hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
560 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Flora

LACU SARAT


Hotel Flora este situat in statiunea Lacu Sarat la circa 5 km distanta de municipiul Braila


de la
642 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Egreta - Tulcea

TULCEA


Situat in centrul orasului Tulcea, Hotelul Egreta se afla astfel in vecinatatea Dunarii si a falezei Deltei Dunarii. Amplasamentul si dotarile de 3 stele, recomanda Hotelul Egreta atat pentru turism si excursii in Delta Dunarii, cat si pentru organizarea de evenimente (conferinte, simpozioane, mese festive, traininguri, etc.)


de la
666 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Sarmis

Deva


Situare: Hotelul este localizat in centrul orasului, pe artera principala, la cca. 700 m de gara si autogara.Camere: 118 camere single, duble si apartamente, dotate cu: internet, televizor, cablu TV, telefon, minibar, cabina dus sau baie cu cada si uscator de par.


de la
790 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Deva

Deva


Hotelul DEVA este localizat aproape de centrul orasului, pe artera principala, la aproximativ 1 km de gara si autogara.Dotari: restaurant :150 locuri, salon de mic dejun 40 locuri , parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, internet, terasa, bar de zi, lift.


de la
919 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Traian

Braila


Hotelul Traian este localizat la 600 de metri de malul Dunarii, in centrul istoric al orasului Brailei.Camere: Hotelul Traian detine 105 camere single, duble si apartamente; din care 86 camere si apartamente modernizate. Camerele sunt doatate cu  televizor, cablu TV, telefon, minibar, baie cu cabina de dus sau cada, uscator par. 


de la
1402 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Elisabeta

Alba Iulia


Vila Elisabeta oferao 'oaza de liniste' si relaxare si un climat optim pentru intalnirile dumneavoastra de afaceri, petreceri, evenimente speciale. Vila Elisabeta este situata in imediata apropiere a stadionului Cetate.Vila Elisabeta va pune la dispozitie 25 de spatii de cazare (1 apartament de lux, 3 camere matrimonaiale superioare, 5 camere matrimoniale standard, 11 camere duble, 5 camere single).


de la
644 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Korona

Sighisoara


Elegantul Hotel Korona, este situal la baza Cetatii Medievale din Sighisoara, la cinci minute de centrul comercial si istoric al orasului.


de la
1306 LEI
persoana / sejur
7 noptide la
1220 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Belvedere

CLUJ NAPOCA


Hotelul este situat pe Stada Calarasilor, nr. 1-3, pe Dealul Cetatuia - in centrul orasuluiHotel Belvedere dispune de 156 camere renovate complet, structurate pe camere single, double si apartamente, dotate cu televiziune prin cablu, internet wireless, climatizare, telefon, minibar, baie cu cada si uscator de par.


de la
1042 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Capitol

Brasov


Hotelul Capitol este un hotel de trei stele cu 184 camere duble ce sunt modern si confortabil mobilate (TV color, telefon, frigider, etc.). Hotelul asigura urmatoarele servicii: restaurant - Ia clasa, sala de conferinte, receptii si bancheturi si alegerea meniului pentru micul dejun. Sunt disponibile, de asemenea, si alte servicii suplimentare: room-service, compartiment de depozitare a obiectelor de valoare, birou de schimb valutar si servicii de curierat.