hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
137 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Complex Pam Beach

Olimp


Situare: Amplasat pe faleza, la 100 m de plaja.Camere: Hotelul Pam Beach Olimp este construit pe 13 etaje, paralel cu tarmul marii, iar acest lucru va permite sa admirati marea din orice camera a unitatii de cazare. Restaurantul hotelului este locul in care zi de zi puteti gusta diverse preparate culinare din bucataria internationala, iar seara va puteti destinde in acordurile muzicii live. Localul este prevazut cu o terasa partial acoperita, inconjurata de verdeata, care va ofera o vedere minunata asupra marii.Pe langa facilitatile de cazare si masa, Hotel Pam Beach Olimp dispune de o sala de conferinte cu dotari specifice, internet wireless disponibil gratuit in toata unitatea de cazare si parcare proprie.  


de la
343 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Lacul Racilor

Olimp


Profil: Recomandat pentru relaxare / Familiilor cu copiiSituare: Este situat la intrare in statiunea Olimp, la numai 5 minute de plaja.


de la
360 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Majestic Olimp

Olimp


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Pozitionat in mijlocul statiunii, hotelul se afla la 150 m de plaja.


de la
571 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Cocor

Olimp


Profil: Relaxare- SPA. Familii cu copiiSituare: Complexul este situat in centrul celei mai verzi si mai atragatoare statiuni de pe litoralul romanesc al Marii Negre, Neptun-Olimp, la doar 50 m de plaja.