hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
101 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel TOACA BELLEVUE

Gura Humorului


Hotelul Toaca Bellevue, Gura Humorului va asteapta cu nenumarate facilitati, oferindu-va cazare in cele 35 de camere pentru un sejur placut si memorabil. Privelistea minunata asupra orasului, facilitatile si decorul primitor vor transforma sederea Dumneavoastra intr-o experienta unica.


de la
114 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Aldi

Gura Humorului


Hotelul Aldi se află la 5 minute de mers cu masina de centrul orasului Gura Humorului si de gara locală şi oferă un restaurant care serveste mancăruri traditionale romanesti


de la
266 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel BEST WESTERN BUCOVINA

Gura Humorului


Profilul hotelului: relaxareLocalizare: Hotelul se afla in centrul orasului Gura Humorului, in tara obcinelor si a padurilor de nepatruns, intr-un loc unde natura a fost generoasa cu noi daruindu-ne munti, paduri, aer curat si ape limpezi.


de la
400 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel RAMONA

Gura Humorului


Situat la 800 m de centrul orasului Gura Humorului, intr-o zona linistita, in apropierea padurii, pensiunea dispune de peste 30 locuri de cazare. Hotelul pune la dispozitie mai multe tipuri de spatii de cazare: 3 camere duble twin, 5 camere matrimoniale, 3 camere triple, o matrimoniala honeymoon, un apartament, o camera de tineret. Toate camerele au baie, uscator de par si TV cablu. Dubla honeymoon are baie cu cada, minibar si TV LCD. Apartamentul are minibar, TV LCD si internet in camera.


de la
769 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Pensiunea Casa Humor

Gura Humorului


Intr-un taram al legendelor, al traditiilor pastrate intacte, al oamenilor simpli, omenosi si voiosi, Pensiunea Casa Humor **** va invita sa cunoasteti putin din Bucovina. La noi traditia se combina cu modernul, iar arta culinara tine cont de secretele din batrani.