hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
169 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel BazArt

Vama Veche


Profil: Pentru tineretSituare: BazArt Hostel este situat in complexul ,,Bibi' din Vama Veche, pe aleea principala spre mare, la numai 50 m de plaja si este inconjurat de nenumarate oferte comerciale (buticuri, fast-food-uri, farmacie, terase si restaurante).Info: Constructia este din lemn, pe 2 nivele (parter si etaj), majoritatea camerelor avand acces intr-o curte interioara linistita si plina de verdeata. Capacitatea totala a hotelului este de 42 de locuri, dispuse in 18 camere.


de la
353 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel VICTORY

Vama Vechede la
406 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Club Dor

Vama Veche


Profil: Cu piscinaSituare: ,,Club D'Or' este situat in Vama Veche, la 300 de metri de plaja.Info: Complexul turistic ,,Club D’or', situat in Vama Veche, este amenajat intr-un cadru architectural deosebit, o oaza de verdeata si confort, care va imbie la o baie in piscina clubului si la un moment de vis in jacuzzi special amenajat pentru a va desprinde de stresul cotidian. 


de la
463 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Jakuzzi

Vama Veche


Situare: Hotelul ,,Jakuzzi' este situat in inima localitatii Vama Veche, la numai 150 m de plaja, intr-o oaza de liniste si relaxare, intr-o realitate ludica ce imbie la explorarea locului modern si rustic, totodata. La Hotelul Jakuzzi gasiti imbinarea armonioasa dintre confortul unei locatii de lux cu exotismul unei zone relativ linistite si discrete. Info: Inaugurat in 2006.