hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
375 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Apollo

Mamaia


Profil: Recomandat pentru odihna / relaxare. Buget mediuSituare: Este situat in nordul statiunii, la 100 m fata de plaja, si este complet renovat. Camere: Hotelul detine 114 camere duble twin  dotate cu: baie cu dus, TV cablu, frigider, telefon, aer conditionat si pardoseala din gresie. Camerele se afla la etaj.


de la
374 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Termal

Baile Felix


Profil: TratamentSituare: Hotelul este situat la liziera padurii, la 200 m de centrul statiunii si la 10 km de Oradea.Info: Complet renovat in anul 2003, Hotel Termal are 10 etaje si dispune de 3 lifturi, 3 sali de conferinta cu cate 60, 100 si 180 locuri.


de la
436 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel International

Baile Felix


Profil: Tratament si relaxareSituare: Hotelul ,,International' este situat in centrul statiunii si la 10 km de Oradea.


de la
613 LEI
persoana / sejur
4 noptiHotel Mures

Baile Felix


Situare: Hotelul ,,Mures' este situat la circa 500 m de centrul statiunii, la 10 km de Gara Oradea si la 15 km de aeroportul Oradea.


de la
684 LEI
persoana / sejur
4 noptiHotel Poienita

Baile Felix


Profil: TratamentSituare: Este situat in Baile Felix in apropierea drumului national Oradea - Deva, la 100 m de statia de autobuz, la 600 m de gara din Baile Felix, la 300 m de centrul comercial al statiunii, de parc si de lacul cu nuferi.Camere: Hotelul dispune de 140 de camere duble, 14 camere single si 4 apartamente. Fiecare camera este dotata cu balcon, baie cu cada, televiziune prin cablu, telefon.


de la
875 LEI
persoana / sejur
4 noptiHotel Nufarul

Baile Felix


Profil: TratamentSituare: Hotelul este situat la 200 m de centrul statiunii, in vecinatatea strandului ,,Apollo' si la 10 km de Oradea.Camere: Hotelul are 2 etaje si dispune de 6 camere single, 70 camere duble si 2 apartamente, 1 lift, parcare, seif si internet la receptie si plata cu cardul. Camerele sunt dotate cu telefon, cada / dus, minibar, cablu TV, aer conditionat si, partial, balcon.


de la
917 LEI
persoana / sejur
2 noptiHotel Lotus Therm

Baile Felix


Profil: TratamentSituare: Amplasat aproape de liziera padurii din Baile Felix, in preajma lacurilor cu lotusi sacri, nuferi albi si nuferi termali, ,,Lotus Therm Spa & Luxury Resort' este un spatiu datator de vitalitate si de echilibru.