hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
213 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Fortuna

Eforie Nord


Profil: ConfortSituare: Amplasat intr-un cadru natural de exceptie, avand o pozitie privilegiata in centrul statiunii Eforie Nord, Hotel ,,Fortuna' ofera turistilor posibilitatea petrecerii unui sejur relaxant si odihnitor la malul marii, fiind situat la numai 10 minute de plaja.


de la
274 LEI
persoana / sejur
6 noptiHotel Complex Pam Beach

Olimp


Situare: Amplasat pe faleza, la 100 m de plaja.Camere: Hotelul dispune de 76 camere, in urmatoarea structura: 4 apartamente, 3 camere triple (family room) si 69 camere duble (twin si matrimoniale).


de la
456 LEI
persoana / sejur
6 noptiHotel Apollo

Eforie Nord


Profil: RelaxareSituare: Hotelul este situat la 350 m de plaja, 100 m de centrul statiunii, 50 m de baza de tratament ,,Traian' si 250 m de lacul Techirghiol.Info: Hotelul ,,Apollo' ofera servicii hoteliere la standarde inalte de 3 stele. Incepand cu 2012, hotelul pune la dispozitia clientilor o piscina  ce vine in intampinarea tuturor ce doresc momente de relaxare intr-o piscina curata si moderna.


de la
247 LEI
persoana / sejur
6 noptiHotel Sanda

Venus


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Hotelul este situat in nord-vestul statiunii, intr-o zona linistita, cu multa verdeata, cu copaci mari si umbrosi, la 250 m fata de plaja.


de la
342 LEI
persoana / sejur
6 noptiHotel Perla

Mamaia


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Hotelul este situat la intrarea din partea de sud a statiunii, in apropiere de Satul de Vacanta, de complexul comercial ,,Perla'.Info: Hotelul face parte din lantul hotelier ,,Phoenicia Hotels & Resorts'. Hotelul ofera urmatoarele facilitati: restaurant cu specific international, crama, baruri, piscina, sala de conferinte de 200 locuri si parcare proprie.


de la
202 LEI
persoana / sejur
6 noptiHotel Ovicris

Eforie Nord


Situare: Langa Hotelul ,,Apollo', aproape de centrul statiunii, la cca. 450 m de mare si 400 m de lacul Techirghiol.  Info: Dispune de 140 camere duble, restaurant, parcare (contra cost), bar, terasa, loc de joaca pentru copii, parculet, internet wireless in lobby (gratuit), spalatorie, calcatorie, seif la receptie, fax, jocuri de divertisment (sah, table, tenis de masa). 


de la
277 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Hotel Neptun

Eforie Nord


Complexul Neptun-Eforie, amplasat la aproximativ 100 m de plaja Eforie, ofera cele mai bune conditii de cazare din zona Eforie de Nord.<span style='font-size:12.0pt;font-family: ' times='' new='' roman','serif''=''>


de la
671 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Majestic Mamaia

Mamaia


Profil: Dedicat familiilor cu copiiSituare: La doar 50 metri de plaja, in centrul statiunii.Info: Hotelul ,,Majestic' este situat in centrul statiunii Mamaia, la o distanta de 50 m de plaja si in imediata apropiere a zonei de promenada (pietonala). Construit pe o suprafata de 27 000 mp si renovat in totalitate, dispune de 241 camere duble, 8 garsoniere si 13 apartamente de lux.


de la
302 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Florida

Mamaia


Profil: Recomandat pentru relaxare / odihnaSituare: Hotelul nou si modern, situat pe malul lacului Siutghiol, beneficiaza de o excelenta pozitie vizavi de o sala de sport complexa: tenis de masa, fotbal, minigolf, bowling, biliard si terenuri de tenis.  


de la
331 LEI
persoana / sejur
6 noptiHotel IBIZA

Eforie Nord


Profil: RelaxareSituare: Situat in centrul statiunii Eforie Nord, langa hotel Europa, la aproximativ 250m de plaja Belona.Info: Pozitia privilegiata, serviciile ireprosabile si personalul pregatit sa vina in intampinarea clientului sunt cateva din elementele care definesc acest hotel.