hoteluri gasite cu preturi de la

RON

Regiune Statiune
Hotel

Min(RON) Max(RON)


Sorteaza:

de la
671 LEI
camera / sejur
3 noptiHotel Cocor Spa

Olimp


Profil: Relaxare- SPA. Familii cu copiiSituare: Complexul este situat in centrul celei mai verzi si mai atragatoare statiuni de pe litoralul romanesc al Marii Negre, Olimp, la doar 50 m de plaja.Info: Hotelul are un total de 242 camere, dispuse pe 3 etaje, din care 226 duble cu 2 paturi si 8 apartamente. Dintre acestea, 8 duble comunicante (4 perechi), situate in corpul nou, de o suprafata generoasa si cu terasa spatioasa. Usa dubla intre camere le face ideale pentru familiile cu copii. Hotelul, complet renovat in anul 2003, dispune de parcare pazita, ascensoare ultramoderne, rampe acces pentru persoane cu dizabilitati, loc de joaca pentru copii, magazin de suveniruri, baruri, restaurant, terasa, gradina, piscine exterioare incalzite pentru adulti si copii, jacuzzi, plaja privata si sporturi nautice, club Vision, sala de fintess, si centru de conferinte.


de la
651 LEI
camera / sejur
5 noptiHotel Majestic

Olimp


Profil: Recomandat familiilor cu copiiSituare: Pozitionat in mijlocul statiunii, hotelul se afla la 150 m de plaja.Info: Hotelul Majestic Olimp este situat in zona centrala a statiunii, la doua minute de plaja. Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, toate camerele hotelului au vedere la mare. Hotelul face parte din lantul hotelier, Phoenicia Hotels & Resort si ofera oaspetilor sai multiple posibilitati de petrecere a timpului: piscina exterioara, sala de fitness, sauna, gradina de vara, terase, restaurante, loc de joaca pentru copii si spectacole de divertisment. Piscina ofera o zona plina de verdeata si o atmosfera placuta, iar cei de la bar te vor incanta cu cele mai savuroase bauturi racoritoare.Animale de companie: Accesul nu este permis.Atractii in zona: Rezervatia Padurea Comorova, debarcaderul, faleza inalta, lacul Neptun. Ca localuri, recomandam: Calul Balan, Popasul Caprioara si Cherhana.


de la
2349 LEI
camera / sejur
5 noptiHotel Mediterraneo

Olimp


Profil: Relaxare / Servicii deluxeSituare: Complexul este situat in mijlocul paduri, beneficiind de sistem de paza privat, sistem de control al accesului atat in vile, cat si in camere.Info: Clubul de Vacanta Mediterraneo este o locatie deosebita pe litoralul romanesc, atat prin marimea complexului (12400 mp), cat si prin serviciile si dotarile de lux oferite. Deschis in anul 2007, Club Mediterraneo este un loc care ofera intimitate si siguranta.


de la
1888 LEI
camera / sejur
5 noptiHotel Phoenicia BLUE VIEW (Belvedere si Panoramic)

Olimp


Complexul Phoenicia Blue View 4* ( Amfiteatru, Belvedere, Panoramic din Olimp) a fost  inaugurat in 2020, functionand in doar doua corpuri Belvedere si Panoramic.Amplasat in statiunea Olimp, cu o suprafata de 47000 mp si un numar total de 1500 locuri de cazare, noul Complex Phoenicia Blue View 4* dispune de camere spatioase, cu suprafete cuprinse intre 18,31 mp si 45,90 mp, pastrand un stil unic de proiectare, decorate in stiluri diferite. 


de la
5361 LEI
camera / sejur
7 noptiHotel Casa de Mare

Olimp


Profil : Relaxare, familii cu copiiSituare : Situat in nordul statiunii Olimp, pe o plaja izolata, accesul facandu-se pe un drum forestier(1.2km)Info : Toate camerele au baie proprie (cu dus) si beneficiaza de Wi-fi , TV cu cablu , aer conditionat , minifrigider , uscator de par si produse de baieSituat in nordul statiunii Olimp, pe o plaja izolata, accesul facandu-se pe un drum forestier(1.2km). Un complex pe malul marii care pune la dispozitie 3 tipuri de camere : 3 camere duble cu vedere la mare 12 camere duble cu vedere la curtea interioara 9 camere tip cabana family cottage 


de la
6445 LEI
camera / sejur
7 noptiHotel Hacienda de Mare

Olimp


Profil : Relaxare, familii cu copiiSituat in nordul statiunii Olimp, pe o plaja izolata, accesul facandu-se pe un drum forestier(1.2km) ;Info : Un complex pe malul marii care pune la dispozitie 3 tipuri de camere : apartamente cu vedere la mare , apartamente cu vedere laterala si camere duble cu vedere la padure Toate camerele au baie proprie ( cu dus ) si beneficiaza de Wi-Fi , TV cu cablu , aer conditionat , minifrigider , uscator de par si produse de baie Camere : 4 apartamente cu vedere la mare, 5 apartamente cu vedere laterala si 9 camere duble cu vedere la padure


de la
514 LEI
camera / sejur
3 noptiHotel HOLIDAY BLUE (SLATINA)

Olimp


Profil: EconomicSituare: Hotelul este in partea de sud a statiunii, la 100 m de plaja.Info: Renovarile au cuprins: zugraveli, refaceri hidroizolatii si centrala termica. In apropiere se afla centrul comercial ,,Club Olimp', teren de tenis si un teren de minigolf. Hotelul dispune de o piscina in aer liber. Turistii cazati in hotel au acces liber la piscina.