hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
143 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Delta

Jupiter


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Hotelul este pozitionat la doar 50 m de plaja.


de la
162 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Olimpic

Jupiter


Profil: Hotelul este dedicat in special familiilor cu copiiSituare: Hotelul ,,Olimpic' este pozitionat in centrul statiunii Jupiter, cu vedere si iesire la plaja proprie. 


de la
229 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Camelia

Jupiter


Profil: Recomandat familiilor cu copii. EconomicSituare: Hotelul este situat in centrul statiunii, la 200 m de plaja.Info: Hotelul dispune de bar de zi. Plaja are nisip fin si intrare lina in mare.


de la
281 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Cometa

Jupiter


Profil: EconomicSituare: Este amplasat chiar pe malul marii (la aproximativ 20 metri de plaja), in centrul statiunii Jupiter si la distanta relativ mica (aproximativ 250 m) fata de statiunea Neptun-Olimp si de celelalte statiuni din zona.


de la
349 LEI
persoana / sejur
5 noptide la
371 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Majestic JUPITER

Jupiter


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Situat la intrarea in statiune dinspre Neptun, la 150 m de plaja.


de la
371 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Meteor

Jupiter


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Pozitionat in centrul statiunii, la 20 m de plaja, in apropierea complexului comercial.Info: Hotelul ,,Meteor' este situat in centrul Statiunii Jupiter, intre hotelurile ,,Cometa' si ,,Capitol', la o distanta de cca. 20 m de plaja.


de la
471 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel RIO

Jupiter


Profil: Odihna / RelaxareSituare: Hotel Rio este situat in sudul litoralului romanesc, la intrare in statiunea Jupiter - Cap Aurora, la 50 de m de plaja. Info: Este o constructie noua, moderna, primindu-si oaspetii din 2004.


de la
648 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Tismana

Jupiter


Profil: RelaxareSituare: Hotelul se afla pe malul lacului Tismana, la 100 m distanta de plaja Marii Negre. Complexul se gaseste in zona nordica a statiunii Jupiter.Info: Plin de farmec si de culoare, hotelul este construit in stilul Manastirii Tismana din judetul Gorj si clasificat cu 3 stele, avand 1 sau maxim 2 nivele, curti interioare, terenuri de sport, 2 piscine si gradini interioare racoroase, cu alei imprejmuite de verdeata unde turistii pot petrece clipe minunate. Plaja din zona hotelului este lata, cu nisip fin si intrare lina in mare.