hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
143 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Dacia

Neptun


Profil: Tratament /relaxareSituare: Hotelul Dacia este amplasat in centrul statiunii Neptun, in apropiere de Complexul Comercial, de posta, de cinematograf, de gradina de vara si la 150 m de plaja. 


de la
229 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Istria

Neptun


Profil: EconomicSituare: Hotelul este amplasat in centrul statiunii Neptun, la aproximativ 300 metri de plaja, in imediata apropiere a lacului Neptun, intr-o zona plina de verdeata.


de la
289 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Apollo

Neptun


Profil: Economic. Recomandat familiilor cu copiiSituare: Hotelul este pozitionat aproape de centrul statiunii, la 350 m de plaja.


de la
295 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Tomis

Neptun


Situare: Este amplasat intr-o oaza de verdeata si se afla la doar 150 m de plajele cu nisip fin. Avantajul hotelului este pozitionarea  centrala, la cateva minute de plaja din Neptun, de terase, restaurante, cluburi si spatii de agrement.


de la
314 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Sara

Neptun


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Hotelul este situat in centrul statiunii, pe malul lacului, la doar 200 m de plaja.


de la
315 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Miorita

Neptun


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Pozitionat la 150 m fata de centrul statiunii, la 300 m fata de gara Neptun, hotelul are plaja la 350 m.


de la
343 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Doina

Neptun


Profil: TratamentSituare: Hotelul ,,Doina' este situat in centrul statiunii Neptun, la circa 100 metri de gara si la 300 metri de mare, avand in vecinatate padurea Comorova si doua lacuri cu apa dulce.


de la
343 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Traian

Neptun


Profil: EconomicSituare: Hotelul este situat in centrul statiunii, langa drumul de acces catre plaja ,,Steaguri', la 300 de metri de aceasta. Hotelul are in apropiere Teatrul de Vara Neptun, centrul commercial si Zona Prichindel.


de la
354 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Q Hotel

Neptun


Profil: Hotelul este recomandat familiilor cu copii, dar si celor care doresc sa se relaxeze.Situare: ,,Q Hotel' Neptun este situat in nordul statiunii, in aproprierea Garii Neptun. La numai 300 m de hotel este una dintre cele mai frumoase plaje din statiune, ,,La Steaguri'.


de la
360 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Complex 2D(Sulina si Dobrogea si Delta)

Neptun


Profil: Recomandat familiilor cu copii / RelaxareSituare: Amplasat pe malul lacului Neptun, Complexul ,,2D', alcatuit din 3 corpuri hoteliere (Sulina, Dobrogea si Delta), este locul ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat.