hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
809 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Hotel Cetate

Oradea


După ample lucrări de reabilitare, consolidare si reconstructie, clădirile din incinta cetătii Oradea au fost in mare parte renovate si redate circuitului turistic.


de la
463 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Astoria

Alba Iuliade la
477 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Mirage Resort

Viseu de Susde la
1131 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Casa Domneasca

Curtea de Arges


Pensiunea Casa Domneasca**** a fost construita in anul 2007, in apropierea Bisericii Domnesti si a Ruinelor domnesti San Nicoara, pe o colina la poalele careia se intinde municipiul Curtea de Arges .


de la
847 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel REX

Sighisoara


E situat in partea noua a orasului Sighisoara, intr-o zona linistita, la doar 10 minute de centrul istoric. Asteptam 60 de musafiri in 28 de camere duble sau simple si 2 apartamente, toate la standarde de 3 stele, cu micul dejun inclus sau optional. Hotelul si restaurantul Rex poate fi perfect pentru evenimente speciale, mese festive sau intalniri de afaceri.


de la
910 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Coroana

Brasov


Este cel mai vechi hotel din oras iar stilul sau arhitectonic este barocul.


de la
1028 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Oscar

Campinade la
914 LEI
persoana / sejur
5 noptide la
1130 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Capitol

Brasov


Hotelul Capitol este un hotel de trei stele cu 184 camere duble ce sunt modern si confortabil mobilate (TV color, telefon, frigider, etc.). Hotelul asigura urmatoarele servicii: restaurant - Ia clasa, sala de conferinte, receptii si bancheturi si alegerea meniului pentru micul dejun. Sunt disponibile, de asemenea, si alte servicii suplimentare: room-service, compartiment de depozitare a obiectelor de valoare, birou de schimb valutar si servicii de curierat.


de la
1149 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Imparatul Romanilor

SIBIU


Situat in centrul istoric, la mijlocul principalei artere comerciale, hotelul se bucura de imediata apropiere a celor mai importante obiective turistice si civice.Fondat in 1555, Hotelul 'Imparatul Romanilor' este un monument arhitectural de o inestimabila valoare culturala in peisajul Sibiului, oras cu o indelungata si prospera civilizatie europeana, de inspiratie germana. Reconstruit in 1895, pe trei nivele hotelul ramane un simbol al burgului medieval. Situat in centrul istoric, la mijlocul principalei artere comerciale, hotelul se bucura de imediata apropiere a celor mai importante obiective turistice si civice. De-a lungul secolelor, o seama de personalitati ale vietii internationale au fost oaspetii Casei 'Imparatul Romanilor'. Oaspetii au la dispozitie 160 locuri de cazare, in 93 de camere dotate cu baie proprie, cablu TV, telefon radio, minibari; apartament prezidential, 10 apartamente / 25 garsoniere / 32 camere duble / 25 camere single. Hotelul dispune de de piscina, jacuzzi, sauna, masaj si sala de fitness, sala de conferinte, lobby spatios, acces wireless la reteaua internet. Facilitati existente in camera: linie telefonica cu acces international, detector de incendii pe coridoare, TV cablu cu 25 canale, camere pentru fumatori si nefumatori, minibar, uscator.