hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
11690 LEI
camera / sejur
7 noptiHotel . CASA DIN PLAI (Integral) CAMPINA

Campina


O escapada din tumultul vietii cotidiene, la 1h30min de Bucuresti sau Brasov, intr-o zona de deal din Prahova a Provisa de Sus. Pensiune cu 4 camere.


Fara oferta
Hotel Centrul Medical Sanconfind

Campina


SANCONFIND este un proiect unic, reinvie statiunea balneara din Poiana Campina, de acum mai bine de 100 de ani, aplicand diverse terapii medicale, ca intr-un Mic Occident. Poiana Campina se afla in regiunea din Romania cu cele mai multe zile insorite din an, are un aer puternic ionizat si bogat in aerosoli.Cu echipamente de ultima generatie si personal medical calificat, SANCONFIND foloseste doua resurse naturale importante: apa sarata (captata din izvoare), de concentratie apropiata celei de la Marea Moarta (321 g/l comparativ cu 400g/l- Marea Moarta) si namolul de Techirghiol. Acestea sunt indicate pentru o gam larg de afectiuni.Serviciile SANCONFIND pot fi personalizate in functie de nevoile pacientului, pe baza unui plan de tratament stabilit de medicul curant, sau la alegere, pentru relaxare.Rezervele Sanconfind pentru cazarea persoanelor ce nesita  tratamente medicale si recuperare, in incinta clinicii noastre  dispun de urmatoarele dotari :paturi individuale electrice,  ajustabile cu telecomanda, buton nurse call, masuta mobila de servit,grup sanitar cu dus si scaunel, dulap cu materiale consumabile (halat, papuci de unica folosinta, prosop), consola de gaze medicale, sistem de ventilatie ultramodernToate camerele au acces la baza de tratament cu liftulMesele se aduc in marmite, in camera, in sistem catering. 


Fara oferta
Hotel Oscar

Campina


Info: Hotelul Oscar face parte din Complexul Oscar si se afla in Campina, judetul Prahova.Hotelul Oscar, clasificat la 3* este situat in nordul orasului Campina fiind amplasat la doar 1 km de castelul Iulia Hasdeu. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 18 camere cu un confort ridicat si design elegant. Acestea sunt dotate cu cu aer conditionat, TV cu ecran plat, telefon, minibar, iar baile, cu un decor minimalist, au dus si articole de baie gratuite. Newsletter

Contacteaza-ne la
0244 542 542
dispecerat@bibi.ro

Ne gasesti si pe:


SC BIBI Touring Touroperator SRL
Punct de lucru: Ploiesti, Str. Trorus, nr.4, Ploiesti, Prahova
Sediu Social: Str. Str. Dambovita, nr. 33, Ploiesti, Prahova
CUI: RO 15490210
J29/938/2003
© 2023 | Bibi Touring Touroperator SRL