hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
137 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Dacia

Neptun


Profil: Tratament /relaxareSituare: Hotelul Dacia este amplasat in centrul statiunii Neptun, in apropiere de Complexul Comercial, de posta, de cinematograf, de gradina de vara si la 150 m de plaja. 


de la
185 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Q Hotel

Neptun


Profil: Hotelul este recomandat familiilor cu copii, dar si celor care doresc sa se relaxeze.Situare: ,,Q Hotel' Neptun este situat in nordul statiunii, in aproprierea Garii Neptun. La numai 300 m de hotel este una dintre cele mai frumoase plaje din statiune, ,,La Steaguri'.


de la
206 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Istria

Neptun


Profil: EconomicSituare: Hotelul este amplasat in centrul statiunii Neptun, la aproximativ 300 metri de plaja, in imediata apropiere a lacului Neptun, intr-o zona plina de verdeata.


de la
200 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Sara

Neptun


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Hotelul este situat in centrul statiunii, pe malul lacului, la doar 200 m de plaja.


de la
254 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Apollo

Neptun


Profil: Economic. Recomandat familiilor cu copiiSituare: Hotelul este pozitionat aproape de centrul statiunii, la 350 m de plaja.


de la
254 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Tomis

Neptun


Situare: Este amplasat intr-o oaza de verdeata si se afla la doar 150 m de plajele cu nisip fin. Avantajul hotelului este pozitionarea  centrala, la cateva minute de plaja din Neptun, de terase, restaurante, cluburi si spatii de agrement.


de la
270 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Miorita

Neptun


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Pozitionat la 150 m fata de centrul statiunii, la 300 m fata de gara Neptun, hotelul are plaja la 350 m.


de la
296 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Complex 2D(Sulina si Dobrogea si Delta)

Neptun


Profil: Recomandat familiilor cu copii / RelaxareSituare: Amplasat pe malul lacului Neptun, Complexul ,,2D', alcatuit din 3 corpuri hoteliere (Sulina, Dobrogea si Delta), este locul ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat. 


de la
309 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Doina

Neptun


Profil: TratamentSituare: Hotelul ,,Doina' este situat in centrul statiunii Neptun, la circa 100 metri de gara si la 300 metri de mare, avand in vecinatate padurea Comorova si doua lacuri cu apa dulce.


de la
517 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Insula

Neptun


Profil: Familii cu copiiSituare: Hotelul se afla in statiunea Neptun, chiar pe lac, la 300 metri distanta de plaja si la aproximativ 10 min de mers pe jos.