hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
251 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Complex Pam Beach

Olimp


Situare: Amplasat pe faleza, la 100 m de plaja.Camere: Hotelul dispune de 76 camere, in urmatoarea structura: 4 apartamente, 3 camere triple (family room) si 69 camere duble (twin si matrimoniale).


de la
335 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Mediterraneo

Olimp


Profil: Relaxare / Servicii deluxeSituare: Complexul este situat in mijlocul paduri, beneficiind de sistem de paza privat, sistem de control al accesului atat in vile, cat si in camere.Info: Clubul de Vacanta Mediterraneo este o locatie deosebita pe litoralul romanesc, atat prin marimea complexului (12400 mp), cat si prin serviciile si dotarile de lux oferite. Deschis in anul 2007, Club Mediterraneo este un loc care ofera intimitate si siguranta.


de la
354 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Majestic Olimp

Olimp


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Pozitionat in mijlocul statiunii, hotelul se afla la 150 m de plaja.


de la
400 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Lacul Racilor

Olimp


Profil: Recomandat pentru relaxare / Familiilor cu copiiSituare: Este situat la intrare in statiunea Olimp, la numai 5 minute de plaja.


de la
491 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Blaxy Premium Resort

Olimp


Situare: Cea mai noua locatie de pe litoralul romanesc, amplasata la 1 km de statiunea Olimp, ,,Blaxy Premium Resort' devine destinatia perfecta de relaxare si distractie cu familia, copiii sau prietenii. Resort-ul este situat la 200 de metri de plaja privata a acestuia.


de la
513 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Holiday

Olimp


Situare: Hotelul este situat in cea mai cunoscuta statune a litoralului romanesc, Neptun-Olimp, intr-un mediu plin de verdeata, la 300 m de Marea Neagra.Camere: Are in dotare 37 de camere duble si 4 apartamente, echipate cu aer conditionat-instalatie de ventilatie, baie cu dus, cablu TV, acces internet si telefon.


de la
1019 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Cocor

Olimp


Profil: Relaxare- SPA. Familii cu copiiSituare: Complexul este situat in centrul celei mai verzi si mai atragatoare statiuni de pe litoralul romanesc al Marii Negre, Neptun-Olimp, la doar 50 m de plaja.