Hotel Victoria Resort Mamaia

Profil: Dedicat in special familiilor cu copii
Situare: Hotelul este situat in zona centrala a statiunii Mamaia si se bucura de o pozitie privilegiata fata de principalele atractii turistice din zona - 5 minute de Cazino, 50 de metri de pasarela de promenada si 500 de metri de Aqua Magic.
Cazare : Hotelul Victoria beneficiaz de 337 de spatii de cazare, astfel: 208 camere duble standard,45 camere family,  65 camere duble superioare, 10 apartamente, dispuse pe 10 nivele.
Camerele sunt dotate cu: tv LCD, telefon, minibar, mocheta, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, balcon (mai putin cele de la parter si etajul 1)
Restaurant: Victoria Resort-ul pune la dispozitia turistilor, un restaurant si o terasa.Pentru oferta de cazare fara masa sezlongurile nu sunt incluse, acestea se vor achita direct la receptie.
Oferta sejur
Profil: Dedicat in special familiilor cu copii
Situare: Hotelul este situat in zona centrala a statiunii Mamaia si se bucura de o pozitie privilegiata fata de principalele atractii turistice din zona - 5 minute de Cazino, 50 de metri de pasarela de promenada si 500 de metri de Aqua Magic.
Cazare : Hotelul Victoria beneficiaz de 337 de spatii de cazare, astfel: 208 camere duble standard,45 camere family,  65 camere duble superioare, 10 apartamente, dispuse pe 10 nivele.
Camerele sunt dotate cu: tv LCD, telefon, minibar, mocheta, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, balcon (mai putin cele de la parter si etajul 1)
Restaurant: Victoria Resort-ul pune la dispozitia turistilor, un restaurant si o terasa.Pentru oferta de cazare fara masa sezlongurile nu sunt incluse, acestea se vor achita direct la receptie.
Profil: Dedicat in special familiilor cu copii
Situare: Hotelul este situat in zona centrala a statiunii Mamaia si se bucura de o pozitie privilegiata fata de principalele atractii turistice din zona - 5 minute de Cazino, 50 de metri de pasarela de promendada si 500 de metri de Aqua Magic.


ATENTIE! REZERVARILE  TIP  EARLY BOOKING  SUNT NERAMBURSABILE  INDIFERENT  DE PERIOADA DE ANULARE!

STRUCTURA  VICTORIA  RESORT
CAZARE
Hotel Victoria beneficiaz de 337 de spatii de cazare, astfel: 262 camere duble standard, 65 camere duble superioare 10 apartamente, dispuse pe 10 nivele.
Camerele sunt dotate cu:
 - LCD (televiziune prin cablu)
 - Telefon
-  Minibar
-  Mochet
-  Baie cu dus
-  Uscator de pr
-  Aer conditionat
- Toate camerele au balcon, mai putin cele de la parter si etajul 1, in schimb, aici camerele sunt mai spatioase.


DESCRIERE SI REGULI
-  In incinta hotelului exist un lounge, seara incepand cu orele 19:30 ambianta fiind asigurata de muzic piano bar.
-  Pe plaja hotelului sunt amplasate terenuri de joaca pentru adulti si copii.
-  In perimetrul hotelului si pe plaja privat a acestuia exist locuri de joac pentru copii.
-  Pe plaja si pe terasa hotelului se desfasoar activitti zilnice de animatie  pentru adulti si copii (echipa de animatie a hotelului).
- Toti turistii vor  avea locuri rezervate pe plaj, in functie de numrul camerei. Acestea vor fi repartizate de la receptie.
-  Primele randuri de pe plaj vor fi rezervate pentru camerele superior (etajele 8 si 9).
-  Pentru clientii ajunsi mai devreme  la cazare, oferim camer de bagaje si vestiar pe plaj. Totodat, acestora li se va oferi cate un coktail alcoolic/nonalcoolic de intampinare.
- Tinuta de plaj este strict interzis in incinta hotelului si a restaurantului.
-  In rcitoarele de tip minibar din camere este interzis depozitarea de  alimente. Ele sunt incarcate cu buturi rcoritoare pentru consum, contra cost.- Turistii sunt direct rspunztori pentru obiectele din inventarul camerei (ex: perdele, draperii, mobilier, pahare,etc.)
- Accesul in restaurant se va face pe serii, pentru a evita aglomeratia. Locurile la mas vor fi repartizate in functie de numrul camerei. Pe parcursul intregului sejur, turistii vor  avea acelasi loc .
- Terasa va fi folosit pentru servirea meselor a la carte, coffee break-uri si snack-uri .


