hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
181 LEI
persoana / sejur
2 noptide la
195 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Boutique Fabesca

Sovata


Descriere:Boutique Hotel Fabesca se află in staţiunea Sovata şi are design minimalist. Oferă un restaurant a la carte cu preparate din bucătăria mediteraneană. Accesul la internet WiFi este gratuit in zonele publice.Camere:Camerele au design de inspiraţie mediteraneană şi oferă aer condiţionat, paturi spaţioase, cu saltele din spumă cu memorie, TV prin cablu, minibar şi birou. Băile private includ accesorii moderne şi au pereţi de sticlă şi articole de toaletă gratuite. Unele camere oferă vedere la pădure.


de la
441 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Bradet

Sovata


Hotelul Bradet este o unitate de cazare clasificata la 4*, localizata in statiunea Sovata. Unitatea dispune de 88 de camere complet renovate cu aer conditionat si 5 apartamente cu jacuzzi, terasa pentru plaja, balcon, baie cu vana sau dus, halat de baie, uscator de par, minibar, seif, TV ascuns in spatele oglinzii, WIFI gratuit, telefon.


de la
1368 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Danubius Health Spa Resort

Sovata


Hotelul Danubius, clasificat la 4 stele, este situat in inima Transilvaniei, in statiunea balneara Sovata.


de la
1472 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Alunis

Sovata


Situare: Hotelul ,,Alunis' este situat la 100 m de Lacul Ursu.Camere: Pune la dispozitia turistilor 280 locuri de cazare. Spatiile de cazare dispun de urmatoarele facilitati proprii: TV cablu; telefon, frigider - minibar (camerele renovate), internet wireless (camerele renovate etaj II si III); camerele 101, 301, 401, 501 si 601 au cabina de dus si pat matrimonial.