hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
176 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Rin Central

Bucuresti


Hotelul RIN Central a fost renovat in anul 2011 şi se află in centrul Bucureştiului, la 5 minute de mers cu maşina de Piaţa Unirii. Hotelul oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi in toate zonele. Camerele spaţioase şi luminoase ale Hotelului RIN Central au birou şi ferestre mari. Toate camerele includ TV prin cablu, telefon şi minibar. Restaurantul Vivere are design modern şi elegant şi serveşte o selecţie de preparate romaneşti şi internaţionale. De asemenea, oaspeţii pot savura băuturile preferate la barul hotelului şi se pot relaxa in lounge. Oaspeţii au la dispoziţie o recepţie deschisă nonstop, room service şi servicii de spălătorie, curăţătorie chimică, fax şi concierge. In plus, Hotelul RIN Central oferă un centru de conferinţe cu 4 săli şi o capacitate de 300 de persoane, potrivit pentru conferinţe, intruniri şi sesiuni de formare. Palatul Parlamentului este la 3 km de RIN Central, iar Aeroportul Internaţional Henri Coandă este la 19 km. Există parcare privată gratuită, in funcţie de disponibilitate.


de la
176 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Rin Grand

Bucurestide la
246 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Golden Tulip

Bucuresti


Hotelul Golden Tulip Victoria Bucharest este amplasat in inima orasului. Hotelul de 4* ofera o priveliste minunata asupra cladirilor istorice ale Bucurestiului, un apus extradordinar si suficienta lumina natural pentru a profita de o carte buna intr-o camera confortabila.


de la
345 LEI
persoana / sejur
1 noptide la
1071 LEI
persoana / sejur
3 noptide la
1555 LEI
persoana / sejur
5 noptide la
1839 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Rin Airport

Bucuresti


Oferind un serviciu gratuit de transfer de la/ la Aeroportul International Henri Coandă Bucuresti, disponibil la fiecare oră, Hotelul Rin Airport este situat la doar 20 de metri de parcul acvatic din Otopeni. Camerele au aer conditionat si WiFi gratuit. Hotelul pune la dispozitie 2 restaurante şi 2 baruri. Printre facilitătile spa se numără o piscină, o cadă cu hidromasaj si o saună. Hotelul are si un centru de fitness. Oaspetii hotelului Rin Airport beneficiază de o reducere de 50% la taxa de acces de la clubul de sănătate. Centrul orasului Bucuresti este situat la 15 km. Aeroportul International Henri Coandă Bucuresti se află la 1 km de Rin Airport.


de la
1887 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Premier Palace

Bucuresti


Premier Palace Hotel&Spa este situat la 6 km de centrul orasului, vizavi de Stadionul Ghencea. Toate unitătile de cazare au acces gratuit la spa, inclusiv la o piscină interioară, o piscină cu hidromasaj si un centru de fitness.