Press Room


TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI 17-20 NOV 2016
2014-05-15 09:55:03

În perioada 17-20 noiembrie 2016, vom participa la Târgul Naţional de Turism, ediţia de toamnă 2016, ce va avea loc la Romexpo. Alături de cele mai importante companii de turism, vom prezenta vizitatorilor standului Bibi Touring Touroperator viziunea noastră asupra dezvoltării turismului românesc şi vom lansa, joi, 17 noiembrie, ora 16.00, ediţia în limba engleză a „Enciclopediei Vacanţelor în România”,

The Big Book of Romanian Travel.

Vor fi prezenţi invitaţi de onoare: Nicolae Voiculeţ, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Grigore Leşe, Helmuth Duckadam, Ionuţ Alexandru Budişteanu, Corina Martin, Anca Nedea, Mariana Bitang şi Octavian Bellu, în calitate de Ambasadori ai Turismului Românesc.

Vă aşteptăm în pabilionul C1, stand 6-7!

Echipa Bibi Touring Touroperator
Blog
2014-05-15 18:43:39

Blog Bibi Touring
Premieră în turismul autohton
2014-09-26 18:33:48

Românii au început, încă de acum, să-și rezerve vacanța pentru 2015 pe litoral.

Deși sezonul estival abia s-a încheiat, turiştii români se grăbesc să cumpere vacanţe pe litoralul nostru pentru vara următoare. Motivul?! Agenţiile de turism şi hotelurile din România au lansat deja, în premieră, încă din luna septembrie, oferte cu reduceri spectaculoase, de până la 50%,  prin programul "Înscrieri Ultra-Timpurii".

 

            Primele sejururi au fost deja rezervate, fapt ce demonstrează că turiştii au înţeles avantajele unice ale acestui program: posibilitatea de a cumpăra o vacanţă la jumătate de preţ sau de a creşte nivelul de confort cu aceiaşi bani, avand şi certitudinea rezervării exact la hotelul dorit.

 

Astfel, pentru un sejur de 5 nopţi, cu mic dejun, la un hotel de 3 stele din Mamaia, turiștii vor achita în perioada programului ”Înscrieri Ultra- Timpurii” un preţ redus de doar 230 lei, faţă de 460 lei preţul din sezon sau, la Olimp, la un hotel de 4*, cu acces la SPA, un preţ promotional de 436 lei, faţă de 545 lei, preţ intreg. Pentru a beneficia de aceste maxime reduceri, turiştii trebuie să-şi rezerve vacanţa până la finele anului.

 

 

Trei din zece români au cumpărat, în sezonul recent încheiat, un bilet de vacanţă pe litoralul românesc prin programul "Înscrieri Timpurii"

 

 

Turiştii români simt importanţa Înscrierilor Ultra-Timpurii, mai ales că şi în acest sezon au existat situaţii în care, cei ce au aşteptat până în ultimul moment, nu au găsit locuri la multe dintre hoteluri. "A fost ca o bătălie în august, toată lumea s-a repezit pe litoral şi nu am mai găsit nici un loc la hotel, a trebuit să recurgem la gazdă, unde condițiile nu au fost dintre cele mai fericite... Acum îmi planific concediul din timp și, prin oferta de Înscrieri Ultra-Timpurii, iau bilet pentru toată familia la jumătate de preţ” - spune domnul Sorin Mihăilescu, un turist din Ploieşti.

 

"Lansarea campaniei de Înscrieri Ultra-Timpurii pentru viitorul sezon estival, acum în septembrie, reprezintă o premieră pentru piaţa românească! Şi dacă în 2005, când abia apăruse conceptul de Înscrieri Timpurii, primele oferte se lansau în februarie, astăzi practic suntem în situaţia de a trece dintr-un sezon în altul fără pauză.

Am construit acest program după modelul occidental, oferind turiştilor ocazia de a-şi efectua rezervările cu aproape un an înainte. Astfel, turiştii beneficiază de garantarea concediului mult visat, la un preţ imbatabil" – precizează, la rândul său, Adrian Voican, directorul general Bibi Touring, unul dintre touroperatorii de top pentru vacanţe în România.

 

 

 

Turismul românesc este cu un pas înaintea bulgarilor și turcilor

Valul reducerilor generat de programul ”Înscrieri Ultra-timpurii” devansează programele similare practicate de operatorii din țările vecine și aduce astfel un atu în plus pentru turiștii ce rezervă acum o vacanţă la Marea Neagră pentru sezonul viitor.

 

Evoluția pieței din ultimii ani confirmă tendinţa consumului turistic al românilor și anume o creştere continuă a încrederii pentru vacanţele petrecute acasă, în România.  Există premise ca această creştere să fie consolidată și în sezonul următor prin aplicarea noii legi a voucherelor de vacanţă începând cu 1 ian 2015.