MASA
Victoria Resort  pune la dispozitia turistilor dou restaurante si o teras:
-  Restaurant  Locanda  cu o capacitate de maxim 100 locuri,
-  Restaurant Victoria cu o capacitate de 600 locurii in interior. 
-  Terasa cu 100 locuri in vecinatatea  grdinii de var. Aici se pot servi doar buturi sau meniu a la carte.


Toate mesele sunt servite sub forma de bufet - bucatarie romaneasc si international diversificat cu cine tematice.
Buturile alcoolice/non-alcoolice incluse in pachetele cu demipensiune si all inclusive se servesc la barul restaurantului numai in timpul meselor. Hotelul si rezerv dreptul de decizie asupra sortimentelor de buturi oferite care vor fi in regim self-service si const  in: vin produs autohton alb/rosu  draft; bere draft; buturi rcoritoare acidulate si neacidulate draft; cafea, ceai, ap plat si carbogazoas.
Pentru pachetele all inclusive, buturile enumerate mai sus pot fi servite la barul de pe terasa hotelului in intervalul orar 09:30 - 23:00.


Masa se poate servi intre orele:
-  Mic dejun:  7.30 - 09.30
-  Pranz:        12.30 - 14.30
-  Cina:          19.30 - 21.30
-  Snack:       17:30 - 18:30
In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub form de bufet  sau a la carte, in functie de numrul de turisti din hotel. 
In lunile iulie si  august se vor comercializa numai pachete cu ALL INCLUSIVE, pachetele doar cu mic dejun sau demipensiune nefiind acceptate.
Turistii care achizitioneaz pachete cu demipensiune sau all inclusive vor purta obligatoriu bratara specific fiecrui pachet. Numai pe baza acestor bratri se va face accesul la bufet, restaurant, bar, plaj. In cazul pierderii bratrii, turistul va achita contravaloarea pentru inlocuire. Demipensiunea const in mic dejun si pranz sau cin si buturi de tip all inclusive. Pentru tipul mesei principale se opteaz in momentul check in-ului la receptie, orice modificare ulterioar fiind imposibila.

PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE VOR FI CONSUMATE DOAR IN INCINTA RESORT-ULUI, PE PARCURSUL SEJURULUI, IAR PRODUSELE OFERITE LA MASA SE VOR CONSUMA DOAR IN RESTAURANT.


Locatiile din jurul resort-ului Victoria sunt private iar depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limit sunt independente de administratia hotelului.

Pentru oferta de cazare fara masa, sezlongurile nu sunt incluse, acestea se vor achita direct la receptie.

