hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
125 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Dorna

Vatra Dornei


Hotelul Dorna de patru stele din Vatra Dornei este locul unde confortul dumneavoastra este asigurat de cele mai bune servicii si facilitati si unde va puteti bucura de o ambianta calda, relaxanta si rafinata, indiferent ca sunteti intr-o excursie sau din motive de afaceri. Situat in inima frumoasei statiuni Vatra Dornei, la baza Partiei Parc, Hotelul Dorna pune la dispozitia dumneavoastra 40 spatii de cazare dotate modern, camere tip Standard sau Superior, Apartamente Deluxe si Suite Superior.FacilitatiPlata cu card si tichete de vacantaAcces pe baza de cartela electronicaBaie proprie cu dusPat matrimonial 1,40/2 mTelevizor cu ecran LCD cu diagonala de 81 cm, program TV prin cabluInternet gratuit WiFi si cabluAparat aer conditionatSeifMinibarHalat si papuci de unica folosintaProduse cosmeticePriza pentru aparatul de barberit in baieUscator de parRoom-serviceCalcare haineCuratare haineCuratare pantofiLacuit pantofi


de la
201 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Carol

Vatra Dornei


Hotel Carol are o pozitie privilegiata, fiind asezat in inima statiunii Vatra Dornei , la numai cateva minute de gara si de centrul orasului. Hotelul poate asigura servicii la standarde inalte de calitate si tarife mici.


de la
480 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Beatrice

Vatra Dornei


Pensiunea Beatrice se bucura de o locatie centrala in Vatra Dornei si ofera camere cu baie privata, balcon, TV si Wi-Fi gratuit. Sunt disponibile, de asemenea, facilitati de gratar, cu o zona de relaxare in aer liber, o bucatarie comuna si o zona de living.


de la
720 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Bradul

Vatra Dornei