hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
121 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Bicaz Pirates Resort

Mamaia


Profil: Complexul hotelier ,,Bicaz Pirates Resort Mamaia' *** este un hotel tematic unic, in spiritul aventurii, ideal pentru famillile cu copii. Situare: Situat in Mamaia, detine o pozitie privilegiata intr-o zona deosebita, fiind la doar 5 metri de plaja, langa hotelul Vega, intr-o zona deosebita, cu verdeata, in care plaja este foarte larga, cu nisip fin si intrare lina in mare.


de la
135 LEI
persoana / sejur
1 noptide la
143 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Venus

Mamaia


Profil: Recomandat familiilor cu copii. EconomicSituare: Pozitionat in centrul statiunii, intre hotelul ,,Iaki' si hotelul ,,Riviera', hotelul ,,Venus' este situat la doar 20 m de plaja.Info: Hotelul are o atmosfera speciala, calda si primitoare. Renovat si reclasificat la 3 stele in 2016.


de la
148 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Vila Mizuumi

Mamaia


 Vila Mizuumi este situata la  aproximativ 250  m de plaja. pe malul lacului Siutghiol.


de la
146 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Complex Hotelier Voila-Caraiman

Mamaia


Profil: Recomandat pentru odihna / relaxare sau familiilor cu copiiSituare: Este amplasat In nordul statiunii, chiar pe malul lacului Siutghiol, oferind o priveliste superba catre acesta.


de la
206 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Queen Vera

Mamaia


QUEEN VERA 4* - fostul hotel Palm Beach MamaiaSituare: Localizat la doar 30 minute distanta fata de aeroportul ,,Mihail Kogalniceanu' si la cateva minute de condus din portul Constanta, ,,Queen Vera' Hotel imbina perfect apartamentele si camerele elegante, imprejurimile excelente si serviciile impecabile.


de la
217 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Victoria

Mamaia


Profil: Dedicat in special familiilor cu copiiSituare: Hotelul este situat in zona centrala a statiunii Mamaia si se bucura de o pozitie privilegiata fata de principalele atractii turistice din zona - 5 minute de Cazino, 50 de metri de pasarela de promendada si 500 de metri de Aqua Magic.


de la
218 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Florida

Mamaia


Profil: Recomandat pentru relaxare / odihnaSituare: Hotelul nou si modern, situat pe malul lacului Siutghiol, beneficiaza de o excelenta pozitie vizavi de o sala de sport complexa: tenis de masa, fotbal, minigolf, bowling, biliard si terenuri de tenis.  


de la
229 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Aurora

Mamaia


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Hotelul este amplasat in zona comerciala, cu posibilitati de agrement multiple (Aqua Magic, Teatrul de Vara Mamaia, Luna Parc, Telegondola), la 25 m de plaja.


de la
240 LEI
persoana / sejur
2 nopti