hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
113 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Escalade

Poiana Brasov


,,Escalade Hotel' este situat la o distanta de numai 100 m de telecabina, telegondola, partia de schi si snowboard, patinoar si partia de saniute.


de la
114 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Royal

Poiana Brasov


Profil: RelaxareLocalizare: Hotelul se afla in apropierea lacului Miorita, in centrul statiunii Poiana Brasov, una dintre cele mai renumite statiuni pentru sporturile de iarna din tara noastra, dar si un centru turistic recunoscut pe plan international. Aerul pur, linistea, peisajul pitoresc, preparatele culinare pregatite cu ingrediente naturale, dar si drumetiile montane, recomanda Hotel Royal ca fiind gazda ideala pentru un sejur cat mai placut.


de la
120 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Poiana Ursului

Poiana Brasov


Amplasat la 35 minute de centrul istoric si comercial al Brasovului, la o distanta de 12 km, insa ferit de agitatia orasului, hotelul se remarca prin dotari de exceptie. Imbinand eleganta si utilitatea, hotelul ofera clientilor sai servicii de calitate si conditii deosebite de cazare.


de la
252 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Teleferic Grand Hotel

Poiana Brasov


Hotelul nostru combină frumuseţea naturii din Poiana Brasov, cu luxul si eleganţa clasică, pentru a crea o atmosferă specială. Aici veţi avea o vacanţă minunată, unde vă veţi bucura de relaxare si delicii culinare. Aici vă veţi pierde si regăsi, astfel incat timpul dumneavoastră, cel mai preţios lucru, se va transforma in amintiri de neuitat.


de la
269 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel ALPIN

Poiana Brasov


Info: Elegant, cu atmosfera prietenoasa, potrivit pentru oamenii de afaceri, dar si pentru boemi, pentru cupluri tinere in cautare de liniste si romantism, precum si pentru familii, Alpin este mai mult decat un hotel de 4 stele: este o experienta pe care trebuie sa o traiesti. Eleganta si calitatea serviciilor completeaza perfect cadrul natural in care se afla hotelul. Si cum stim ca timpul tau este valoros, dorim sa iti oferim aici o experienta unica, total dedicata confortului tau, care sa iti bucure toate cele 5 simturi!


de la
503 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Piatra Mare

Poiana Brasov


Situare: Hotel Piatra Mare ofera cea mai splendida priveliste a statiunii Poiana Brasov, fiind situat central, in cel mai inalt punct al acesteia, la o altitudine de 1050 m.Info: Hotelul dispunand de 5 sali de conferinta dotate corespunzator, este un important reper in organizarea de corferinte, prezentari, congrese, fiind gazda unora dintre cele mai importante evenimente politico-economice din Romania.