hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
206 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Sanda

Venus


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Hotelul este situat in nord-vestul statiunii, intr-o zona linistita, cu multa verdeata, cu copaci mari si umbrosi, la 250 m fata de plaja.


de la
235 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Raluca

Venus


Profil: Recomandat familiior cu copiiSituare: Hotelul este pozitionat in centrul statiunii, la 5 km de gara feroviara Mangalia si la 150 m de plaja.Info: Dispune de terasa de vara si este recunoscut pentru arhitectura sa deosebita, cu o curte interioara.


de la
424 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Vulturul

Venus


Profil: Pentru   odihna / relaxareSituare: Hotelul  este amplasat in centrul statiunii, pe malul lacului Razelm, la 30 de metri de plaja.Info: Hotelul a fost renovat complet si redeschis in anul 2013, atunci cand a fost reclasificat la 3 stele. In prezent, hotelul ,,Vulturul' Venus reprezinta un complex modern, care va pune la dispozitie 206 camere, dispuse pe 13 etaje.


de la
403 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Afrodita

Venus


Profil: Recomandat pentru confort / familii cu copii / businessSituare: Hotelul ,,Afrodita' este situat la 10 m de plaja. 


de la
418 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Lidia

Venus


Profil: EconomicSituare: Este pozitionat in centrul statiunii, la o distanta de 50 m fata de plaja.Info: Hotelul ,,Lidia' este structurat pe 5 etaje. Acesta dispune de restaurant, bar si terasa de vara. Hotelul a fost complet renovat in 2016. 


de la
1061 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Palace

Venus


Profil: Recomandat familiilor cu copii / RelaxareSituare: Hotel Palace 4 stele este situat pe plaja statiunii Venus, pe litoralul romanesc al Marii Negre, oferind o priveliste superba asupra marii si a parcului propriu.


de la
1286 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Adriana

Venus


Info vile: Reprezinte un ansamblu de trei vile, respectiv Adriana Lac, Adriana Popas ei Adriana Palace. Au o capacitate de cazare de 110 locuri, repartizate in 35 de camere cu cate doue locuri ei 10 apartamente cu cate 4 locuri fiecare, vilele dispunand de un bar cu terasa, parcare, situate intr-o curte proprie ingradita.


de la
1286 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Mezotermale

Venus


Profil: Odihna / TratamentSituare: Hotelul este situat pe plaja statiunii Venus, vizavi de malul Lacului Mangalia.Info: Dispune de 56 de camere duble, de o baza de tratament, restaurant, bar, sala masaj, sala de fitness, baza de tratament, plaja privata, piscine in aer liber, piscina acoperita incalzita si parcare proprie.