hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
123 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Hotel Maestro

Vatra Dorneide la
691 LEI
persoana / sejur
5 noptide la
1737 LEI
persoana / sejur
4 noptiHotel Diana

Baile Herculane


Camere: Hotelul ,,Diana' din Baile Herculane ofera servicii de cazare in 220 de camere (camere duble, camere single, matrimoniale, apartamente), recent reconditionate si dotate cu balcon, TV prin cablu, minibar, telefon si baie moderna, toate acestea fiind garantia unei experiente placute de cazare. Camerele spatioase, decorate cu bun gust, au un farmec elegant, au mobilier modern si sunt decorate in nuante de rosu, crem si maro. Jumatate dintre camerele de cazare sunt modernizate complet, cealalta jumatate este modernizata partial.


de la
793 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel TISA

Baile Olanesti


Hotelul Tisa se afla in centrul statiunii, intr-o pozitie privilegiata pe strada Libertatii 2A, deasupra parcului central 'Mihai Eminescu' langa Aleea Izvoarelor.


de la
776 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Belvedere

Baile Govorade la
545 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel GOLDEN SPIRIT

Baile Herculane


Situare: Hotelul ,,Golden Spirit' este se afla in statiunea Baile Herculane, intr-o zona foarte frumoasa a vaii Cernei, oferind un cadru deosebit pentru relaxare.Camere: Hotelul ,,Golden Spirit' are in dotare camere cu pat matrimonial, elegante si confortabile, care dispun de: TV color, cablu TV, frigider si baie proprie. 


de la
1152 LEI
persoana / sejur
5 noptide la
1166 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel AFRODITA

Baile Herculanede la
694 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel FAGET

Sovatade la
773 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel OZONE

Baile Tusnad


Hotelul O3zone, care s-a deschis pe baza conceptului de Spa, Natură & Conferinte, este situat chiar in centrul statiunii, orientat spre Stanca Șoimilor, si are pozitia de leader atat ca amplasare cat si din punct de vedere al calitătii serviciilor oferite.