hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
766 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Mures

Baile Felix


Hotel Mures ** la 500 m de centrul statiunii Băile Felix , ce dispune de o piscină exterioară cu apă termală, de o bază de tratament proprie si de loc special de joacă amenajat pentru copii. 


de la
866 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Poienita

Baile Felix


Profil: TratamentSituare: Este situat in Baile Felix in apropierea drumului national Oradea - Deva, la 100 m de statia de autobuz, la 600 m de gara din Baile Felix, la 300 m de centrul comercial al statiunii, de parc si de lacul cu nuferi.Camere: Hotelul dispune de 140 de camere duble, 14 camere single si 4 apartamente. Fiecare camera este dotata cu balcon, baie cu cada, televiziune prin cablu, telefon.


de la
1155 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Nufarul

Baile Felix


Profil: TratamentSituare:Hotel Nufărul *** este situat la liziera pădurii, la 200 m de centrul statiunii Băile Felix, la 10 Km de Oradea si la 15 Km de aeroportul din Oradea. A fost renovat complet in anul 2004 si dispune de toate facilitatile necesare unui hotel de 3* pentru relaxare,odihna si tratamentCamere: Hotelul are 2 etaje si dispune de 6 camere single, 70 camere duble si 2 apartamente, 1 lift, parcare, seif si internet la receptie si plata cu cardul. Camerele sunt dotate cu telefon, cada / dus,uscator de par, minibar, cablu TV, aer conditionat si, partial, balcon.


de la
1155 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Termal

Baile Felix


Profil: TratamentSituare: Hotel Termal *** este situat in statiunea balneara  Baile Felix, la liziera padurii, la 200 m de centrul orasului, la 10 km de gara si 15 km de aeroportul Oradea.Hotelul dispune de restaurant 250 locuri in saloane si 100 locuri pe terasa, parcare proprie, pastrare obiecte de valoare, hotelul este complet renovat. bar de zi, terasa de vara, restaurant panoramic - etajul 10, gelaterie, club, internet, 3 ascensoare, magazin, schimb valutar, cosmetica, manichiura, pedichiura, se accepta carti de credit. Dotari camere:aer conditionat, TV, minibar, baie cu cada, baie cu dus, balcon, internet -la receptie, uscator de par.


de la
1485 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel International

Baile Felix


Profil: Tratament si relaxareSituare: Hotelul ,,International' este situat in centrul statiunii si la 10 km de Oradea.