hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
309 LEI
persoana / sejur
1 noptide la
480 LEI
persoana / sejur
6 noptiHotel Corsa

Mangalia


Profil: Dedicat familiilor cu copii (locuri de joaca, piscine pentru copii)Situare: Hotelul Corsa este situat intr-o zona linistita, pe faleza, la doar 10 metri de plajele de nisip din Mangalia, de pe litoralul Marii Negre. Este situat la 100 de metri de centrul orasului Mangalia si la 15 de metri de Portul turistic.Info: Hotelul dispune de parter + 3 etaje, are o gradina mare si o terasa orientata spre mare. Hotelul se afla intr-o zona balneo-climaterica, deci se pot asigura servicii de tratament balneare cu specialisti de inalta calificare.


de la
583 LEI
persoana / sejur
6 noptiHotel Paradiso

Mangalia


Profil: TratamentSituare: Hotel ,,Paradiso' este situat pe faleza orasului Mangalia, la 25 de metri de plaja si la 250 m de centrul statiunii. Hotelul se afla in vecinatatea sitului arheologic Callatis si Muzeului de Arheologie.


de la
686 LEI
persoana / sejur
5 noptide la
1828 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Laguna

Mangalia


Cel mai nou hotel din Mangalia, Hotelul Laguna ***  este situat in zona limitrofa a plajei. Hotelul dispune de 28 camere duble, dintre care 10 camere premium cu vedere la mare, complet echipate, pentru a satisface cei mai exigenti oaspeti. Hotelul Laguna *** este destinatia ideala pentru teambuilding-uri , dar este recomandat si celor care doresc sa urmeze o cura de tratament sau pur si simplu sa se deconecteze de stresul cotidian.