hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
136 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Pastravaria Albota

SIBIU


Complexul Turistic ALBOTA dispune de 40 de camere amenajate in stil rustic-modern, dotate cu baie proprie, TV-satelit, telefon, incelzire centrale.


de la
231 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Ramada

SIBIU


Descriere:Situat in centrul istoric al orasului si in imediata apropiere a mediilor de afaceri sibiene, Hotelul Ramada Sibiu****, deschis in Iunie 2007, va ofera servicii de calitate pentru calatoriile de afaceri si evenimente private, intr-un mediu primitor.


de la
685 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Exclusive

SIBIU


Info: Cazare in Sibiu intr-un hotel nou, luminos si modern. Alege sa stai in cel mai nou hotel de 4 stele din Sibiu si bucura-te de o vacanta de vis intr-un oras minunat. Poti servi masa in restaurantul nostru cu specific mediteranean, ,,Fattoria del Gusto'. Rezerva camera perfecta la cel mai bun pret!


de la
880 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Complex Medieval Unglerus

SIBIU


Situare: Pensiunea ,,Unglerus' este pozitionata la doar doua minute de mers pe jos de piata centrala si de Restaurantul Medieval Unglerus.Info: Complexul este alcatuit din: pensiunea ,,Unglerus', pensiunea ,,Thomas' si pensiunea ,,Michael'. Pensiunile de trei si patru margarete au fost restaurate si renovate in armonie cu arhitectura tipica locala si sunt amplasate in apropiata vecinatate a zidurilor bisericii fortificate din Biertan, devenita monument UNESCO din anul 1993.


de la
1198 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Imparatul Romanilor

SIBIU


Situat in centrul istoric, la mijlocul principalei artere comerciale, hotelul se bucura de imediata apropiere a celor mai importante obiective turistice si civice.Situat in centrul istoric, la mijlocul principalei artere comerciale, hotelul se bucura de imediata apropiere a celor mai importante obiective turistice si civice.De-a lungul secolelor, o seama de personalitati ale vietii internationale au fost oaspetii Casei 'Imparatul Romanilor'.Oaspetii au la dispozitie 160 locuri de cazare, in 93 de camere dotate cu baie proprie, cablu TV, telefon radio, minibari; apartament prezidential, 10 apartamente / 25 garsoniere / 32 camere duble / 25 camere single.