hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
196 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Clermont

Covasna


Hotelul CLERMONT este uşor de localizat, datorită arhitecturii remarcabile şi amplasamentului excelent. Situat in partea de est a staţiunii Covasna, la aproximativ 50 m de strada principală. Hotelul CLERMONT beneficiază de o privelişte incantătoare oferită de munţii impăduriţi care il incadrează pe trei laturi. Pentru a ajunge la destinaţie trebuie traversată cea mai mare parte a staţiunii, insă nu veţi avea parte de trafic, oraşul fiind foarte liniştit. De altfel liniştea deplină şi aerul curat de munte sunt doar două dintre atuurile petrecerii unui sejur in cadrul acestui hotel.


de la
303 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Montana

Covasna


Hotelul Montana - Covasna este situat intr-o zona linistita din Covasna, la mai putin de 1 km de centrul orasului.Proprietatea pune la dispozitie un restaurant, un bar si un centru de tratamente specializat.Accesul WiFi este gratuit in zonele publice. Fiecare camera ofera TV prin cablu, frigider, baie proprie cu dus sau cada si balcon cu vedere panoramica.La cerere si la un cost suplimentar, aveti la dispozitie o sauna, o cada cu hidromasaj, o cada cu apa termala si servicii de masaj. 


de la
660 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Cerbul

Covasna


Situare: Hotelul Cerbul, clasificat la 3*, este o unitate de cazare recent renovata, amplasata in centrul statiunii Covasna.


de la
660 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Covasna

Covasna


Situare: Hotelul Covasna, clasificat la 3*,  este situat in centrul statiunii Covasna.


de la
931 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Caprioara

Covasna


Hotelul Caprioara, cotat la 4*, este situat in centrul statiunii Covasna, statiune de renume international.Camerele: Hotelul Caprioara dispune de un total de 72 camere si apartamente, dotate cu minibar, telefon, LED TV, conexiune internet, baie cu dus, uscator de par, halat de baie.