hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
158 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Mures

Saturn


Profil: EconomicSituare: Pozitionat in centrul statiunii, la 1 km de gara Mangalia, hotelul se afla la 50 m de plaja, aproape de Aqua Park Balada si Cleopatra.Info: Acesta detine 153 de camere, bar, terasa de vara, exchange office si parcare. Hotelul nu are baza proprie de tratament, insa doritorii pot beneficia de centrele ,,Hora' si ,,Balada'. Hotelul detine si o frumoasa terasa de vara. 


de la
158 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Prahova

Saturn


Profil: EconomicSituare: Situat in centrul statiunii, la 1 km de gara Mangalia, hotelul se afla la 20 m de plaja, aproape de Aqua Park Balada si Cleopatra.Info: Dispune de restaurant, bar de zi, terasa de vara si parcare. Hotelul nu are baza proprie de tratament, insa doritorii pot beneficia de centrele ,,Hora' si ,,Balada'.


de la
178 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Aida

Saturn


Profil: Economic. Recomandat pentru odihna / RelaxareSituare: Situat la 20 m distanta de plaja, in centrul statiunii.Info: Hotelul detine 279 camere duble, restaurant, bar de zi, terasa de vara si  parcare.


de la
187 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Atena

Saturnde la
326 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Adria

Saturn


Profil: Odihna / BussinesSituare: Este amplasat in centrul statiunii, pe strada principala, la aproximativ 200 de metri de plaja.


de la
379 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Cerna

Saturn


Profil: Relaxare / TratamentSituare: Este situat foarte aproape de plaja  in extremitatea nordica a statiunii. In apropiere se afla Aqua Park Balada si Aqua Park Cleopatra.Info: Deoarece hotelul este dispus paralel cu tarmul marii, jumatate din camere au vedere la mare, iar cealalta jumatate au vedere la statiune. Turistii hotelului pot beneficia, contra cost, de acces la bazele de tratament apartinand hotelurilor ,,Hora', ,,Balada' sau ,,Sirena', aflate in imediata vecinatate.  


de la
379 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Siret

Saturn


Profil: Relaxare / odihnaSituare: Hotelul este situat in zona de nord a statiunii, la aproximativ 100 de metri de plaja.Info: Hotelul a fost renovat recent si reclasificat la 3 stele. Dispune de 153 camere duble, restaurant, bar de zi, terasa, loc de joaca pentru copii, camera de bagaje si parcare.


de la
413 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Balada

Saturn


Profil: Tratament / OdihnaSituare: Hotelul se afla in centrul statiunii la numai 20 m de plaja.Info: Facilitatile oferite sunt urmatoarele: baza de tratament proprie, terasa de vara, sala de fitness, Aqua Park si parcare cu paza. Recent renovat, hotelul ofera turistilor conditii foarte bune de cazare si distractie. Atat camerele duble, cat si apartamentele disponibile la Hotel Balada sunt mobilate cu bun gust.


de la
413 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Hora

Saturn


Profil: TratamentSituare: Pozitionat in centrul statiunii, hotelul se afla la 20 m distanta de plaja, aproape de Aqua Park Balada.


de la
413 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Sirena

Saturn


Profil: TratamentSituare: Hotelul este pozitionat in centrul statiunii, la 1 km de gara Mangalia si la 20 m de plaja. In apropiere se afla Aqua Park Balada si Cleopatra.Info: Hotelul, renovat recent, detine centru de tratament, parcare pazita, bar de zi, terasa de vara si acces Aqua Park Balada, la 20 m. Hotelul detine si o baza de tratament proprie. Pentru cei care doresc sa faca si tratament, hotelul detine o baza proprie cu sectii de hidroterapie, masaj, electroterapie, gimnastica medicala, kinetoterapie si cura geriatrica.