hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
134 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Sanda

Venus


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Hotelul este situat in nord-vestul statiunii, intr-o zona linistita, cu multa verdeata, cu copaci mari si umbrosi, la 250 m fata de plaja.


de la
224 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Raluca

Venus


Profil: Recomandat familiior cu copiiSituare: Hotelul este pozitionat in centrul statiunii, la 5 km de gara feroviara Mangalia si la 150 m de plaja.Info: Dispune de terasa de vara si este recunoscut pentru arhitectura sa deosebita, cu o curte interioara.


de la
197 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Ammon

Venus


Situare: Ammon Hotel More 3 *** Venus este situat in centrul statiunii, la aproximativ 100 de metri de plaja, in vecinatatea hotelurilor Inte si Sunquest.Info: Complet renovat in 2016, hotelul este inconjurat de o oaza de verdeata, cu o suprafata de 11 500 mp si va ofera facilitati multiple pentru o vacanta reusita.


de la
309 LEI
persoana / sejur
6 noptide la
343 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Vulturul

Venus


Profil: Pentru   odihna / relaxareSituare: Hotelul  este amplasat in centrul statiunii, pe malul lacului Razelm, la 30 de metri de plaja.Info: Hotelul a fost renovat complet si redeschis in anul 2013, atunci cand a fost reclasificat la 3 stele. In prezent, hotelul ,,Vulturul' Venus reprezinta un complex modern, care va pune la dispozitie 206 camere, dispuse pe 13 etaje.


de la
398 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Lidia

Venus


Profil: EconomicSituare: Este pozitionat in centrul statiunii, la o distanta de 50 m fata de plaja.Info: Hotelul ,,Lidia' este structurat pe 5 etaje. Acesta dispune de restaurant, bar si terasa de vara. Hotelul a fost complet renovat in 2016. 


de la
429 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Iulia Resort (fost Florica)

Venus


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Complexul ,,Iulia Resort' (fost Florica) este situat in statiunea Venus, la o distanta de 50 de metri de plaja, in apropierea restaurantului ,,Esplanada', care se afla pe tarmul marii, oferindu-va posibilitatea petrecerii unui concediu placut pe litoralul Marii Negre.


de la
403 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Afrodita

Venus


Profil: Recomandat pentru confort / familii cu copii / businessSituare: Hotelul ,,Afrodita' este situat la 10 m de plaja. 


de la
403 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Dana

Venus


Situare: Hotelul este situat intr-o zona linistita, plina de verdeata, la doar 300 m de plaja.Info: Detine o gradina cu peste 1000 de specii de plante, intinsa pe o suprafata de peste 13 000 mp. Complexul dispune de piscine pentru adulti si copii, gradinita pentru copii, playground si sali de conferinta.


de la
460 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Turquoise

Venus


Profil: Recomandat famiilor cu copiiSituare: Este amplasat pe malul marii, intr-o zona exclusivista, avand toate camerele cu vedere la mare.