cu parafina.