hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
206 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Raluca

Venus


Profil: Recomandat familiior cu copiiSituare: Hotelul este pozitionat in centrul statiunii, la 5 km de gara feroviara Mangalia si la 150 m de plaja.Info: Dispune de terasa de vara si este recunoscut pentru arhitectura sa deosebita, cu o curte interioara.


de la
391 LEI
persoana / sejur
6 noptide la
424 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Vulturul

Venus


Profil: Pentru   odihna / relaxareSituare: Hotelul  este amplasat in centrul statiunii, pe malul lacului Razelm, la 30 de metri de plaja.Info: Hotelul a fost renovat complet si redeschis in anul 2013, atunci cand a fost reclasificat la 3 stele. In prezent, hotelul ,,Vulturul' Venus reprezinta un complex modern, care va pune la dispozitie 206 camere, dispuse pe 13 etaje.


de la
386 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Lidia

Venus


Profil: EconomicSituare: Este pozitionat in centrul statiunii, la o distanta de 50 m fata de plaja.Info: Hotelul ,,Lidia' este structurat pe 5 etaje. Acesta dispune de restaurant, bar si terasa de vara. Hotelul a fost complet renovat in 2016. 


de la
403 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Afrodita

Venus


Profil: Recomandat pentru confort / familii cu copii / businessSituare: Hotelul ,,Afrodita' este situat la 10 m de plaja. 


de la
394 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Turquoise

Venus


Profil: Recomandat famiilor cu copiiSituare: Este amplasat pe malul marii, intr-o zona exclusivista, avand toate camerele cu vedere la mare.