hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
113 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Escalade

Poiana Brasov


,,Escalade Hotel' este situat la o distanta de numai 100 m de telecabina, telegondola, partia de schi si snowboard, patinoar si partia de saniute.


de la
196 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Teleferic Grand Hotel

Poiana Brasov


Hotelul nostru combină frumuseţea naturii din Poiana Brasov, cu luxul si eleganţa clasică, pentru a crea o atmosferă specială. Aici veţi avea o vacanţă minunată, unde vă veţi bucura de relaxare si delicii culinare. Aici vă veţi pierde si regăsi, astfel incat timpul dumneavoastră, cel mai preţios lucru, se va transforma in amintiri de neuitat.


de la
200 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel ALPIN

Poiana Brasov


Info: Elegant, cu atmosfera prietenoasa, potrivit pentru oamenii de afaceri, dar si pentru boemi, pentru cupluri tinere in cautare de liniste si romantism, precum si pentru familii, Alpin este mai mult decat un hotel de 4 stele: este o experienta pe care trebuie sa o traiesti. Eleganta si calitatea serviciilor completeaza perfect cadrul natural in care se afla hotelul. Si cum stim ca timpul tau este valoros, dorim sa iti oferim aici o experienta unica, total dedicata confortului tau, care sa iti bucure toate cele 5 simturi!