hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
501 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Tara

Alba Iulia


Hotel Tara** este amplasat la marginea orasului, pe Strada Alexandru I. Cuza, la 5 km de principalul obiectiv turistic, Cetatea Alba Carolina. Hotel Tara va pune la dispozitie camere single si double cu baie proprie si televizor, sala de nunti cu 350 locuri, salon pentru servirea mesei cu 50 locuri, terasa, si parcare pazita in fata unitatii, la soseaua Clujului.


de la
751 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Elisabeta

Alba Iulia


Vila Elisabeta oferao 'oaza de liniste' si relaxare si un climat optim pentru intalnirile dumneavoastra de afaceri, petreceri, evenimente speciale. Vila Elisabeta este situata in imediata apropiere a stadionului Cetate.Vila Elisabeta va pune la dispozitie 25 de spatii de cazare (1 apartament de lux, 3 camere matrimonaiale superioare, 5 camere matrimoniale standard, 11 camere duble, 5 camere single).


de la
1232 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Residence Ambient

Brasov


Bucurati-va de un concept de cazare cu totul nou la Ambient Residence, o unitate recent deschisa, in care veti avea ocazia de a experimenta confortul si intimitatea la preturi rezonabile, chiar in centrul vechi al Brasovului, in apartamentele noastre spatioase si dotate cu toate facilitatile necesare!


de la
1090 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Korona

Sighisoara


Elegantul Hotel Korona, este situal la baza Cetatii Medievale din Sighisoara, la cinci minute de centrul comercial si istoric al orasului.


de la
1530 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Bulevard Sighisoara

Sighisoara


Descriere:Situat in centrul orasului Sighisoara, Hotelul Bulevard Sighisoara oferă camere elegante si spatioase, cu WiFi gratuit si minibar, precum si un restaurant care serveste specialităti romanesti. Turnul cu ceas se află la 250 m, iar Piata Muzeelor se găseste la aproximativ 350 m de proprietate.


de la
494 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Imparatul Romanilor

SIBIU


Situat in centrul istoric, la mijlocul principalei artere comerciale, hotelul se bucura de imediata apropiere a celor mai importante obiective turistice si civice.Situat in centrul istoric, la mijlocul principalei artere comerciale, hotelul se bucura de imediata apropiere a celor mai importante obiective turistice si civice.De-a lungul secolelor, o seama de personalitati ale vietii internationale au fost oaspetii Casei 'Imparatul Romanilor'.Oaspetii au la dispozitie 160 locuri de cazare, in 93 de camere dotate cu baie proprie, cablu TV, telefon radio, minibari; apartament prezidential, 10 apartamente / 25 garsoniere / 32 camere duble / 25 camere single.


de la
1412 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Exclusive

SIBIU


 Profil: Odihna si Relaxare Situare: situat la mai putin de 800 de metri de Podul Minciunilor din Sibiu  


de la
642 LEI
persoana / sejur
5 noptide la
2621 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Rin Central

Bucuresti


Hotelul RIN Central a fost renovat in anul 2011 şi se află in centrul Bucureştiului, la 5 minute de mers cu maşina de Piaţa Unirii. Hotelul oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi in toate zonele. Camerele spaţioase şi luminoase ale Hotelului RIN Central au birou şi ferestre mari. Toate camerele includ TV prin cablu, telefon şi minibar. Restaurantul Vivere are design modern şi elegant şi serveşte o selecţie de preparate romaneşti şi internaţionale. De asemenea, oaspeţii pot savura băuturile preferate la barul hotelului şi se pot relaxa in lounge. Oaspeţii au la dispoziţie o recepţie deschisă nonstop, room service şi servicii de spălătorie, curăţătorie chimică, fax şi concierge. In plus, Hotelul RIN Central oferă un centru de conferinţe cu 4 săli şi o capacitate de 300 de persoane, potrivit pentru conferinţe, intruniri şi sesiuni de formare. Palatul Parlamentului este la 3 km de RIN Central, iar Aeroportul Internaţional Henri Coandă este la 19 km. Există parcare privată gratuită, in funcţie de disponibilitate.


de la
2748 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Conac Ambient (Cristian)

Brasov


Conacul Ambient se situeaza in localitatea Cristian, la aproximativ 11 km fata de Brasov, fiind destinatia ideala pentru un sejur relaxant si reconfortant, datorita pozitionarii sale intr-o zona linistita.