hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
163 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Capitol

Eforie Sud


Profil: EconomicSituare: Este situat pe faleza, in partea nordica a statiunii, la 50 m de plaja, 1 km de centrul statiunii si la 1 km de gara. Info: Hotelul este partial renovat. 


de la
178 LEI
persoana / sejur
6 noptiHotel Hotel Claudia

Eforie Sud


Situare: Situata in sudul statiunii Eforie Sud, pe faleza inalta a statiunii, la cca. 200 m de plaja.Info: Hotelul este renovat de curand cu materiale de calitate si beneficiaza de finisaje profesionale.


de la
211 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Crisana

Eforie Sud


Profil: Recomandat pentru odihna / relaxareSituare: Hotelul este situat la aproximativ 50 m de faleza Marii Negre.Info: Are in dotare restaurant, bar de zi, parcare, sala de conferinte de 50 de locuri, seif la receptie si biliard.


de la
326 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Excelsior

Eforie Sud


Profil: Recomandat pentru odihna / relaxare, dar si familiilor cu copiiSituare: Este amplasat pe faleza din Eforie Sud, in zona turistica, la 20 m de plaja si la 400 m de lacul Techirghiol


de la
343 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Genius

Eforie Sud


Profil: Recomandat pentru odihna / relaxareSituare: Este situat in centrul statiunii, la 5 minute de mare sau de centrul de tratament Techirghiol.Info: Hotelul este deschis din 2005 si dispune de piscina, o frumoasa terasa si o sala de conferinte.


de la
3912 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Boutique Citadel

Eforie Sud


 Boutique Citadel, este un hotel de 5 stele, fiind construit pe plaja dintre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud, o zona foarte apreciata de familiile cu copii, cat si pentru senzatia de intimitate pe care o creeaza acest loc, Vis a vis de complex, dincolo de DN39 se află lacul Techirghiol, vestit pentru nămolul său terapeutic.