hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
113 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Venus

Eforie Nord


Profil: OdihnaSituare: Hotelul este situat in partea de nord a statiunii, la 30 m de plaja, la 600 m fata de gara si foarte aproape de Baza de tratament ,,Efosan'.Info: Hotelul este inconjurat de vegetatie bogata, lucru care asigura racoare si umbra in timpul zilelor toride de vara.


de la
164 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Europa

Eforie Nord


Profil: TratamentSituare: Este pozitionat la 5 minute de centrul statiunii, la 10 minute fata de gara, cu plaja la 150 m si aproape de centrul ,,Europa Yacht Club'.Info: Hotelul a fost renovat integral in 2002-2003, cand au fost amenajate si 3 sali de conferinta (ce dispun de flipchart, videoproiector, retroproiector, instalatie de sunet), baza de tratament, piscina exterioara, plaja privata, gradina, terasa, sauna, sala de fitness, SPA & Centru de wellness, masaj, cada cu hidromasaj, piscina interioara si loc de joaca pentru copii.


de la
153 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Apollo

Eforie Nord


Profil: RelaxareSituare: Hotelul este situat la 350 m de plaja, 100 m de centrul statiunii, 50 m de baza de tratament ,,Traian' si 250 m de lacul Techirghiol.Info: Hotelul ,,Apollo' ofera servicii hoteliere la standarde inalte de 3 stele. Incepand cu 2012, hotelul pune la dispozitia clientilor o piscina  ce vine in intampinarea tuturor ce doresc momente de relaxare intr-o piscina curata si moderna.


de la
189 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Ovicris

Eforie Nord


Situare: Langa Hotelul ,,Apollo', aproape de centrul statiunii, la cca. 450 m de mare si 400 m de lacul Techirghiol.  Info: Dispune de 140 camere duble, restaurant, parcare (contra cost), bar, terasa, loc de joaca pentru copii, parculet, internet wireless in lobby (gratuit), spalatorie, calcatorie, seif la receptie, fax, jocuri de divertisment (sah, table, tenis de masa). 


de la
225 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Coralis

Eforie Nord


Info: Vila este amplasata la 100 m de mare, la 150 m de Techirghiol, la 50 m de baza de tratament ,,Ana Aslan Vital' (hotel Europa), cu care vila are contract pentru baza de tratament si la 100 m de centrul orasului, fiind deschisa tot timpul anului (are incalzire centrala). 


de la
194 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel UNION

Eforie Nord


Profil: ConfortSituare: Hotelul ,,Union' se afla in statiunea Eforie Nord, situata la 15 km de orasul Constanta, intre Marea Neagra si lacul Techirghiol, invecinandu-se la nord cu Agigea si, la sud, cu statiunea Eforie Sud. Este situat pe faleza, la 30 m de plaja.


de la
190 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Coral

Eforie Nord


Profil: Confort si relaxareSituare: Hotelul este amplasat in centrul statiunii, la 200 m de plaja si la 5 minute de mers pe jos de ,,Grand' si ,,Efosan', chiar langa teatrul de vara.Info: Deschis in 2009, hotelul ofera servicii de calitate pentru o vacanta inedita la tarm de mare.


de la
220 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Traian

Eforie Nord


Profil: TratamentSituare: Hotelul este situat in partea de sud a statiunii, langa gara.Info: Hotelul are parcare si o sala de conferinte de 80 de locuri, dotata cu flipchart, ecran proiector si videoproiector. Hotelul are baza de tratament cu o suprafata de 2830 mp. Hotelul detine piscina acoperita cu apa termala si piscina in aer liber pentru copii, restaurant, bar de zi, lift, club, jocuri de societate (rummy, table, sah, carti).


de la
286 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel SIRIUS

Eforie Nord


Profil: Relaxare si confortSituare: Hotelul este situat in centrul statiunii, la 100 m de plaja.Info: Se caracterizeaza prin ospitalitate, confort, calitate si profesionalism. 


de la
371 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Olguta

Eforie Nord


Profil: ConfortSituare: Hotelul este situat la 300 m de plaja, in partea de nord a statiunii, aproape de baza de tratament ,,Efosan'.Info: Este o constructie moderna, cu lift exterior din sticla. Hotelul are o sala de conferinte cu o capacitate de 100 locuri si piscina.