hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
518 LEI
camera / sejur
2 noptiHotel Bistrita

Durau


Info: Hotelul Bistrita este localizat in statiunea de schi, Durau, la poalele Masivului Ceahlau.Situare : Hotelul Bistrita este localizat in statiunea de schi, Durau, la poalele Masivului Ceahlau. Turistii pot admira Manastirea Durau, care se afla la 200 de metri de unitatea de cazare sau se pot bucura de distractia de pe partiile de schi, cea mai apropiata fiind la doar 300 de metri. De asemenea, se poate ajunge in zona Lacului Bicaz cu masina in numai 30 de minute 


de la
1119 LEI
camera / sejur
5 noptiHotel Bradul

Durau


Hotelul Bradul (renovat recent) este situat in centrul statiunii Durau. Hotelul mai dispune de sala de conferinte cu o capacitate de 52 locuri, bar de zi, orchestra, billiard, parcare.Hotelul mai dispune de sala de conferinte cu o capacitate de 52 locuri, bar de zi, orchestra, billiard, parcare. Hotelul dispune de 150 locuri de cazare repartizate astfel:72 camere duble si 2 apartamente, toate camerele fiind dotate cu baie proprie,telefon,TV cablu si balcon. 


de la
1296 LEI
camera / sejur
5 noptiHotel Brandusa

Durau


Hotelul Brandusa este situat in statiunea Durau, intr-o zona foarte linistita.Hotel Brandusa face parte din complexul hotelier BRADUL-BRANDUSA-BELVEDERE, situat la intrarea in statiunea Durau, dispune de 42 locuri in camere cu 2, 3 paturi si suite: 12 camere duble, 3 camere triple, 3 suite (2 dormitoare, hol, baie), toate camerele fiind dotate cu baie proprie, minibar, mobilier nou, TV, telefon, balcon. Hotelul mai dispune de un restaurant cu o capacitate de 160 locuri,bar de zi si parcare. Servicii gratuite: Parcare, informatii gratuite. Servicii cu plata: Convorbiri telefonice.