hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
163 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel RIN GRAND

Bucurestide la
242 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Premier Palace

Bucuresti


Premier Palace Hotel&Spa este situat la 6 km de centrul orasului, vizavi de Stadionul Ghencea. Toate unitătile de cazare au acces gratuit la spa, inclusiv la o piscină interioară, o piscină cu hidromasaj si un centru de fitness.Premier Palace are in portofoliu aproximativ 70 de terapii medicale si de wellness (cost suplimentar). fiind unul dintre cele mai mari centre spa din Europa. Camerele sunt dotate cu mobilier elegant si oferă WiFi gratuit, aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin cablu, minibar si o baie dotată cu articole de toaletă si produse cosmetice ecologice. Oaspetii beneficiază de un serviciu de concierge si de parcare privată gratuită.


de la
242 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Concorde

Bucuresti


Hotelul Concorde se află pe Strada Franceză, una dintre cele mai vechi străzi din Bucuresti. Cafenele, parcuri, restaurante, centre de shopping si de business, puncte de transport in comun - totul la distantă de cateva minute. Hotel este situat in centrul vechi al oraşului Bucureşti, intr-o clădire de inspiraţie neoclasică, cu vedere la rau sau la oraş. Hotelul a fost reconstruit complet in anul 2012 şi păstrează detaliile faţadei sale istorice. Cele 38 de camere stilate oferă confort ultramodern: mobilă din lemn masiv, perne de diferite tipuri si grade de confort, ferestre care se dechid către panorame spectaculoase, Wi-Fi gratuit. La cerere, această proprietate organizează excursii in imprejurimi. Oaspeţii se pot relaxa pe terasa la soare sau in grădina hotelului, iar personalul recepţiei este disponibil nonstop. In afara proprietăţii există o parcare cu pază disponibilă contra cost, iar in curtea proprietăţii se poate intra cu maşina pentru descărcarea bagajelor.


de la
774 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel ANDY

Bucuresti


Hotel Andy Bucuresti 3* este situat langa Gara de Nord, nu departe de Piata Victoriei si Piata Romana, acestea aflandu-se la numai 5 minute fata de hotel. Ideal pentru oaspetii ce cauta cazare ieftina in Bucuresti la Gara de Nord, calatorii veniti cu trenul, hotelul de 3 stele fiind amplasat in zona Garii de Nord din Bucuresti si ofera cazare la tarife avantajoase, ce includ servicii si facilitati necesare unei sederi placute. Astfel, oaspetii beneficiaza de camere curate si elegant aranjate cu televizor si conexiune internet, dar si de o biblioteca de CD-uri si DVD-uri, acces la fax si copiator.