hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
63 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Majestic Olimp

Olimp


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Pozitionat in mijlocul statiunii, hotelul se afla la 150 m de plaja.


de la
251 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Complex Pam Beach

Olimp


Situare: Amplasat pe faleza, la 100 m de plaja.Camere: Hotelul dispune de 76 camere, in urmatoarea structura: 4 apartamente, 3 camere triple (family room) si 69 camere duble (twin si matrimoniale).


de la
313 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Mediterraneo

Olimp


Profil: Relaxare / Servicii deluxeSituare: Complexul este situat in mijlocul paduri, beneficiind de sistem de paza privat, sistem de control al accesului atat in vile, cat si in camere.Info: Clubul de Vacanta Mediterraneo este o locatie deosebita pe litoralul romanesc, atat prin marimea complexului (12400 mp), cat si prin serviciile si dotarile de lux oferite. Deschis in anul 2007, Club Mediterraneo este un loc care ofera intimitate si siguranta.


de la
323 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Cocor

Olimp


Profil: Relaxare- SPA. Familii cu copiiSituare: Complexul este situat in centrul celei mai verzi si mai atragatoare statiuni de pe litoralul romanesc al Marii Negre, Neptun-Olimp, la doar 50 m de plaja.


de la
400 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Lacul Racilor

Olimp


Profil: Recomandat pentru relaxare / Familiilor cu copiiSituare: Este situat la intrare in statiunea Olimp, la numai 5 minute de plaja.


de la
760 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Holiday

Olimp


Hotelul este situat n cea mai cunoscută staţune a litoralului romnesc, Neptun-Olimp, ntr-un mediu plin de verdeaţă, la 300 m de Marea Neagră.