hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
727 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Muncel

Baile Felix


Situare: Hotelul ,,Muncelul' se afla in statiunea Baile Felix, statiune situata la altitudinea de 140 m, in partea de nord-vest a Romaniei, in Campia Crisurilor, la zona de contact cu extremitatea vestica a dealurilor de la poalele Muntilor ,,Padurea Craiului'. Camere: Hotelul ,,Muncel' are o capacitate de 578 locuri in 287 camere cu 2 paturi si 2 apartamente. Numarul total de etaje este de 12, iar cel de lifturi, 6. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV cablu, frigider (se inchiriaza la receptie, in limita disponibilitatilor) si balcon. 


de la
712 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Dacia

Baile Herculane


Hotelul Dacia se afla situat in Baile Herculane si dispune de 283 camere duble de 2*, 161 camere duble de 3* şi 4 apartamente.Camerele sunt echipate cu baie/dus, radio/TV color, telefon. Facilitati : Restaurant, Baza de tratament, Bar de zi, biliard, parcare, sala de spectacole, teatru in aer liber.


de la
899 LEI
persoana / sejur
7 noptiHotel Domogled

Baile Herculane


Situare: Hotelul ,,Domogled' este situat intr-un peisaj de vis, pe valea raului Cerna, inconjurat de Muntii Mehedinti, la est, si de Muntii Cernei, la vest.Info: Dispune de 8 nivele, 2 lifturi, bar de zi, parcare cu plata.