hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
229 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Aurora

Mamaia


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Hotelul este amplasat in zona comerciala, cu posibilitati de agrement multiple (Aqua Magic, Teatrul de Vara Mamaia, Luna Parc, Telegondola), la 25 m de plaja.


de la
243 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Clubul de vacanta Corabia Piratilor

Mamaia


Clubul de Vacanta este situat la 2 km de statiunea Mamaia in zona de Nord. Cu o pozitie privilegiata intre lac si mare la noi te poti bucura din plin de ambele atractii economisind timp pentru vacanta ta.


de la
264 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Lotus

Mamaia


Profil: Recomandat familiilor cu copii. EconomicSituare: Hotelul este situat in partea de sud a statiunii, in apropierea Satului de Vacanta, la 50 m de plaja larga si fina. Pozitia hotelului reprezinta un atu pentru turisti, acesta aflandu-se in apropierea unor puncte de interes turistic, a zonei comerciale ,,Perla' si a zonei de promenada a statiunii.


de la
288 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Select

Mamaia


Profil: Recomandat pentru confort / distractiea din zonaSituare: Este amplasat in partea sudica a statiunii, pe faleza.


de la
400 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Astoria

Mamaia


Profil: Recomandat familiilor care cauta sa petreaca un sejur linistitSituare: In centrul statiunii, la 100 metri de plaja, langa Hotel ,,Riviera' si Hotel ,,Iaki', la cateva minute de mers pe jos de zona Cazino.Info: Renovat in anul 2005, hotelul va ofera conditii bune de cazare, conforme cu clasarea sa in categoria de 3 stele. Parterul a fost renovat complet in primavara anului trecut.


de la
437 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Pensiunea Alfa

Mamaia


Pensiunea Alfa este situata pe malul lacului Sudghiol in Mamaia Nord , la o distanta de aproximativ 1.5 km de Mamaia si 350 m de plaja si ofera un cadru natural de exceptie si o gama larga de servicii si activitati atat pentru adulti cat si pentru copii .


de la
461 LEI
persoana / sejur
5 noptide la
463 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Oxford

Mamaia


Construit la intrarea in statiunea Mamaia, Complexul nostru ofera toate facilitatile unui hotel de patru stele. Hotelul Oxford are 90 de camere duble, si 6 apartamente complet dotate conform standardului: minibar, linie telefonica internationala, cablu TV, aer conditionat , seif, internet wi-fi , balcon , baie cu cabina de dus.


de la
390 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Flora

Mamaia


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: In centrul statiunii, la 20 m de plaja.Info: Hotelul ,,Flora' din Mamaia, reclasificat la 3* in vara anului 2011, ca urmare a renovarii si modernizarii complete efectuate in anii 2010 - 2011, ofera tuturor turistilor sai posibilitatea petrecerii unui sejur relaxant la numai  cativa metri de Marea Neagra.


de la
489 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Sulina

Mamaia


Profil: Recomandat familiilor cu copii. Situare: Hotel ,,Sulina International', clasificat din 2016 la 4 stele, este amplasat in zona de sud a statiunii Mamaia, la 50 de metri de plaja. Hotelul se bucura de vecinatatea celor mai importante atractii turistice ale statiunii Mamaia, fiind asezat la mijlocul distantei dintre Cazino si Satul de Vacanta.Info: Hotelul ,,Sulina International' dispune de un numar total de 133 de camere, dintre care 9 sunt apartamente, 62 sunt camere duble twin, iar 63 sunt camere duble matrimoniale.