hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
171 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Casa Sibiana - Sulina

Delta Dunarii


Pensiunea 'Casa Sibiana', situata in cea mai estica localitate a Romaniei - Sulina, va ofera conditii excelente pentru petrecerea weekend-ului, a vacantei sau concediului, feriti de stresul aglomeratiilor urbane, intr-un cadru natural deosebit.


de la
417 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Mon Jardin-Mahmudia

Delta Dunarii


Situat in Delta Dunarii, Hotelul Mon Jardin va ofera experienta unei vacante la un confort maxim. Pentru a ajunge aici, trebuie sa urmati drumul judetean Tulcea - Murighiol pe care sa va fixati ca destinatie localitatea Mahmudia.


de la
641 LEI
persoana / sejur
4 noptiHotel Complex Cormoran -Uzlina

Delta Dunarii


Situat in comuna Uzlina, Complexul Cormoran 3* ofera o gama larga de servicii, atat celor mai impatimiti pescari cat si celor care vin doar sa gaseasca o oaza de liniste.Dispune de 34 camere dbl si 2 garsoniere cu jacuzzi la hotel, 10 Vile tip A 3* compuse din 4 camere duble cu canapea extensibila, 5 Vile tip B 3* compuse din cate 2 apartamente - fiecare apartament cu 2 dormitoare, 2 camere de zi cu cate 2 canapele, 2 grupuri sanitare, baruri, restaurante, sali de conferinta, centru internet, sala fitness, salon mic dejun, piscina, terenuri de sport (tenis, baschet, volei), centru de echitatie, biliard, tenis de masa, sauna, baza nautica proprie (salupe 2 - 50 locuri, salupe rapide - motoare de la 50/225 CP, barci cu motor 15 CP, barci cu vasle). 


de la
705 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Green Village-Sfantu Gheorghe - Tulcea

Delta Dunarii


Profil: Familii cu copiiLocalizat in Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, Complexul 4* Green Village inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei.Complexul Green Village ocupa o suprafata de cca. 30.000 mp si dispune de 89 de camere, din care 30 de apartamente cu o camera dubla si living si 1 apartament cu doua camere duble si living, 50 de camere duble si 8 garsoniere.


de la
1161 LEI
persoana / sejur
4 noptiHotel Wels - Baltenii De Sus

Delta Dunarii


Hotelul este situat in staeiunea Beleenii de Sus, comuna Bestepe. Amplasat pe o coline pe malul drept al braeului Sf. Gheorghe, cu ieeire generoase la Dunere, pajiete ei miniplaja pane la buza apei. Hotelul ve ofere camere de cazare spaeioase, agrement, restaurant cu bar, eemineu ei terase.