hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
203 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Zenith Conference Spa Hotel

Mamaia


Situare: Situat chiar langa malul marii, in nordul statiunii, la numai cativa metri de Marea Neagra, intre Complexul ,,Palas-Pelican' si Hotel ,,Dorna'. Hotelul a fost renovat complet in 2008, iar din 2010 are Centrul de Evenimente Zenith. 


de la
143 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Dacia

Neptun


Profil: Tratament /relaxareSituare: Hotelul Dacia este amplasat in centrul statiunii Neptun, in apropiere de Complexul Comercial, de posta, de cinematograf, de gradina de vara si la 150 m de plaja. 


de la
137 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Vila Angely

Eforie Nordde la
194 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Atena

Costinesti


Profil: Pentru tineret. EconomicSituare: Hotelul este amplasat intr-un loc ideal de cazare, fiind situat la aproximativ 150 m de gara veche, 200 m de plaja, respectiv de principala atractie turistica, „Epava Evanghelia”.Info: Hotelul reprezinta locatia ideala de cazare in Costinesti. Hotelul ,,Atena' a fost construit recent, in anul 2009, si ofera tuturor varstelor conditii excelente de cazare.


de la
194 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel CRISANA

Eforie Sud


Profil: Recomandat pentru odihna / relaxareSituare: Hotelul este situat la aproximativ 50 m de faleza Marii Negre.Info: Are in dotare restaurant, bar de zi, parcare, sala de conferinte de 50 de locuri, seif la receptie si biliard.


de la
229 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Petrolul

Eforie Nord


Profil: Tratament si relaxareSituare: Este amplasat in centrul statiunii Eforie Nord, la aproximativ 500 de metri de plaja. Info: Hotelul are 10 etaje si este compus din 2 corpuri. De asemenea, dispune de o baza de tratament care a fost data in folosinta in anul 2011 si care cuprinde cabinete si spatii special amenajate pentru efectuarea procedurilor de hidrokinetoterapie, masaj, bai, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete si tratamente cu laser.


de la
286 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel SIRIUS

Eforie Nord


Profil: Relaxare si confortSituare: Hotelul este situat in centrul statiunii, la 100 m de plaja.Info: Se caracterizeaza prin ospitalitate, confort, calitate si profesionalism. 


de la
383 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Coralis

Eforie Nord


Info: Vila este amplasata la 100 m de mare, la 150 m de Techirghiol, la 50 m de baza de tratament ,,Ana Aslan Vital' (hotel Europa), cu care vila are contract pentru baza de tratament si la 100 m de centrul orasului, fiind deschisa tot timpul anului (are incalzire centrala). 


de la
583 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Flora

Mamaia


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: In centrul statiunii, la 20 m de plaja.Info: Hotelul ,,Flora' din Mamaia, reclasificat la 3* in vara anului 2011, ca urmare a renovarii si modernizarii complete efectuate in anii 2010 - 2011, ofera tuturor turistilor sai posibilitatea petrecerii unui sejur relaxant la numai  cativa metri de Marea Neagra.


de la
360 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Miorita

Neptun


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Pozitionat la 150 m fata de centrul statiunii, la 300 m fata de gara Neptun, hotelul are plaja la 350 m.