hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
251 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Meteor

Jupiter


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Pozitionat in centrul statiunii, la 20 m de plaja, in apropierea complexului comercial.Info: Hotelul ,,Meteor' este situat in centrul Statiunii Jupiter, intre hotelurile ,,Cometa' si ,,Capitol', la o distanta de cca. 20 m de plaja.


de la
314 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Cometa

Jupiter


Profil: EconomicSituare: Este amplasat chiar pe malul marii (la aproximativ 20 metri de plaja), in centrul statiunii Jupiter si la distanta relativ mica (aproximativ 250 m) fata de statiunea Neptun-Olimp si de celelalte statiuni din zona.


de la
260 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Majestic Jupiter

Jupiter


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Situat la intrarea in statiune dinspre Neptun, la 150 m de plaja.


de la
354 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Violeta

Jupiter


Profil: EconomicSituare: Hotelul se afla in partea centrala a statiunii, la 100 m de plaja.Renovat intre anii 2006 si 2007, Hotel Violeta ofera conditii bune la cazare la preturi accesibile oricui doreste o vacanta la malul marii


de la
617 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Olimpic

Jupiter


Profil: Hotelul este dedicat in special familiilor cu copiiSituare:  Hotel Olimpic  este pozitionat in centrul statiunii Jupiter, in imediata apropiere a plajei. Hotelul a fost renovat si modernizat Hotel Olimpic va ofera 200 de spatii de cazare distribuite pe 8 etaje. Prin arhitectura si pozitionarea hotelului, camerele beneficiaza de vedere panoramica spre Marea Neagra si catre lacul de agrement Tismana.


de la
983 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Delta

Jupiter


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Hotelul este pozitionat la doar 50 m de plaja.