hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
127 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel Fortuna

Eforie Nord


Profil: ConfortSituare: Amplasat intr-un cadru natural de exceptie, avand o pozitie privilegiata in centrul statiunii Eforie Nord, Hotel ,,Fortuna' ofera turistilor posibilitatea petrecerii unui sejur relaxant si odihnitor la malul marii, fiind situat la numai 10 minute de plaja.


de la
668 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Cristal

Cap Aurora


Profil: EconomicSituare: Situat in centrul statiunii, la 30 m fata de plaja.Info: Hotelul detine parcare proprie si o sala de conferinte de 50 de locuri, cu aer conditionat. 


de la
389 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Dacia

Neptun


Profil: Tratament /relaxareSituare: Hotelul Dacia este amplasat in centrul statiunii Neptun, in apropiere de Complexul Comercial, de posta, de cinematograf, de gradina de vara si la 150 m de plaja. 


de la
880 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel California

Cap Aurora


Profil: Club pentru familii cu copiiSituare: Hotelul este situat la 25 m de plaja, intr-o locatie privilegiata, ce ofera o atmosfera intima si o priveliste superba asupra coastei Marii Negre.Info: Hotelul detine un restaurant cu aer conditionat, o piscina in aer liber si piscine copii, cocktail bar la piscina, terasa cu muzica live, pizzerie - cuptor cu lemne, sauna, jacuzzi, plaja proprie, bar de zi, parcare, loc de joaca pentru copii si 2 sali de conferinta.


de la
880 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Delta

Jupiter


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Hotelul este pozitionat la doar 50 m de plaja.


de la
1548 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Vera

Eforie Nord


Profil: ConfortSituare: Situat la numai 200 m de plaja.Info: Situat in statiunea Eforie Nord, construit si finisat in anul 2005, hotelul se ridica la cele mai inalte standarde de confort si servicii, fiind ideal si pentru calatorii de afaceri.


de la
759 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Intim (fost Scoica)

Costinesti


Profil: Recomandat pentru confortSituare: Hotelul este situat in partea de sud a statiunii (in noul cartier rezidential), la 150 de metri de faleza. Info: Hotelul a fost dat in folosinta in anul 2007 si are trei corpuri; dispune de bar propriu, terasa si curte interioara, in care este amenajat un iaz cu nuferi si pestisori. 


de la
328 LEI
persoana / sejur
3 noptiHotel BELVEDERE

Eforie Nord


Profil: Un loc bun pentru odihnaSituare: Hotelul este situat intre mare si lac, precum si langa baza de tratament ,,Traian'.


de la
1058 LEI
persoana / sejur
5 noptide la
304 LEI
persoana / sejur
5 noptiHotel Capitol

Eforie Sud


Profil: EconomicSituare: Este situat pe faleza, in partea nordica a statiunii, la 50 m de plaja, 1 km de centrul statiunii si la 1 km de gara. Info: Hotelul este partial renovat.