Pachetele All Inclusive includ:
- Cazare cu  mas  in regim bufet  (mic dejun, pranz, cin)
- Buturile alcoolice incluse: bere draft, vin draft alb/rosu.
- Buturi non-alcoolice: sucuri acidulate draft  gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si ap de mas /carbogazoas, sangria, limonad
Aceste bauturi incluse  pot fi servite la barul restaurantului in timpul programului de mas (mic dejun 07:30 - 09:30 /dejun 12:30 - 14:30 /cin 19:30 - 21:30), barul de pe plaja si ulterior la barul de pe teras ( intre orele 09:30 - 23:00).  
- Snack-uri intre orele 17:30 - 18:30 si acestea se vor servi in locuri special amenajate sub form de mini-pizza, snack-uri, produse de patiserie la snack bar-ul situate in zona restaurantului sau a terasei.
- Acces gratuit la  locul de joac.
- Acces gratuit la terenurile de sport de pe plaj
- Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua sezlonguri si o umbrela pentru fiecare camer;
-Acces gratuit  la internet wi-fi in complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia.
- Masa se va servi sub form de bufet cu  sortimente bogate, deserturi, fructe si inghetat. In lunile  mai si septembrie (in functie de numrul de turisti) masa se va servi a la carte.- Intre mese, respectiv in intervalele orare 10:30-12:00 si 15:00-17:00, turistii vor putea servi pe plaja fructe de sezon si snack-uri.Pachetele cu Demipensiune includ: 
- Cazare cu mas  in regim bufet (mic dejun si pranz /cin - se va opta pentru varianta mesei principale la check-in);

- Buturile alcoolice incluse numai in timpul meselor: bere draft, vin draft alb/rosu.
- Buturi non-alcoolice incluse numai in timpul meselor: sucuri acidulate draft din gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si ap de mas /carbogazoas.
Aceste buturi incluse pot fi servite la barul restaurantului doar in timpul programului de mas (mic dejun 07:30 - 09:30 /dejun 12:30 - 14:30 sau cina 19:30 - 21:30) si la barul de pe teras in timpul mesei pentru care s-a optat la check-in.
Atentie!!! Dupa terminarea programului de masa (21.30) pentru  acest tip de pachet nu se mai servesc buturi.
- Acces gratuit la locul de joac
- Acces gratuit la terenurile de sport de pe plaj
- Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua sezlonuri si o umbrela pentru fiecare camer;
- Acces gratuit la internet wi-fi in complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia
- Masa se va servi sub form de bufet cu o sortimente bogate, deserturi, fructe si inghetat. In lunile  mai si septembrie (in functie de numarul de turisti) masa se va servi a la carte.
- Turistii care vor achizitiona pachete cu demipensiune (pachete disponibile doar in lunile Iunie si Septembrie) vor avea si acces la bauturile de la barul de pe plaja, pe tot parcursul zilei. Pachetele de Cazare cu Mic dejun includ: 
- Cazare cu mic dejun a in regim bufet;
- Buturi non-alcoolice incluse doar in timpul micului dejun: sucuri acidulate draft- gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si ap de mas /carbogazoas.
- Acces gratuit la locul de joaca
- Acces gratuit la internet wi-fi in complex (receptie, restaurante,bar) si pe plaja acestuia;
- Acces gratuit la terenurile de sport: Tenis, fotbal, volei.
- Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua sezlonguri si o umbrela pentru fiecare camer;
- Turistii care vor achizitiona pachete doar cu mic dejun  (pachete disponibile doar in lunile Iunie si Septembrie) vor avea si acces la bauturile de la barul de pe plaja, pe tot parcursul zilei. 

Indiferent de pachetul achizitionat de turisti (cazare cu mic dejun, demipensiune si all inclsuive), vor avea asigurate sezlongurile pe plaja!

Agentul de turism nu poate face promisiuni turistilor cu privire la alocarea si pozitionarea camerelor, in limita disponibilittilor hotelul va incerca s satisfac optiunile si preferintele turistilor. Totodat, este imperios necesar a le aminti turistilor ora de incepere a cazrilor, si anume ora 18.00.

Atractii in zona: Club XXI, Aqua Magic, Telegondola, Cafenea Lounge Cafe, Teatrul de VaraDetalii rezervare camere

Data Intrare
Data Iesire
Camera
Adult
Copii

Tipuri de camere

Nu exista oferte disponibile pentru acest hotel!

Autentifica-te pe sistemul nostru de rezervari online.

Autentifica-te pe sistemul nostru de rezervari online.
Adulti
Copii
Date rezervare
Observatii

Ai nevoie de asistenta?

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru rezervari


Alte hoteluri din zona