hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
143 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Delta

Jupiter


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Hotelul este pozitionat la doar 50 m de plaja.


de la
286 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Cometa

Jupiter


Profil: EconomicSituare: Este amplasat chiar pe malul marii (la aproximativ 20 metri de plaja), in centrul statiunii Jupiter si la distanta relativ mica (aproximativ 250 m) fata de statiunea Neptun-Olimp si de celelalte statiuni din zona.


de la
286 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Meteor

Jupiter


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Pozitionat in centrul statiunii, la 20 m de plaja, in apropierea complexului comercial.Info: Hotelul ,,Meteor' este situat in centrul Statiunii Jupiter, intre hotelurile ,,Cometa' si ,,Capitol', la o distanta de cca. 20 m de plaja.


de la
260 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Majestic JUPITER

Jupiter


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Situat la intrarea in statiune dinspre Neptun, la 150 m de plaja.


de la
349 LEI
persoana / sejur
5 noptide la
289 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Tismana

Jupiter


Profil: RelaxareSituare: Hotelul se afla pe malul lacului Tismana, la 100 m distanta de plaja Marii Negre. Complexul se gaseste in zona nordica a statiunii Jupiter.Info: Plin de farmec si de culoare, hotelul este construit in stilul Manastirii Tismana din judetul Gorj si clasificat cu 3 stele, avand 1 sau maxim 2 nivele, curti interioare, terenuri de sport, 2 piscine si gradini interioare racoroase, cu alei imprejmuite de verdeata unde turistii pot petrece clipe minunate. Plaja din zona hotelului este lata, cu nisip fin si intrare lina in mare.


de la
881 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Olimpic

Jupiter


Profil: Hotelul este dedicat in special familiilor cu copiiSituare: Hotelul ,,Olimpic' este pozitionat in centrul statiunii Jupiter, cu vedere si iesire la plaja proprie.