hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
181 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel RIN GRAND

Bucurestide la
286 LEI
persoana / sejur
1 noptiHotel ARMATTI

Brasov


Armatti este situat exact in centrul vechi al Braşovului, in locul cu cele mai faimoase locaţii ale oraşului. Este localizat langă Parcul Central, aproape de Cetatea Braşovului şi la 5 minute de Piaţa Sfatului. Aici se găsesc cele mai diverse opţiuni culinare in numeroasele restaurante, cafenele şi pub-uri din apropierea străzii Republicii. Oaspeţii noştri au acces direct la zona cea mai activă dintre zidurile oraşului.


de la
1131 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Oscar

Campinade la
1133 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel ANDY

Bucuresti


Hotel Andy Bucuresti 3* este situat langa Gara de Nord, nu departe de Piata Victoriei si Piata Romana, acestea aflandu-se la numai 5 minute fata de hotel. Ideal pentru oaspetii ce cauta cazare ieftina in Bucuresti la Gara de Nord, calatorii veniti cu trenul, hotelul de 3 stele fiind amplasat in zona Garii de Nord din Bucuresti si ofera cazare la tarife avantajoase, ce includ servicii si facilitati necesare unei sederi placute. Astfel, oaspetii beneficiaza de camere curate si elegant aranjate cu televizor si conexiune internet, dar si de o biblioteca de CD-uri si DVD-uri, acces la fax si copiator.


de la
1320 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Hermes

Alba Iulia


Prin amplasarea sa 'Hotel Hermes' imbina intr-un mod util si comod necesitatea unui confort ridicat cu dinamismul oferit de zona specifica unui mic centru comercial.


de la
912 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Coroana

Brasov


Este cel mai vechi hotel din oras iar stilul sau arhitectonic este barocul.


de la
1133 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Capitol

Brasov


Hotelul Capitol este un hotel de trei stele cu 184 camere duble ce sunt modern si confortabil mobilate (TV color, telefon, frigider, etc.). Hotelul asigura urmatoarele servicii: restaurant - Ia clasa, sala de conferinte, receptii si bancheturi si alegerea meniului pentru micul dejun. Sunt disponibile, de asemenea, si alte servicii suplimentare: room-service, compartiment de depozitare a obiectelor de valoare, birou de schimb valutar si servicii de curierat.


de la
1200 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Imparatul Romanilor

SIBIU


Situat in centrul istoric, la mijlocul principalei artere comerciale, hotelul se bucura de imediata apropiere a celor mai importante obiective turistice si civice.Fondat in 1555, Hotelul 'Imparatul Romanilor' este un monument arhitectural de o inestimabila valoare culturala in peisajul Sibiului, oras cu o indelungata si prospera civilizatie europeana, de inspiratie germana. Reconstruit in 1895, pe trei nivele hotelul ramane un simbol al burgului medieval. Situat in centrul istoric, la mijlocul principalei artere comerciale, hotelul se bucura de imediata apropiere a celor mai importante obiective turistice si civice. De-a lungul secolelor, o seama de personalitati ale vietii internationale au fost oaspetii Casei 'Imparatul Romanilor'. Oaspetii au la dispozitie 160 locuri de cazare, in 93 de camere dotate cu baie proprie, cablu TV, telefon radio, minibari; apartament prezidential, 10 apartamente / 25 garsoniere / 32 camere duble / 25 camere single. Hotelul dispune de de piscina, jacuzzi, sauna, masaj si sala de fitness, sala de conferinte, lobby spatios, acces wireless la reteaua internet. Facilitati existente in camera: linie telefonica cu acces international, detector de incendii pe coridoare, TV cablu cu 25 canale, camere pentru fumatori si nefumatori, minibar, uscator.


de la
4167 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel RAMADA PLAZA

Craiova


Povestea Ramada a inceput in Craiova pe 24 noiembrie 2015, cand pe scheletul fostului Hotel Jiul, după 2 ani de constructii, a renăscut ca o veritabilă pasăre Phoenix, un hotel unic, clasificat cu patru stele +, Ramada Plaza Craiova, singurul din tară de acest tip, in afara celui din capitală.Ramada face parte din cel mai mare lant hotelier din lume, Wyndham, si este in continuare cea mai mare retea internatională din tară. Ramada Plaza Craiova este unicul hotel de brand din domeniul ospitalier loca