 

Pe de altă parte, nu tebuie uitat că reducerile de 30% la pachetele de vacanță pentru Crăciun şi Revelion sunt încă disponibile până pe 15 noiembrie anul curent.

 

 

 

Pentru alte amănunte:

Adrian Voican
Director General
Bibi Touring Ploiesti.
M:+40 754-356.795
E: voican@bibi.ro
 

Cornel Sima
Coordonator Marketing
marketing@bibi.ro
0751818181
Cariere
2016-06-03 12:52:43

BIBI Touroperator se extinde si construieste o noua echipa!

Vrei sa faci parte din departamentele noastre de vanzari si achizitii?

ACUM este momentul! 
Nu rata aceasta ocazie! 
ANGAJAM pana pe 30 iunie:

10 agenti de turism,

hotarati, motivati, creativi, care isi propun obiective indraznete si le realizeaza cu curaj.

Beneficii: Ai ocazia sa te dezvolti intr-o firma prietenoasa si creativa, care creste rapid, participi la traininguri de inalt nivel, vizitezi locuri frumoase, inveti sa atingi obiective ambitioase, iar efortul tau este apreciat si incurajat. 
Nu in ultimul rand, cunosti colegi din intreaga tara, din comunitatea BIBI, care pun accentul pe prietenie si optimism.
Pachetul salarial este motivant intrucat cuprinde pe langa partea fixa, comisioane si bonusuri de performanta, vacante incentive si alte beneficii.

Aplica imediat daca: 
1. Esti absolvent de facultate cu profil turism, economic sau juridic si
2. Esti pasionat de vacantele in Romania si hotarat sa faci o cariera de succes alaturi de noi.
3. Recomandarile sunt indispensabile.

Poti candida atat ca specialist cu experienta de peste 5 ani, ca agent cu experienta medie pana la 5 ani, cat si ca incepator in domeniu 0-1 an.

Esti candidatul ideal daca:
- locuiesti in Ploiesti, Prahova sau Bucuresti, dar sa stii ca nu ii excludem pe cei din alte judete si chiar din Republica Moldova.

-ai experienta relevanta in turismul intern sau incoming, ai colaborat cu hoteluri si agentii revanzatoare, ai experienta si training in vanzari si achizitii, de exemplu in banci, asigurari, MLM.
-ai disponibilitate pentru lucru flexibil, 50% in sediul din Ploiesti si 50% in tara, la parteneri si manifestarile de turism, iar ocazional, in strainatate.

-ai carnet auto cat B; si e preferabil sa ai masina proprie pe care sa o poti folosi pentru o perioada initiala de 3 luni.

-esti om de echipa, flexibil, entuziast, perseverent, bun comunicator, performant in negociere, care duce lucrurile la bun sfarsit si nu se da batut in fata provocarilor,

Folosesti limba romana fluent si corect, utilizezi eficient computerul, ai cunostinte de contabilitate primara, facturi, tva si calculezi rapid si corect in Excel preturi, discounturi procentuale.

Descrierea jobului
Specialistul in achizitii/vanzari identifica, contacteaza, negociaza si incheie contracte cu furnizorii de produse turistice/ agentiile de turism cu vanzare directa din Romania. 
Introduce si actualizeaza datele in sistemul on-line propriu si anume, pentru hoteluri: fotografii, descrieri, servicii optionale, tarife si oferte; alcatuieste pachete turistice si urmareste permanent derularea contractelor. 
Acorda asistenta hotelierilor/ agentiilor cu vanzare directa in utilizarea sistemului de rezervari bibi-touring.ro

Despre noi
Grupul Bibi este nr 1 in Prahova de 16 ani si are vanzari anuale de 4,5 milioane euro.
Bibi Touring este compania care in 2005 a introdus pentru prima oara in tara conceptul “Inscrieri timpurii”.


Termenul limita de trimitere a CV-ului si scrisorii de intentie este: 20 iunie 2016.
CV-urile se primesc pe adresa: resurse_umane@bibi.ro
Tel. 0752 201 254.
Despre noi
2018-10-29 17:22:51

Despre noi!CategoriiVictoria Resort
06.01-06.06
de la 919 lei/sejur/persoana
Delta
06.01-06.06
de la 574 lei/sejur/persoana
Complex Dunarea
06.01-06.06
de la 689 lei/sejur/persoana
Perla
06.01-06.06
de la 1364 lei/sejur/persoana
Iris / Mimoza
06.01-06.06
de la 455 lei/sejur/persoana
Aurora
06.01-06.06
de la 712 lei/sejur/persoana