hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
1771 LEI
persoana / sejur
3 noptide la
616 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Pensiunea Carpati

Baile Balvanyosde la
645 LEI
persoana / sejur
3 noptide la
616 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Transilvania

Baile Balvanyosde la
291 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel IRI

Busteni


Hotel Iri este situat in statiunea Busteni, la baza partiei Kalinderu. Amplasat in mijlocul naturii, ofera o priveliste splendida catre masivul Caraiman si crucea Caraiman, fiind locul ideal de petrecere al unui concediu la munte relaxant si distractiv, in acelasi timp.


de la
352 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Vila Dorina - Complex Cheile Gradistei

Moeciu


Cheile Gradistei este un complex de vacanta situat intr-o locatie ideala si este format din doua hoteluri si 7 vile rustice. Cele 133 camere ale complexului va ofera privelisti panoramice deosebite, pentru 90% din camerele de oaspeti si apartamente.


de la
573 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel SUPREM

Baile Olanesti


Hotelul Suprem este situat intr-o pozitie privilegiata, avand o viziune panoramica larga asupra dealurilor impadurite aflate la mica distanta, in imediata apropiere a Bisericutei din lemn.


de la
514 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Paraul Rece

Busteni


Situare: Hotelul ,,Paraul Rece' este situat in Busteni  langa DN 1 (E60).Camere: Hotelul dispune de 14 camere duble, 2 suite (compuse din: 1 camera dubla, 1 camera single, baie si hol) de 3 locuri; camerele sunt dotate cu bai proprii, minibar, TV cablu, internet gratuit, telefon cu acces national si international, sonorizare ambientala.<span style='font-size:8.5pt;line-height:115%; font-family:' arial','sans-serif';mso-fareast-font-family:calibri;mso-fareast-theme-font:='' minor-latin;mso-ansi-language:en-us;mso-fareast-language:en-us;mso-bidi-language:='' ar-sa'=''>Restaurant: Restaurantul este unul de 3 stele; terasa are o capacitate de 60 de locuri, iar un grill este pus la dispozitia clientului; micul dejun este inclus in tariful de cazare.


de la
630 LEI
persoana / sejur
4 noptiHotel Camelia

Sinaia


Profil: ConfortSituare: In armonie cu aspectul sau clasic, aceasta vila ofera spatii de cazare relaxante, cu locatie privata, toate situate la mica distanta pe jos de centrul statiunii Sinaia. Restaurata si modernizata de-a lungul celor trei generatii care au avut-o in proprietate, vila se afla intr-o zona linistita a statiunii, traversata de incarcatura istorica, avand ca martori copacii batrani dimprejur.


de la
934 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Alexandros

Busteni


Profil: relaxare si businessLocalizare: ,,Complexul Turistic Alexandros' din Busteni este amplasat pe artera principala de acces catre Brasov, DN1/E60, pe segmentul superior al Vaii Prahovei.