hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
267 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Alpin

Straja


Situare: Vila ,,Alpin', situata in statiunea Straja, la 50 m de telescaun, are o pozitie excelenta, fiind amplasata intre cele doua partii cu nocturna, oferindu-va o priveliste deosebita spre muntii Retezat. 


de la
280 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Complex Suior

MARAMURES


IZA, MARA, IGNIȘ, cele 3 minihoteluri din Șuior Baze au o capacitate de 99 locuri de cazare in camere cu un pat, cu doua paturi si in apartamente. Sunt in total 53 de camere in toate cele trei corpuri avand urmatoarea dispunere:-7 camere cu un pat;-24 camere cu doue paturi (twin);-14 camere cu pat matrimonial;-8 apartamente.


de la
116 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Casa Enescu

Bran


Casa Enescu este situată la 2 km de Castelul Bran şi se bucură de o locaţie liniştită, cu vedere la Munţii Bucegi şi Piatra Craiului.


de la
223 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Alexandros

Busteni


Profil: relaxare si businessLocalizare: ,,Complexul Turistic Alexandros' din Busteni este amplasat pe artera principala de acces catre Brasov, DN1/E60, pe segmentul superior al Vaii Prahovei.


de la
424 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Wolf1

Bran


Hotelul este amplasat la intrarea dinspre Brasov, pe partea dreapta, in spatele supermarketului Wolf, la aprox. 1 km de Castelul Bran, de Muzeul Bran si de partia de schi.


de la
937 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Bucegi

Sinaia


Situare: Hotelul ,,Bucegi Sinaia' se situeaza in centrul orasului Sinaia, la adresa Bulevardul Carol I nr. 22, langa Hotel ,,New Montana' si alaturi de deja celebrul Rstaurant ,,Bucegi' - care, de asemenea, deserveste vila. 


de la
1061 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Silva

Busteni


Hotel Silva*** se afla in apropiere de centrul orasului, chiar langa punctul de plecare al telecabinei din Busteni.


de la
461 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Rozmarin

Predeal


Profil: Business & LeisureSituare: Hotelul Rozmarin este situat pe DN1, la iesirea din Predeal spre Brasov, si totusi destul de departe de agitatia binestiuta de pe DN1. Locatia este aproape de gara (aproximativ 900 m) si, fata de partia Clabucet, se afla la o distanta de 2 km.


de la
1196 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Pastravaria Albota

SIBIU


Complexul Turistic ALBOTA dispune de 40 de camere amenajate in stil rustic-modern, dotate cu baie proprie, TV-satelit, telefon, incelzire centrale.


de la
147 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel Carmen

Predeal


Hotelul Carmen este un hotel nou, ce a fost deschis in luna decembrie 2016 si isi astepta clientii intr-o atmosfera unica si cocheta.Localizat in inima statiunii Predeal, un resort de munte si ski, Hotel Carmen este destinatia ideala pentru recreere, pentru intalniri de afaceri sau pentru evenimente private.