hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
468 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Resort Cheile Gradistei Fundata

Fundata


Situat la doar 500 de metri de partiile de schi din Fundata, acest complex pune la dispozitie un restaurant, un bar si centru spa. Camerele au balcon cu vedere la Muntii Bucegi si Piatra Craiului.


de la
858 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Hotel Bucegi - Complex Cheile Gradistei

Fundata


Hotelul Bucegi se afla in imediata apropriere a receptiei Cheile Gradistei Fundata. Camerele Hotelului Bucegi va ofera vedere atat spre muntii Piatra Craiului cat si spre muntii Bucegi. Hotelul este dispus pe 6 etaje, are o capacitate de 170 locuri de cazare, dispersate in 71 camere duble si 7 garsoniere.


de la
858 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Hotel Piatra Craiului - Complex Cheile Gradistei

Fundata


Noul complex turistic Resort Fundata este situat la 35 km de Brasov si la 5 km fata de complexul Cheile Gradistei Moeciu, pe un platou din zona Fundata. Accesul se face doar prin complexul Resort Moeciu, pe un drum privat, proaspat asfaltat. Locul ofera panorame deosebite a muntilor Piatra Craiului si Bucegi, iar noutatea si intimitatea locului fac din acest complex un loc plin de liniste si frumusete. Resort Fundata are o capacitate de 480 de locuri, in cele 232 de camere din hotelurile si vilele complexului.Hotel Piatra Craiului 3* are o capacitate de 80 locuri. Hotelul se afla in partea superioara a complexului Cheile Gradistei Fundata si va ofera vedere atat spre muntii Piatra Craiului si cat si spre muntii Bucegi.