hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
134 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Aqua Villa - Mila 26

Delta Dunarii


Pensiunea Aqua villa este situata la doar 30 de km de Tulcea, in inima Deltei Dunarii, pe bratul Sulina, la Mila 26.


de la
135 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Eden- Crisan

Delta Dunarii


Pensiunea 'EDEN' este situata in Crisan, localitate in care se bifurca, cel mai adesea, majoritatea escapadelor in Delta Dunarii.


de la
140 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Sunrise-Crisan

Delta Dunarii


SUNRISE se afla la 50 km de orasul Tulcea si la 20 km de orasul Sulina, in satul pescaresc Crisan, la intersectia drumului catre Caraorman si bratele Dunarii Vechi.


de la
149 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel STEAUA APELOR-Nufaru

Delta Dunarii


Complexul Steaua Apelor este situat la iesirea din localitatea Nufaru, aflata la 12 km de Tulcea, pe directia Murighiol. Avand avantajul de a se afla in Delta, dar fiind accesibila prin drumuri directe, Steaua Apelor este o destinatie ideala pentru petrecerea unor momente linistite in conditii fara compromis. Pontonul propriu, punct de plecare in excursii spre Delta se afla la numai 200 de metri de complex.Servicii de cazarePensiune Steaua Apelor 4 stele  cu o capacitate de 30 locuri in 15 camere duble  6 matrimoniale si 9  twinPensiune Steaua Apelor Prislava   4 stele   cu o capacitate de 20 locuri in 10 camere  duble  6 matrimoniale si 4  twinSteaua Apelor  Pensiune 3 stele   cu o capacitate de  34 locuri in 2 camere  triple, 8 camere duble 5 matrimoniale si 3 twin si 4 garsoniere  fiecare cu cate dormitor cu  pat matrimonial si canapea extensibila sau pat suplimentar Toate camerele sunt dotate cu bai cu dus, aer conditionat , TV,  cablu TV, wirelessServicii RestaurantSteaua Apelor Restaurant 3 stele  cu o capacitate de 200 locuri, restaurantul prezinta salonul principal la parter, un  mezanin si o terasa exterioara, Bucataria este pregatita sa ofere clientilor o varietate de delicii culinare specifice  Deltei  precum si alte specialitati romanesti si internationale.Sala de conferinta Tulcea   cu o capacitate de  50  locuriFacilitati:Piscina acoperita, jacuzzi, sauna Piscina in aer liber , piscina pentru copii., barSala fitnessCamera de joaca pentru copiiwireless Tenis masaBiliardTeren de sport multifunctional baschet, minifotbal, volei, tenis MinigolfSah de gradinaSpatiu de joaca pentru copii


de la
182 LEI
persoana / sejur
3 noptide la
208 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Complex Cormoran -Uzlina

Delta Dunarii


Situat in comuna Uzlina, Complexul Cormoran 3* ofera o gama larga de servicii, atat celor mai impatimiti pescari cat si celor care vin doar sa gaseasca o oaza de liniste.


de la
297 LEI
persoana / sejur
1 noptide la
494 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Mon Jardin-Mahmudia

Delta Dunarii


Situat in Delta Dunarii, Hotelul Mon Jardin va ofera experienta unei vacante la un confort maxim. Pentru a ajunge aici, trebuie sa urmati drumul judetean Tulcea - Murighiol pe care sa va fixati ca destinatie localitatea Mahmudia.


de la
710 LEI
persoana / sejur
3 noptide la
809 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Green Village-Sfantu Gheorghe - Tulcea

Delta Dunarii


Localizat in Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, Complexul 4* Green Village inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei.