hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
168 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Bicaz Pirates Resort

Mamaia


Profil: Complexul hotelier ,,Bicaz Pirates Resort Mamaia' *** este un hotel tematic unic, in spiritul aventurii, ideal pentru famillile cu copii. Situare: Situat in Mamaia, detine o pozitie privilegiata intr-o zona deosebita, fiind la doar 5 metri de plaja, langa hotelul Vega, intr-o zona deosebita, cu verdeata, in care plaja este foarte larga, cu nisip fin si intrare lina in mare.


de la
170 LEI
persoana / sejur
1 noptide la
175 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Venus

Mamaia


Profil: Recomandat familiilor cu copii. EconomicSituare: Pozitionat in centrul statiunii, intre hotelul ,,Iaki' si hotelul ,,Riviera', hotelul ,,Venus' este situat la doar 20 m de plaja.Info: Hotelul are o atmosfera speciala, calda si primitoare. Renovat si reclasificat la 3 stele in 2016.


de la
229 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Aurora

Mamaia


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Hotelul este amplasat in zona comerciala, cu posibilitati de agrement multiple (Aqua Magic, Teatrul de Vara Mamaia, Luna Parc, Telegondola), la 25 m de plaja.


de la
243 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Clubul de vacanta Corabia Piratilor

Mamaia


Clubul de Vacanta este situat la 2 km de statiunea Mamaia in zona de Nord. Cu o pozitie privilegiata intre lac si mare la noi te poti bucura din plin de ambele atractii economisind timp pentru vacanta ta.


de la
246 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Vila Mizuumi

Mamaia


 Vila Mizuumi este situata la  aproximativ 250  m de plaja. pe malul lacului Siutghiol.


de la
247 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Florida

Mamaia


Profil: Recomandat pentru relaxare / odihnaSituare: Hotelul nou si modern, situat pe malul lacului Siutghiol, beneficiaza de o excelenta pozitie vizavi de o sala de sport complexa: tenis de masa, fotbal, minigolf, bowling, biliard si terenuri de tenis.  


de la
256 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Complex Hotelier Voila-Caraiman

Mamaia


Profil: Recomandat pentru odihna / relaxare sau familiilor cu copiiSituare: Este amplasat In nordul statiunii, chiar pe malul lacului Siutghiol, oferind o priveliste superba catre acesta.


de la
271 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel DOINA

Mamaia


Profil: EconomicSituare: Situat la intrarea in statiunea Mamaia, hotelul este al doilea din seria de 4 hoteluri de 10 etaje care se desfasoara dupa parcul acvatic Aqua Magic.Info: Hotelul are bar, magazine, sala de jocuri si internet, mese de billiard, de ping-pong, jocuri electronice pentru copii, servicii de masaj de intretinere si general.


de la
280 LEI
persoana / sejur
6 noptiHotel Unirea

Mamaia


Profil: EconomicSituare: Hotelul este amplasat intr-o zona privilegiata, in centrul statiunii, la numai 50 m de plaja. Are in apropiere puncte de atractie precum telegondola, terenuri de tenis si fotbal, centru comercial, Lacul Siutghiol, Aqua Magic.