hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
169 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel BazArt

Vama Veche


Profil: Pentru tineretSituare: BazArt Hostel este situat in complexul ,,Bibi' din Vama Veche, pe aleea principala spre mare, la numai 50 m de plaja si este inconjurat de nenumarate oferte comerciale (buticuri, fast-food-uri, farmacie, terase si restaurante).Info: Constructia este din lemn, pe 2 nivele (parter si etaj), majoritatea camerelor avand acces intr-o curte interioara linistita si plina de verdeata. Capacitatea totala a hotelului este de 42 de locuri, dispuse in 18 camere.


de la
406 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Club Dor

Vama Veche


Profil: Cu piscinaSituare: ,,Club D'Or' este situat in Vama Veche, la 300 de metri de plaja.Info: Complexul turistic ,,Club D’or', situat in Vama Veche, este amenajat intr-un cadru architectural deosebit, o oaza de verdeata si confort, care va imbie la o baie in piscina clubului si la un moment de vis in jacuzzi special amenajat pentru a va desprinde de stresul cotidian. 


de la
463 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Jakuzzi

Vama Veche


Situare: Hotelul ,,Jakuzzi' este situat in inima localitatii Vama Veche, la numai 150 m de plaja, intr-o oaza de liniste si relaxare, intr-o realitate ludica ce imbie la explorarea locului modern si rustic, totodata. La Hotelul Jakuzzi gasiti imbinarea armonioasa dintre confortul unei locatii de lux cu exotismul unei zone relativ linistite si discrete. Info: Inaugurat in 2006.


de la
537 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel VICTORY

Vama Vechede la
584 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Vila Sara

Vama Veche


In sudul litoralului romanesc, in boema Vama Veche veti gasi la malul marii, pensiunea Sara.Este clasificate cu 3 margarete si va fi deschisa oaspetilor permanent incepand din aceasta vara. Va oferim un sejur cat mai placut punand la dispozitie 12 camere cu pat matrimonial, salon mic dejun, parcare, piscina si alte servicii cu scopul declarat de a va castiga increderea si fidelitatea. Pensiunea este deschisa permanent, cu disponibilitate pentru organizari de evenimente pe parcursul intregului an.