hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
113 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Favorit

Venus


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Hotel Favorit este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 150 de metri de plaja.


de la
229 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Sanda

Venus


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Hotelul este situat in nord-vestul statiunii, intr-o zona linistita, cu multa verdeata, cu copaci mari si umbrosi, la 250 m fata de plaja.


de la
247 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Melodia

Venus


Profil: Relaxare / Confort. Recomandat si familiilor cu copiiSituare: Hotelul ,,Melodia' este primul hotel din Venus, venind dinspre Cap Aurora, si este situat la 150 de metri de plaja.


de la
257 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Iulia Resort (fost Florica)

Venus


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Complexul ,,Iulia Resort' (fost Florica) este situat in statiunea Venus, la o distanta de 50 de metri de plaja, in apropierea restaurantului ,,Esplanada', care se afla pe tarmul marii, oferindu-va posibilitatea petrecerii unui concediu placut pe litoralul Marii Negre.


de la
286 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Raluca

Venus


Profil: Recomandat familiior cu copiiSituare: Hotelul este pozitionat in centrul statiunii, la 5 km de gara feroviara Mangalia si la 150 m de plaja.Info: Dispune de terasa de vara si este recunoscut pentru arhitectura sa deosebita, cu o curte interioara.


de la
308 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Adriana

Venus


Info: Reprezinta un ansamblu de trei vile, respectiv ,,Adriana Lac', ,,Adriana Popas' si ,,Adriana Palace'. Camere: Au o capacitate de cazare de 110 locuri, repartizate in 35 de camere cu cate doua locuri si 10 apartamente cu cate 4 locuri fiecare.


de la
308 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Mezotermale

Venus


Profil: Odihna / TratamentSituare: Hotelul este situat pe plaja statiunii Venus, vizavi de malul Lacului Mangalia.Info: Dispune de 56 de camere duble, de o baza de tratament, restaurant, bar, sala masaj, sala de fitness, baza de tratament, plaja privata, piscine in aer liber, piscina acoperita incalzita si parcare proprie.


de la
329 LEI
persoana / sejur
6 noptide la
343 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Vulturul

Venus


Profil: Pentru   odihna / relaxareSituare: Hotelul  este amplasat in centrul statiunii, pe malul lacului Razelm, la 30 de metri de plaja.Info: Hotelul a fost renovat complet si redeschis in anul 2013, atunci cand a fost reclasificat la 3 stele. In prezent, hotelul ,,Vulturul' Venus reprezinta un complex modern, care va pune la dispozitie 206 camere, dispuse pe 13 etaje.


de la
350 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Palace

Venus


Profil: Recomandat familiilor cu copii / RelaxareSituare: Hotel Palace 4 stele este situat pe plaja statiunii Venus, pe litoralul romanesc al Marii Negre, oferind o priveliste superba asupra marii si a parcului propriu.