hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
120 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Capitol

Eforie Sud


Profil: EconomicSituare: Este situat pe faleza, in partea nordica a statiunii, la 50 m de plaja, 1 km de centrul statiunii si la 1 km de gara. Info: Hotelul este partial renovat. 


de la
120 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Gloria

Eforie Sud


Profil: Economic. Recomandat familiilor cu copii si persoanelor care doresc sa faca tratament (bai reci cu namol)Situare: Este amplasat in nordul statiunii, pe faleze, la doar 50 m de plaja.


de la
141 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel EXCELSIOR

Eforie Sud


Profil: Recomandat pentru odihna / relaxare, dar si familiilor cu copiiSituare: Este amplasat pe faleza din Eforie Sud, in zona turistica, la 20 m de plaja si la 400 m de lacul Techirghiol


de la
194 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel CRISANA

Eforie Sud


Profil: Recomandat pentru odihna / relaxareSituare: Hotelul este situat la aproximativ 50 m de faleza Marii Negre.Info: Are in dotare restaurant, bar de zi, parcare, sala de conferinte de 50 de locuri, seif la receptie si biliard.


de la
247 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel MIGADOR

Eforie Sud


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Hotelul este situat in partea de nord a statiunii, la circa 50 m de plaja si foarte aproape de baile de namol.Info: Hotelul este o contructie noua si moderna. Un mare avantaj este dat de faptul ca majoritatea camerelor beneficiaza de vedere la mare.


de la
265 LEI
persoana / sejur
3 noptide la
463 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Amurg

Eforie Sud


Profil: Recomandat pentru odihna / relaxareSituare: Situat la 200 m de mare, hotelul beneficiaza de conditii optime pentru a va petrece vacanta intr-un mod cat mai placut posibil.Info: Are in dotare o sala de conferinte climatizata complet si utilata, cu o capacitate de 30 de locuri, restaurant propriu, sala fitness si parcare.